2024-08-22 14:45:00

Meleg bézs hajszín - tudj meg mindent a legújabb frizura trendről! Itt a Golden Hour Glow!

Az idei év legújabb hajtrendje, a Wella Professionals-től, a Golden Hour Glow, ami magával ragadta és meghódította a divat világát. Ezt a lenyűgöző stílust a naplemente varázslatos fénye ihlette, amelyben a meleg aranyló, bézs és vöröses tónusok tökéletes harmóniában olvadnak össze, akárcsak a nap utolsó sugarai az égbolton.

A Golden Hour Glow nem csupán egy új hajszíntrend, hanem egy olyan irányzat, amely kiemeli a természetes szépséget, és a finom eleganciát helyezi előtérbe, miközben ünnepli a pillanat megélésének varázsát.

Fedezd fel cikkünkből az idei szezon legkáprázatosabb frizura trendjét: a Golden Hour Glow-t!

2024_szoke_hajszin_trendje_a_golden_hour_glow_3A kép forrása IDE és IDE kattintva

Golden Hour Glow: Az idei szezon legragyogóbb frizura trendje

Az idei szezonban a frizura trendek világát egy új és lenyűgöző irányzat uralja: a Golden Hour Glow. Ezt a stílust a naplemente varázslatos fényjátéka ihlette, ahol a meleg, bézs és vöröses tónusok lágyan olvadnak össze, akárcsak a nap utolsó sugarai az égen.

A Golden Hour Glow nemcsak egy gyönyörű hajszínválasztás, hanem egy olyan trend, amely a természetes szépséget és a finom eleganciát emeli ki, miközben a pillanat megélésének varázsát sugározza.

 

2024_szoke_hajszin_trendje_a_golden_hour_glow_6A kép forrása IDE és IDE kattintva

Mi is az a Golden Hour Glow frizura trend?

A Golden Hour Glow trend lényege, hogy a hajszín a naplemente színeit idézze, amelyek fokozatosan keverednek egymással, így természetes, meleg és ragyogó hatást keltenek.

A trend alapját az aranyló, meleg, bézs és vöröses tónusok képezik, amelyek finom átmenetekkel olvadnak össze a hajon. Az eredmény egy olyan frizura, amely egyszerre modern és időtlen, egyszerre természetes és kifinomult.

Ez a stílus különösen előnyös azok számára, akik szeretnék kiemelni hajuk természetes szépségét, miközben egy csipetnyi luxust és eleganciát is hozzáadnak megjelenésükhöz. A Golden Hour Glow tökéletesen illeszkedik minden hajtípushoz és hosszúsághoz, így bárki számára könnyen elérhető és viselhető.

 

Foglalj online időpontot, az általad választott fodrászhoz a bwnet.hu oldalán!

 

Hogyan érheted el a tökéletes Golden Hour Glow frizurát?

A Golden Hour Glow frizura eléréséhez a következő lépésekre van szükség:

  1. Személyre szabott színválasztás: A Golden Hour Glow legfontosabb eleme a megfelelő színárnyalatok kiválasztása. Érdemes egy tapasztalt fodrásszal konzultálni, aki a bőrtónusod és a hajad természetes színének figyelembevételével ajánl számodra aranyló, bronzos vagy vöröses árnyalatokat. A cél, hogy a színek harmonikusan illeszkedjenek egymáshoz, és természetes, napcsókolta hatást keltsenek.

  2. Színátmenetek létrehozása: A fodrászok által alkalmazott balayage vagy ombre technikák különösen alkalmasak a Golden Hour Glow elérésére. A balayage technikával a világosabb árnyalatokat kézzel viszik fel a hajra, hogy lágy, természetes átmeneteket hozzanak létre. Az ombre technika esetében a hajtöveknél sötétebb árnyalatokat használnak, amelyek fokozatosan világosodnak a hajvégek felé.

  3. Ragyogás fokozása: A Golden Hour Glow frizura valódi szépsége a haj természetes ragyogásában rejlik. Ehhez elengedhetetlen a megfelelő hajápolás és fényvisszaverő termékek használata. A fodrászok gyakran javasolnak fényesítő spray-ket, szérumokat, amelyek fokozzák a haj fényét, és egészséges, élettel teli megjelenést biztosítanak.

