2023-10-26 07:50:09

A legnagyobb férfi hajtrendek 2023-ban

A férfi hajtrendek is évről évre változásokon esnek át, amiket nem mindig egyszerű követni. Van, amikor a visszafogottabb és van, hogy az extrémebb stílusok dominálnak. 2023 egy fantáziadús év a hajstílusok terén, azonban a konzervatív frizurák sem szorulnak háttérbe.

Lányi Bianka, a West Coast Barbers társtulajdonosa felfedte előttünk az idei férfi hajtrendeket.

ferfi_hajtrendek_2023

Férfi hajtrendek 2023 - a '90-es évek jegyei

,,Az idei évben a ‘90-es évek jegyei a legdominánsabbak. Újra népszerű a napszítta melír, tombol a mullet és a vizes hatású hosszabb frizurák is. A göndör, telt frizurák kezdenek visszatérni a köztudatba, és a punk frizurák is utat törnek maguknak, sőt sokan már a középválaszték gondolatától sem riadnak vissza. A buzzcut hajvágás sem lett elfelejtve, egyre több vendég kéri, a hőségben pedig a kényelem miatt nagyon népszerű. 

A mai napig több konzervatív, szakállas vendég van, ezért a skin fade és a szakáll igazítás a legnépszerűbb szolgáltatások közé tartoznak. Ennek ellenére egyre gyakoribb, hogy ezek a férfiak is elkezdenek hosszabb, merészebb hajakat hordani a trendeknek köszönhetően. " - Lányi Bianka, borbély és a West Coast Barbers társtulajdonosa

 

ferfi_hajtrendek_2023

Férfi hajtrendek 2023 - Eljött a textúrák ideje!

,,A férfiak is elkezdtek hosszabb, merészek hajakat hordani, aminek én nagyon örülök. 2023-ban újra itt a textúrák ideje! 

Puhítási technikákhoz előkerült a polcról újra a nyeső, ami nagyon izgalmas mind a vendég, mind a borbély számára. Hajnyíróval is szeretek dolgozni, de végre hosszú idő után a felnyírások kora lecsengett." -  Lányi Bianka, borbély és a West Coast Barbers társtulajdonosa

 

ferfi_hajtrendek_2023

Férfi hajtrendek 2023 - Hogyan fedezd fel az új trendeket?

,,A social media hatalmas segítséget nyújt a a divat és az újabbnál újabb trendek, technikák megismerésében. Nap mint, nap találni valami újat és izgalmasat a közösségi média világában, amit azonnal ki akarunk próbálni. " -  Lányi Bianka, borbély és a West Coast Barbers társtulajdonosa

 

ferfi_hajtrendek_2023

West Coast Barbers, ahol a férfi hajtrendek 2023-ban is életre kelnek!

,,A csapatunkat igyekszünk mindig úgy összeállítani, hogy minden vendég megtalálja a hozzá passzoló borbélyt. Nekem személy szerint az az észrevételem, hogy amilyen a borbély személyisége olyan a vendége. Dolgoznak nálunk fiúk és lányok is, vannak csendesebbek, de beszédesebbek is. A legfontosabb azonban, hogy mindenki mesteri szintre emeli a minőséget. Így mindig tudjuk egymást is képezni, hiszen jó szakember holtáig tanul.

Látogassatok el a West Coast Barbersbe, ahol egész évben bulikkal, nyereményjátékokkal és ajándékokkal halmozzuk el visszajáró vendegeinket! "- Lányi Bianka, borbély és a West Coast Barbers társtulajdonosa

 

ferfi_hajtrendek_2023

Ismerd meg Lányi Biankát! 

,,13 éves koromban szerettem bele a szakma hangulatába egy fodrászatban töltött kisegítői munka által. Hezitálás nélkül jelentkeztem át Hajas László fodrász iskolájába, ahol teljesen elmélyedtem a szakma rejtelmeiben.

Mire végeztem az iskolával, rá kellett jönnöm, hogy inkább a férfi hajvágások területén látok nagyobb kihívásokat, lehetőségeket. Akkoriban azonban a modern borbély szakma nem igazán volt jelen kis hazánkba, így 2015 elején Fehér Mátéval, aki nagyon jó barátom és már igazi veterán a szakmában, megnyitottuk az első underground barbershop-ot a 11. kerületben.

Ez a WEST COAST BARBERS, ami azóta is mindenki szíve csücske. Idén már 8. éve térnek behozzánk a vendégek úgy, mintha haza jönnének." - Lányi Bianka, borbély és a West Coast Barbers társtulajdonosa

 

ferfi_hajtrendek_2023

Kövesd a férfi hajtrendeket 2023-ban is! Jelentkezz be online Lányi Biankához, a West Coast Barbers-be!  

Lányi Bianka vár téged is a West Coast Barbers-ben Budapesten! Csodáld meg a az általa készített divatos férfi frizurákat, és jelentkezz be hozzá online! 

 

West Coast Barbers (59)
1114 Budapest, XI. kerület
Bartók Béla út 59.

 

Online időpontfoglalás

 

A cikket megtalálod a Beauty World Net magazin 2023 őszi/téli lapszámában is! A magazint keresd a BWNET partner szalonjaiban és a Starbucks kávézókban!