2023-02-14 14:03:04

Szekszárd egyedülálló borbélyüzlete, ahová online tudsz bejelentkezni!

Az Alisca Barber Salon by Sterczer Tamás Szekszárd tradicionális borbélyüzlete, ahol a szakmai elkötelezettség és a minőségi szolgáltatás garantált, ráadásul a nap bármely szakaszában elérhető náluk az online időpontfoglalás!

Sterczer Tamás a szalon alapító-tulajdonosa, borbélya mesélt nekünk szakmai életútjáról, a szalonról, a legújabb trendekről és a bwnet.hu-val való tapasztalairól. Tarts velünk!

szekszard_borbelyuzlet_online_bejelentkezessel

A jogi kartól a saját borbélyüzletig

,,Szekszárdon születtem, majd Pécsen jártam ki a gimnáziumot, később pedig a pécsi jogi karon végeztem. 

A hajvágás hobbiként indult el az egyetemi évek alatt, de úgy éreztem, hogy végre találtam valamit, amiben a kreativitásom és a személyiségem nincs korlátok közé szorítva, ki tudok teljesedni. A szakmával ezért kezdtem komolyabban foglalkozni.

2020-ban a Barber Shop Budapest Akadémiáján végeztem borbélyként, aztán hazaköltöztem Szekszárdra. Mindig is saját vállalkozásban gondolkodtam, ezért még 2020 októberében megnyitottam üzletemet, az Alisca Barber Salon by Sterczer Tamás-t.

Eleinte egyedül dolgoztam, majd folyamatosan fejlesztettem és bővítettem. Jelenleg 3 szék van a szalonban, és hárman vagyunk állandósok Feil Lacival és Meiszter Ervinnel, illetve dolgozik nálunk egy beugrós kolléga is, Tornyai Ricsi személyében.

Nagyon laza, kellemes légkör uralkodik nálunk, amit szerencsére a vendégeink is értékelnek. Mindenkinek megvan a saját stílusa, de mindannyian elkötelezettek vagyunk a szakma irányába, ezért már alapból megvan a közös téma, és szerencsére az élet más területein is jól megértjük egymást.

Ami igazán örömteli, hogy mindannyian teltházzal megyünk minden nap, sokszor hetekre előre tele van a naptárunk. Azt hiszem, ez elég pozitív visszajelzésnek számít." - Sterczer Tamás, az Alisca Barber Salon by Sterczer Tamás alapító-tulajdonosa és borbélya

 

Online időpontfoglalás

 

szekszard_borbelyuzlet_online_bejelentkezessel

Az old school stílustól a geometriai hajvágásig

,,A szakma nagy fejlődésen megy keresztül az utóbbi években, a korábban méltán népszerű old school stílus egyre jobban keveredik az újabb, kifinomultabb angolszász irányzatokkal. Egyre inkább előtérbe kerülnek a geometrikus hajvágások: távolodunk a fejbőrtől, geometriai formákat alkotunk és egyre precízebb leválasztásokkal dolgozunk.

A látványos fade-ek mellett ma már elengedhetetlennek tartom, hogy egy igazán jó szakember az ollós hajvágásban is megállja a helyét. 

Én személy szerint több technikát is alkalmazok a fadelésnél, mivel egyrészt szeretem a változatosságot, másrészt minden haj más és más. Az ollós részeknél pedig a geometrikus, precíziós technikák segítségével dolgozom.

Szeretem, hogy ki tudok teljesedni abban, amit csinálok, ráadásul a vendégeimmel is jó a kapcsolatom, igazán változatos témákról tudunk elbeszélgetni munka közben. Sokszor kapok szabad kezet, igyekszem mindenkinek az elképzelése mellett a személyisége és a stílusa alapján a hozzá legjobban passzoló frizurát elkészíteni. Nagyszerű érzés, amikor látod a vendéged arcán az örömöt és az elégedettséget, mikor elkészülsz a hajával. A pozitív visszajelzések fontosak, a legnehezebb napokon is feltöltik az embert." - Sterczer Tamás, az Alisca Barber Salon by Sterczer Tamás alapító-tulajdonosa és borbélya

 

Online időpontfoglalás

 

szekszard_borbelyuzlet_online_bejelentkezessel

Borbély oktatások Szekszárdon

,,Fontosnak tartom a folyamatos szakmai fejlődést. A kollegáimmal rendszeresen veszünk részt továbbképzéseken, oktatásokon, illetve online platformokat is használunk erre a célra. Tavaly részt vettünk a pécsi Barber Road Show-n, és közreműködtünk Szekszárd első komolyabb look&learn oktatásának megszervezésében is.

Idén még több szakmai eseményen szeretnénk részt venni, illetve szekszárdi oktatások megszervezése is a terveink között szerepel. 

Korábban kaptam már felkéréseket oktatás megtartására, ami persze igazán jól esett, de még nem éreztem, hogy készen állnék a feladatra. A karrieremet tekintve természetesen a későbbiekben szeretném az oktatásra helyezni a hangsúlyt, jelenleg azonban saját magam fejlesztésében és a szalonmunkában tudok kiteljesedni.

A korábbi gyakorlataim és a képzésem során elsajátított szakmai tapasztalat mellett a vállalkozás, illetve az üzletvezetés terén tanultakat is hasznosítani tudtam az üzletem elindításánál." - Sterczer Tamás, az Alisca Barber Salon by Sterczer Tamás alapító-tulajdonosa és borbélya

 

Online időpontfoglalás

 

szekszard_borbelyuzlet_online_bejelentkezessel

Sterczer Tamás a BWNET-ről

,,Az egyik pécsi gyakorlati helyemen találkoztam a BWNET-tel. Kifejezetten tetszett az a közösségi tér, amit a cég az utóbbi években kialakított. Olyan meghatározó szakmai eseményeket honosítottak meg nálunk, mint a Budapest Hair Show, vagy a Barber Battle Budapest.

Amikor megnyitottam a szalonomat, nem volt kérdés, hogy velük szeretnék együtt dolgozni, és a nyitásra már rendelkezésemre is állt az online foglalórendszer. Egyébként ebben Szekszárdon, sőt ha jól tudom egész Tolna vármegyében úttörők voltunk, nálunk volt elsőként elérhető az online bejelentkezés, már ami a helyi borbély szalonokat, fodrászatokat illeti. 

Ezt egyébként a vendégeink is nagyon értékelték, sokszor ki is emelték, hogy végre Szekszárdon is elérhető egy olyan professzionális borbély szolgáltatás, mint amivel a fővárosban, valamint más nagyobb városokban már találkozhattak. Az emlékeztető e-maileket, üzeneteket nagyon szeretik, ezáltal kényelmet biztosítunk nekik, rendszeresen kapjuk is a pozitív visszajelzéseket tőlük." - Sterczer Tamás, az Alisca Barber Salon by Sterczer Tamás alapító-tulajdonosa és borbélya

 

szekszard_borbelyuzlet_online_bejelentkezessel

Jelentkezz be a szekszárdi borbélyüzletbe, ahová online is tudsz foglalni!

Sterczer Tamás és csapata vár Téged is az Alisca Barber Salon by Sterczer Tamás borbélyüzletben! Fedezd fel az elérhető szolgáltatásaik listáját és jelentkezz be hozzájuk!

 

Alisca Barber Salon by Sterczer Tamás
7100 Szekszárd
Kossuth Lajos utca 2.

 

Online időpontfoglalás