2024-08-27 14:31:00

Magyar fodrász az Alternative Hair Show világverseny 2024-es döntőjében!

A fodrászszakma világában minden évben egy kiemelkedő esemény vonzza a figyelmet: a globális Alternative Hair Show.

A rendezvény nem csupán a kreativitás és innováció ünnepe, hanem a szakma legnagyobb elismerése is. A 2024-es Alternative Hair Show globális döntőjébe való bejutás óriási megtiszteltetés, és különösen büszkék lehetünk, hogy ezen a nagyszabású eseményen Magyarországot Keresztes Krisztina képviseli.

Az, hogy egy magyar fodrász ilyen nemzetközi színtéren szerepel, nemcsak a saját szakmai fejlődésének, hanem a hazai fodrászszakma elismertségének is új dimenziókat adhat.

Tarts velünk cikkünkben, amiben a versenyről és az arra való felkészüléséről kérdeztük Keresztes Krisztinát!

magyar_fodrasz_az_alternative_hair_show_dontojeben_1

Keresztes Krisztina és az Alternative Hair Show

Keresztes Krisztina neve egyre ismertebb a fodrászszakmában, hiszen bejutott a 2024-es Alternative Hair Show "International Visionary Award" globális döntőjébe. A Cut&Colour kategóriában képviseli Magyarországot, ami hatalmas megtiszteltetés. Az Alternative Hair Show a fodrászvilág "Oscar-díja", amely minden fodrász álma.

 

magyar_fodrasz_az_alternative_hair_show_dontojeben_2

Az Alternative Hair Show jelentősége

Az Alternative Hair Show évtizedek óta a fodrászszakma csúcseseménye, amely minden évben a legnagyobb kreatív energiákat és szakmai tehetségeket vonzza.

Az International Visionary Award a rendezvény legnevesebb díja, amely az avantgárd hajformázás, színharmónia és innováció terén nyújtott teljesítményt értékeli.

A döntőbe jutás nem csupán a technikai tudás és a kreativitás elismerését jelenti, hanem a világ legkiválóbb fodrászaival való együttműködés és tapasztalatszerzés lehetőségét is.

 

magyar_fodrasz_az_alternative_hair_show_dontojeben_3

Egy álomból, egészen a döntőig - Keresztes Krisztina az Alternative Hair Show döntőjében

Keresztes Krisztina több, mint 18 éve foglalkozik fodrászattal, és a szakma iránti szenvedélye vitte el a világ egyik legnagyobb és legnívósabb versenyére.

"Mindig is arról álmodtam, hogy egyszer a színpadon állhatok a döntős fodrászok között. Amikor megtudtam, hogy Anthony Mascolo és Tony Rizzo meghívtak, el sem tudtam hinni, hogy valóra vált az álmom."  – meséli Krisztina

 

magyar_fodrasz_az_alternative_hair_show_dontojeben_4

Kreatív látásmód és témaválasztás 

Krisztina kreatív látásmódja és elkötelezettsége az avantgárd stílus iránt 14 éve inspirálja őt fotós munkák készítésére. Az elmúlt 7 évben rendszeresen küld be fotós anyagokat az Alternative Hair Show versenyére, ahol a legfrissebb trendeket és az év színét is figyelembe véve alkot.

"Az idei évben az 'EVOLUTION' téma inspirált arra, hogy különleges, nem mindennapi alkotásokat hozzak létre." – mondja Krisztina.

 

magyar_fodrasz_az_alternative_hair_show_dontojeben_5

Az Alternative Hair Show és a szakmai fejlődés 

Az Alternative Hair Show nemcsak egy verseny, hanem egy nagyszerű lehetőség is arra, hogy a fodrászok új technikákat tanuljanak, kapcsolatokat építsenek és fejlődjenek a szakmájukban.

"Minden verseny egy újabb tanulságot hordoz, és segít abban, hogy még jobbá váljunk. Ez a tapasztalat felbecsülhetetlen értékű a szakmai fejlődés szempontjából." – osztja meg Krisztina.

 

magyar_fodrasz_az_alternative_hair_show_dontojeben_6

Hogyan készül a magyar fodrász az Alternative Hair Show döntőjére?

Keresztes Krisztina, aki 18 éve dolgozik fodrászként, 12 éve divattervezőként és 13 éve versenyzőként, most Londonban készül a 2024-es Alternative Hair Show globális döntőjére.

"Nagy megtiszteltetés számomra, hogy Magyarországot képviselhetem ezen a rangos eseményen. Mindent megteszek azért, hogy a legjobb munkát és végeredményt nyújtsam a 'Cut&Colour' kategóriában." – mondja Krisztina.

 

magyar_fodrasz_az_alternative_hair_show_dontojeben_7

Az Alternative Hair Show magyar döntésének inspirációja

Ez a történet inspirációul szolgálhat mindazok számára, akik hasonló célokat tűztek ki maguk elé. Keresztes Krisztina példája jól mutatja, hogy a kitartás és a szenvedély révén bármi elérhető.

"Ne add fel az álmaidat – a siker útja a kemény munka és az elhivatottság."

 

Ez is érdekelhet: 

A TONI&GUY nemzetközi fodrászati csapata a Budapest Hair Show színpadán!

Balayage technika megújulása - íme a legújabb trendek!

Meleg bézs hajszín - tudj meg mindent a legújabb frizura trendről! Itt a Golden Hour Glow!