2024-04-17 13:00:00

Férfi manikűr - Igényes és férfias vonások

A férfiak számára készült manikűr feltörekvőben van hazánkban. Először talán szokatlannak tűnhet, de valójában nagyon ápolt, igényes és egyben férfias hatást kelt egy megfelelően elkészített manikűr. Budai Zoltán, férfi köröm specialista és körömdizájner elkalauzolt bennünket a férfi manikűrök világában.

Tarts velünk és ismerd meg a férfi manikűröket!

ferfi_manikur_igenyes_ferfias_vonasok

Hiánypótló szolgáltatás - Férfi manikűr

,,Magyarországon még gyerekcipőben jár a férfiak számára készült manikűr. A férfiak sokszor elvesznek a körmösök árlistájában, hisz számukra nincsenek opicók, mint például a nőknek, igény pedig lenne rá.

A gondot az okozza, hogy bátortalanok és nem mernek elmenni szakemberhez, illetve sokan nem nézik jó szemmel a férfiakat. Volt példa arra is a vendégeim között, akiket kinevettek, elzavartak egy szalonból. Én ezen igyekszem változtatni, hogy férfiaknak sem ciki elmenni manikűrre, sőt! " - Budai Zoltán, férfi köröm specialista és körömdizájner

 

 

ferfi_manikur_igenyes_ferfias_vonasok

Férfi és női szolgáltatások egy helyen

,,A férfiak részére két fő szolgáltatásom van, a japán manikűr és a Mrblacknails. A bátortalanabbak általában japán manikűrt kérnek, de idővel egyre nyitottabbá válnak a mrblacknails-re is, ami a minimalista stílust képviseli. A fekete pöttyök-vonalak kombinációja és alakzatai natúr átlátszó gél lakkal, matt vagy fényes fedővel tökéletes harmóniát alkotnak. 

A hölgyek körében  a műköröm építés a legnépszerűbb szolgáltatásom. Bár megemlítem a rágott köröm korrekciót is, illetve a paraffin kezelést. Emellett van esztétikai pedikűr, és hölgyeknek gél lakk lábra, ez utóbbiak frissek a listámon." - Budai Zoltán, férfi köröm specialista és körömdizájner

 

 

A férfi manikűr fontossága

,,Ma már a nők felé elvárás, hogy legyenek szépek, csinosak, ápoltak és igényesek, szerintem a hölgyek többsége ugyanerre vágyik a férfiaktól is.

Egy másik ember kezére rápillantva is jobban szimpatizál mindenki az ápolt körmök látványával. Ezek számítanak, 2024-ben ez már nem is kérdés. Külföldön a férfi manikűrök mindennaposak, ezen dolgozom, hogy itt is az legyen." - Budai Zoltán, férfi köröm specialista és körömdizájner

 

ferfi_manikur_igenyes_ferfias_vonasok

A MRBLACKNAILS - Csak férfiaknak

,,A körmös szakemberek álma, hogy ismertté váljanak és sok elégedett vendégük legyen. Pár hónap alatt elértem, hogy ha meglátnak egy férfit, rajta a MRBLACKNAILS-szel, akkor mindenkinek egy ember jut eszébe, Budainails, Budai Zoltán.

Ez egy minimalista stílus, fekete pöttyök-vonalak kombinációja, alakzatai. Natúr átlátszó gél lakk, matt vagy fényes fedővel. Igény esetén lehet fekete alappal is, fehér mintákkal, a vagányabbak pedig bevállalnak egy csillogó vonalat is.

Ez a szolgáltatás kifejezetten férfiaknak szól, ami pedig még egyedibbé teszi, hogy hölgyeknek nem készítem el, ez csak a férfiaké." - Budai Zoltán, férfi köröm specialista és körömdizájner

 

ferfi_manikur_igenyes_ferfias_vonasok

Férfiasság és igényesség - Budainails

,,A legnehezebb a férfi körmök elkészítésében, nem maga az előkészítés/manikűr, hanem férfias végeredmény elérése, ami kíván egy adag kreativitást és kitartást. 

A japán manikűr magáért beszél, kiemeli a köröm természetes szépségét., emellett természetes anyagokból készül, tartósítószer és vegyszermentes.

Míg a mrblacknails egy stílus, egy olyan trend, ami abszolút megállja a helyét a mindennapokban és nagyobb százalékban pozitív a visszajelzés, amit bizonyít a visszajáró és az új vendégek száma." - Budai Zoltán, férfi köröm specialista és körömdizájner

 

ferfi_manikur_igenyes_ferfias_vonasok

Ismerd meg Budai Zoltánt

,,Gyerekként természetesen nem tudtam, hogy mi lesz a szakmám, de abban biztos voltam, hogy 30 éves koromra kitisztul a kép. Így is lett!

Gimnázium után munkába álltam, mert tapasztalatot szerettem volna gyűjteni a nagybetűs életről. Majd 29 éves koromban értem el oda, hogy rengeteg tapasztalatom van az emberekkel való kommunikációban és hobbiként a pszichológia világában is, végül egy nap megelégeltem a multik világát és felmondtam.

Olyan hivatást szerettem volna, melyben tehetséges vagyok és magaménak érzem, így beiratkoztam egy körmös iskolába. Festeni mindig is szerettem, emelett ez egy igen kreatív szakma. A tanfolyam alatt ismertem meg a japán manikűrt, illetve 80%-ban modellnek férfiakat vittem. Ekkor  fogalmazódott meg bennem, amit édesapám mondott: "csinálj valami egyedit" , ezt ekkor értettem meg. Így jött az ötlet, hogy a férfi kézápolásra specializálódok.

Magyarországon ez egyedi és senki nem csinálja úgy, ahogy én szeretném. A kedvenc részem a szakmában az öröm az arcokon, hogy önbizalmat tudok adni a vendégeimnek és büszkén viselik a munkám." - Budai Zoltán, férfi köröm specialista és körömdizájner

 

ferfi_manikur_igenyes_ferfias_vonasok

Megfogott a férfi manikűr világa? Jelentkezz be online Budai Zoltánhoz!

Budai Zoltán vár Téged is a Budainails szalonban Budapesten! Csodáld meg az általa készített lehengerlő férfi manikűröket, és jelentkezz be hozzá online! 

 

Budainails
1075 Budapest, VII. kerület
Madách Imre út 2-6

 

Online időpontfoglalás

 

Te is szeretnél online időpontfoglaló rendszert? Csatlakozz te is a több száz profi szakemberhez, kérj ajánlatot és legyen BWNET naptárad! Regisztrálj a BWNET oldalán! 

 

Ez is érdekelhet: 

Hétköznapi körmök - A természetesség varázsa

Szolid és elegáns körmök: az idei év legdivatosabb stílusai