2022-11-22 16:29:09

Josh Lamonaca kedvenc hajtrendje az újjászületett mullet - interjú

A brit Josh Lamonaca egy igazi borbély fenomén. A férfi hajápolásra szakosodott MENSPIRE társalapítója, a MENSPIRE Academy oktatója, aki magával ragadó karakterével és rendkívüli munkabírásával világhírű figurává vált. Kedvenc hajstílusáról és az őszi/téli trendekről kérdeztük.

BWNET: Mi számodra minden idők kedvenc férfi hajtrendje?

Josh Lamonaca: A mullet újjáéledése - akár borotváljuk, akár rövidre vágjuk a hajat a fej oldalsó részén. Mély tudást és technikát igényel, hogy az eredmény ne a régi időket idézze, hanem korszerű és divatos legyen. A karrierem kezdetén óriási hatással volt rám ez a trend, és ami külön érdekes, hogy most egy teljes ívet leírva tért vissza, aminek én nagyon örülök.

 

BWNET: Milyen trendek várhatók a 2022-23-as szezonban?

Josh Lamonaca: Úgy gondolom, most ősszel és télen egy kicsit több hosszt fogunk látni a hajvonal körül, ami összességében lágyabb, életszerűbb megjelenést ad majd. Azt hiszem, a pandémia után az emberek komfortosabbá és magabiztosabbá váltak a kócosabb, rendezetlenebb kinézettel.

 

BWNET: Mit szeretsz legjobban a szakmádban?

Josh Lamonaca: A haj egész egyszerűen egy csodálatos dolog. Identitást ad, és olyan sok variációja van, hogy bárkinek tud segíteni azzá válni, akivé szeretne, és segít életre kelteni a karakterünket is. A haj és az ember közötti kapcsolat egy külön tudomány, már csak a hajviselete alapján rengeteget megtudhatunk valakiről, megérthetjük például, hogy szégyenlős vagy magabiztos személy. Fodrászként pedig megvan a képességünk, hogy ezen alakítsunk. A stílus folyamatosan változik, így nemcsak fodrászként, hanem stylistként is helyt kell állnunk. Képeznünk kell magunkat, hogy a legjobb tudásunkkal, technikákkal és egy csepp képzelőerővel bármilyen hajat el tudjunk készíteni, és ezáltal még több magabiztos embert adjunk a világnak.

 

A cikket megtalálod a Beauty World Net magazin 2022 ősz/tél lapszámában is! A magazint keresd a BWNET partner szalonjaiban és a Starbucks kávézókban!