2024-02-05 14:00:00

Barba Italiana – A férfi hajápolás & szakállápolás megújítója az UNISEX szalonokban

A Barba Italiana a modern férfiak új kedvence. Nem csak a barber szalonokban, hanem az UNISEX szalonokban is forradalmasítja a szépségápolást. A Barba Italiana termékek a férfi igényekre szabottan kínálnak kivételes minőséget és eleganciát.

#Barba Italiana: sokkal több, mint barbertermék, a férfi hajápolás & szakállápolás csúcskategóriája.

Ismerd meg a Barba Italiana-t, a férfi hajápolásra és szakállápolásra szakosodott márkát!

barba_italiana_a_ferfi_szepsegapolas_megujitoja

A férfi hajápolás & szakállápolás új korszaka az UNISEX szalonokban

,,A trend az, hogy a férfi igényes, ad magára, barber szalonokba jár, és megköveteli a rá szabott szolgáltatást és terméket. A férfiak hozzáállása megváltozott, így egyre nagyobb teret nyernek a kifejezetten férfiak számára dedikált szolgáltatások.

Ma már nem lehet kérdés, hogy a férfi közönséget meg kell szólítani. Az UNISEX szalonok szakembereinek is haladniuk kell ezzel a trenddel. A férfi termék megléte egy versenyelőny tényező" 

 

barba_italiana_a_ferfi_szepsegapolas_megujitoja

Férfiak élményfaktora az UNISEX szalonokban

,,A férfiak, akik vágynak arra, hogy a hajápolási & szakállápolási szolgáltatásokban is megélhessék a férfiasságukat, nem örülnek, ha egy sárga, rózsaszínes vagy lila színű flakonból tesz a fodrász zselét, habot vagy lakkot a hajára. Nem ugyanaz az illata a férfi és a női termékeknek, miközben például a Barba Italiana egy férfias, vonzó illatot biztosít, amitől a vendég élményként éli meg a szolgáltatást." 

 

barba_italiana_a_ferfi_szepsegapolas_megujitoja

A férfiak speciális igényei

,,Nem ugyanaz az ápoló hatás kell a nőnek és a férfinak. A férfinak számára fejlesztett termék kell, célzottan hatékony összetevőkkel, hogy tényleg meg tudjuk oldani a problémáját; például megszüntetni a hajhullását, a korpásodását…stb."

 

barba_italiana_a_ferfi_szepsegapolas_megujitoja

A férfiak vásárlási szokásai

,,Kutatások bizonyították, hogy amikor egy férfi leteszi a voksát egy termék vagy szolgáltatás mellett, akkor nem az ár, hanem a minőségi szempont a domináns. A férfiakat például sokkal kevésbé érdeklik az akciók, mint a nőket. Jobban szeretnek tájékozódni, nehezebben foghatóak meg, de ha egy terméket maguk számára jónak ítélnek meg, akkor akár kétszeres árat is hajlandóak fizetni érte."

 

barba_italiana_a_ferfi_szepsegapolas_megujitoja

A férfiak és a szakértői tanácsadás

,,A férfiak nyitottak a fodrász szakértelmére, könnyebben elfogadják tőle az ajánlást. Ha konkrét problémájuk van, akkor mindent is hajlandóak megtenni annak megszüntetése végett, és különösen hálásak lesznek egy igazi megoldásért" 

 

barba_italiana_a_ferfi_szepsegapolas_megujitoja

A Barba Italiana választása: stílus és minőség

,,Ez nem egy barbertermék, a világ bármely részén a férfiak hajápolási & szakállápolási igényét maximálisan kiszolgálja a tisztálkodástól a szakállápoláson és bőrápoláson át egészen a hajformázásig. Nem egy tömegcikk, egyedi és azzá teszi a megjelenését bármely férfinak, már csak az abszolút unikális férfias illatával is. Letisztult és sportosan elegáns, eredeti olasz dizájn."

 

barba_italiana_a_ferfi_szepsegapolas_megujitoja

A férfi hajápolás & szakállápolás jövője az UNISEX szalonokban

,,A férfiakban az igény már rég megfogalmazódott ehhez kétség sem fér. A legnagyobb versenyelőny pedig azé a szaloné, aki erre az igényre minőségi férfi szolgáltatással és termékkínálattal tud válaszolni." - Bazsonyi Zsolt, a Barba Italiana magyarországi brand managere.

 

Kezdőcsomag akcióért, és bármi egyéb kérdéssel kapcsolatban, forduljatok Zsolthoz bizalommal:

bazsonyizsolt@hairline.hu (06303363701)