  4. Rendszeres hajápolás: A Golden Hour Glow frizura fenntartásához elengedhetetlen a rendszeres hajápolás. Színvédő sampon és kondicionáló használata mellett hetente egyszer ajánlott hidratáló maszkot alkalmazni, hogy a haj fényes és egészséges maradjon.

 

2024_szoke_hajszin_trendje_a_golden_hour_glow_0A kép forrása IDE és IDE kattintva

Szőke hajszínhez: Golden Hour Rosé 

A Golden Hour Rosé árnyalat a világos hajtövet rózsaszínes tónusokkal ötvözi, amely szinte elolvad az aranyszőke hajvégekkel. Az eredmény egy bájos, mégis merész frizura, amely egyensúlyozza a nyári meleg és a hűvösebb árnyalatok harmóniáját.

Ezt az ragyogó megjelenést könnyedén elérhetjük a Wella Professionals SHINEFINITY Color Glaze termékével, amely lehetővé teszi a rózsaszínes szőke árnyalatok tökéletes keverését.

Ezt a megjelenést egy lépésben elkészítheted egy már világos alapra, vagy alkalmazhatod egy világosító kezelés után. Ráadásul a Golden Hour Glow-t személyre szabhatod ügyfeled számára, akár meleg, vagy pedig bézs árnyalatot választva.

 

2024_szoke_hajszin_trendje_a_golden_hour_glow_1A kép forrása IDE és IDE kattintva

Barna Hajszínhez: Golden Hour Bronz

A fodrászipar ikonja és a Wella Professionals márka nagykövete, Briana Cisneros, alkotta meg ezt a lenyűgöző megjelenést, használva az egyik legnépszerűbb terméküket, a Koleston Perfectet.

A Golden Hour Bronze, az ideális árnyalat barna hajszínhez, amely az express gradient technikára épül, amely gyors és hatékony színátmenetet biztosít a hajban.

Ezt a megjelenést könnyedén alkalmazhatod az ügyfeleid hajtípusához és színmélységéhez igazítva, a Koleston Perfect használatával, amely egyaránt világosít és tónusoz, egy lépésben elérheted ezt a stílust, és további ragyogásért hozzáadhatod a SHINEFINITY glazúrt is.

 

2024_szoke_hajszin_trendje_a_golden_hour_glow_2A kép forrása IDE és IDE kattintva

A Golden Hour Glow életérzés

A Golden Hour Glow nem csupán egy hajszín, hanem egy életérzés, amely a természetességet, a szépséget és a harmóniát foglalja magába. Ahogy a naplemente aranyló fénye betölti az eget, meleg és bézs árnyalatokkal öltözteti fel a hajadat is ez a varázslatos színkombináció. A Golden Hour Glow frizura tökéletes választás azok számára, akik szeretnék kiemelni természetes szépségüket.

Idén ne habozz kipróbálni ezt az új trendet, és merülj el a Golden Hour Glow varázsában. Hagyd, hogy hajad is megcsillanjon a naplemente aranyló fényeiben!

A főkép forrása IDE és IDE kattintva

 

Ez is érdekelhet:

Divatos szőke hajszínek: hamvas, natúr szőke és a bézs hajszín

Megérkezett a legújabb hajszíntrend - ragyogó és krémes tónusok!

Balayage technika megújulása - íme a legújabb trendek!

 

Fodrászt keresel? Keress, találj és foglalj online a bwnet.hu oldalán!

Sikerült megtalálnod a hozzád legjobban passzoló frizurát? Nálunk azonnal be tudsz jelentkezni a számodra megfelelő fodrászhoz az ország bármely pontján! Kattins a szalonkeresőnkre, válaszd ki a fodrászat szakterületet, majd találd meg a számodra legszimpatikusabb szakembert, és máris bejelentkezhetsz a rendelkezésre álló időpontok egyikére! 

ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS FODRÁSZOKHOZ