2022-11-07 14:31:47

Ilyen volt a Barber Roadshow nyíregyházi állomása

A Barber Roadshow első őszi állomását egy igazán különleges helyen tartottuk: nemcsak a helyszín miatt, hanem azért is, mert a Ti kérésetekre idén az ország keleti részén jelöltük ki főhadiszállásunkat. November 7-én a Nyíregyháza mellett lévő Le Til Kúriában gyűltünk össze, hogy az ország legjobb borbélyaitól tanuljunk és inspirálódjunk.

A Barber Roadshow

A bwnet.hu már évek óta Magyarország legszebb helyein hozza össze a fodrász és borbély szakmát a Barber Roadshow-k keretén belül. A cél a közös tanulás, fejlődés és egymás inspirálása. Voltunk már a siófoki Plázson, a pécsi Zsolnay Kulturális Negyed m21 Galériájában és a szegedi Hungi Vigadóban, de idén néhány év kihagyás után Kelet-Magyarországra látogattunk. Ha erről a Roadshowról lemaradtál, csatlakozz hozzánk november 28-án a budapesti évadzáró eseményen, melyre hamarosan elindítjuk a jegyvásárlást.

 

Barber Roadshow Nyíregyháza

November 7-én a Ti visszajelzéseiteket követve érkeztünk a kelet-magyarországi régióba, ahol aztán egy igazán különleges helyszínt jelöltünk ki főhadiszállásnak: a Nyíregyháza mellett lévő Le Til Kúriát. A bohém eleganciájával Marie Antoinatte világát idéző helyszínen kristálycsillárok, arany gorillák, plüss unikornis trófeák és rágóbuborékot fújó portrék között léptek színpadra az ország legjobbjai között szereplő borbélyok: Marozsán Dávid, Gambár Erik, Beke Balázs, Balogh Tamás, Séllei Balázs és Császár Dániel.

 

Oktatások a Barber Roadshow-n

A borbélyok 3 körben mutattak be hajvágásokat a színpadon, mindenkinek 55 perc állt rendelkezésére. Mindeközben STMNT és Wahl ajándékcsomagokért játszhattak a résztvevők, Heineken söröket kóstolhattak, a Mastercard x UniCredit ajánlatairól hallhattak, és a Wahl standjánál mindent megtudhattak a legújabb hajvágógépekről.

 

1. kör:

Marozsán Dávid

Dávid a a Hedge Hair top fodársza és a Wahl nagykövete. 

 

Gambár Erik

Erik az El Sueno Hair Shop alapítója és szakmai vezetője, 2021 óta a STMNT nagykövete.

 

2. kör:

Balogh Tamás

Tomi top hairstylist és oktatófodrász, 12 éve a Hedge Hair oszlopos tagja, a Hedge Szakiskola oktatója és Gentleman Academy társalapítója. 

 

Beke Balázs

Balázs a Hedge Hair Professional kreatív vezetője, 10 éve a csapat tagja, ezen kívül a Gentleman Academy alapítója és 2021 óta a STMNT nagykövete. 

 

3. kör:

Császár Dániel

Dani a Császár Hair NYC. alapítója és vezető fodrásza, a Barber Battle 2022 Barber Hajvágás és Styling kategória győztese.

 

Séllei Balázs

Balázs barber és educator, a KONKRÉT csapatát erősíti. A Wahl nagykövete és a RUGER global ambassador team tagja. 

 

A Barber Roadshow támogatói

A résztvevők távozóajándékot is kaptak, amibe szponoraink meglepetései kerületek. Ezúton is köszönjük a támogatást a Mastercard x UniCredit, a STMNT, a Heineken és a Wahl Magyarország csapatának!

 

BWNET, a szakma elkötelezettje

A BWNET elkötelezett a szépségipar iránt, weboldalunkon és rendezvényeinken, így a Barber Roadshow-kon is évről évre fontos célunk, hogy összehozzuk a szakmát. Ilyenkor pedig partnereinknek is lehetősége van előtérbe kerülni: az oktatói csapatunk a BWNET közösségéhez tartozó szalonokból került ki. Nélkülözhetetlen számunkra az ügyfeleink folyamatos támogatása és fejlődése, hiszünk abba, hogy egymástól tudunk a leginkább tanulni.

 

Te is szeretnél része lenni a BWNET-nek? ​​​Profi időpontfoglaló rendszerrel fejlesztenéd a szalonod, és ott lennél az ország legnagyobb szépségipari marketplace-én? Kérj ajánlatot!