2024-07-13 15:50:45

Megérkezett a legújabb hajszíntrend - ragyogó és krémes tónusok!

A L'Oréal Professionnel exkluzív technikája, a French Balayage évek óta elképesztő sikernek örvend, ami nem csoda hiszen hihetetlen átalakulásokat lehet elérni vele, miközben a frizura megőrzi természetes hatását.

A márka az idei szezonra megalkotta a legújabb, #MilkyBlonde hajszíntrend inspirálta új szolgáltatást, a French Balayage Milky-t. A technika két új színuniverzumot nyitott meg a fodrászok és vendégeik előtt, amelyek tökéletesen krémes hajszíneket tesznek lehetővé. De hogy mi is ez a két új szín?

Tarts velünk, és ismerd meg az új hajszíntrendet, valamit a French Balayage Milky technikát!

uj_hajszintrend_french_balayage_milky

Új hajszíntrend a láthatáron: krémes tónusok

A tejszőke egy szupertrendi színcsalád, amely a divatvilágban és a hírességek között is elsöprő népszerűségnek örvend. A trend a közösségi médiában robbant be, a TikTokon a #MilkyBlonde hashtag 14,5 milliárd megtekintést generált.

Ez az új trend a L’Oréal Professionnel-t is inspirálta, ezért az idei szezonra két új színuniverzumot alkotott, amelyeket a meghatározott balayage technikával ti is elérhettek!

 

uj_hajszintrend_french_balayage_milky

French Balayage Milky - a legújabb hajszíntrendek élvonalában

A L’Oréal Professionnel 1909 óta tökéletesíti a hajfestési technikákat. A márka exkluzív technikájával, a French Balayage kétlépéses világosítási technikával tökéletesen átmenetes, ultratermészetes végeredmény érhető el.

A Francia Balayage, mint szabad levegős festési technika a '80-as években terjedt el Franciaországban. Jellegzetessége, hogy a festéket vagy kézzel, vagy ecsettel viszik fel, de fólia használatára nincs szükség közben. Ezáltal a végeredmény egy rendkívül természetes, szinte "napszívta" hatású lesz, amiért nem is csoda, hogy évek óta rajonganak a vendégek.

 

uj_hajszintrend_french_balayage_milky

Új termék a ,,Milky" hajszíntrend eléréséhez

A márka ebben a szezonban is korszakalkotó innovációval rukkolt elő: új termékkel egészítette ki a Blond Studio szortimentjét, a Blond Studio lila színű szőkítő balzsammal. A Dia light színezőkkel kiegészítve a balzsam segítségével két új, „Milky” hajszíntrend által ihletett frizura alkotható meg:

  • Tejes chai - világosabb haj esetén
  • Tejes karamell - sötétebb haj esetén

Az új French Balayage Milky szolgáltatásnak hála a krémes tónusú hajszínek ebben a szezonban a világos kávétól a karamellig terjednek.

 

uj_hajszintrend_french_balayage_milky

Lépésről lépésre a #MilkyBlond hajszíntrend

A L'Oréal Professionnel két vadonatúj kreáció kizárólag szalonokban érhető el a French Balayage Milky szolgáltatás keretében.

A kétlépéses, meghatározott French Balayage felviteli technikát alkalmazó folyamat során a fodrászok a legkiválóbb termékeket használják:

  • 1. lépés: a haj elővilágosítása a L’Oréal Professionnel új Blond Studio lila színű világosító balzsamával.
  • 2. lépés: személyre szabott tejes tónusú színreceptúrák Dia light féltartós savas hajszínezőkkel.

A technika bármilyen hajtípuson alkalmazható, az eredmény pedig tökéletes átmenetekkel egybesimuló, krémes tónusú, ragyogó tejes hajszín.

 

Ez is érdekelhet:

Megnyitotta kapuit Magyarország legújabb fodrászati központja, a L'Oréal Academy!

Beszámoló a L'Oréal Professionnel nemzetközi balayage képzéséről