2024-05-24 08:35:49

Beszámoló a L'Oréal Professionnel nemzetközi balayage képzéséről

Különleges, teltházas eseményre került sor a L'Oréal Professionnel Paris szervezésében.

A magyar fodrászpartnerek számára meghirdetett masterclass oktatója Harriet Stokes volt, aki nemzetközi hírnévnek örvendő colorista, és egyenesen Londonból repült hozzánk.

Harriet Stokes, aki a hajszínezés művészetében és technikáiban való jártasságáról ismert, ezen a különleges alkalmon osztotta meg tudását és tapasztalatait a résztvevőkkel. A rendezvény kiváló lehetőséget nyújtott arra, hogy a hazai szakemberek első kézből tanulhassanak egy ilyen elismert és tapasztalt szakembertől, új technikákat és inspirációkat szerezve a jövőbeli szalonmunkához.

loreal_professionnel_nemzetkozi_balayage_kepzes_beszamolo

L'Oréal Professionnel termékújdonságok- Dia Color megújulás

A méltán népszerű balayge technikák sokoldalúsága igen izgalmas téma minden fodrász számára, Harriet Stokes a szalonban alkalmazható időtakarékos praktikákat mutatott be, melyek egészen a vendég érkezésétől, a konzultáción át, a hajfestés, színkorrekció, avagy épp a natúr hajon alkalmazandó eljárások tudásanyagán vezetett végig, bemutatva a legújabb termékeket és a L'Oréal Professionnel termékkínálatát.

 

loreal_professionnel_nemzetkozi_balayage_kepzes_beszamolo

L'Oréal Professionnel a Budapest Hair Show szakmai partnere

Rátonyi Judit, a L'Oréal  Professionnel kereskedelmi igazgatója, és Rigó István, a L'Oréal Professionnel oktatási menedzsere voltak először a figyelem középpontjában az esemény megnyitóján.Ismertették a nap programját, valamint hangsúlyozták a képzések fontosságát és a folyamatos fejlődés jelentőségét a szakmában. 

Rátonyi Judit azt is elmondta, hogy az idei évben a legjelentősebb volumenben a Budapest Hair Show-n találkoznak majd a márka partnerek a L'Oréal cégcsoporttal. Számos termékújdonságot, innovációt, hajfestéshez köthető technkika megoldást, szakmai tudástárat, képzést és egy olyan showműsort állítanak majd színpadra, amelyet egyenesen Párizsban álmodnak meg és a magyar nagyköveti csapattal a márka nemzetközi csapata is szorosan együttműködik majd! Egészen biztosan minden képzeletet felülmúl majd amivel lenyűgözik a fodrászok közösségét! 

A Budapest Hair Show jegyértékesítés elkezdődött, erről ide kattintva olvashatsz: BUDAPEST HAIR SHOW JEGYÉRTÉKESÍTÉS

 

loreal_professionnel_nemzetkozi_balayage_kepzes_beszamolo

Fókuszban a Dia Color előnyei

Dalotti Gergő, a L'Oréal Professionnel Paris elismert Senior Oktatófodrásza részletesen ismertette a Dia Color termékcsaládot, bemutatva annak számos előnyét. A résztvevők megismerhették az új formulájú Dia Color termékek kiváló tulajdonságait, amelyek közé tartozik a rendkívül stabil színeredmény és a gazdagabb, intenzívebb színformula. Dalotti Gergő kiemelte, hogy ezek az innovatív termékek hogyan segíthetnek a fodrászoknak a legjobb eredmények elérésében, valamint hogy miként emelhetik a szolgáltatásaik színvonalát. A prezentáció során gyakorlati példákkal és technikai részletekkel illusztrálta a Dia Color termékcsalád alkalmazását, így a hallgatóság alapos betekintést nyerhetett ezekbe az új lehetőségekbe.

 

beszamolo_a_loreal_professionnel_nemzetkozi_balayage_kepzeserol

A Dia Color-ról bővebben

A L'Oréal Professionnel Dia Color egy olyan félpermanens hajfesték, melynek formulája ammóniamentes és lúgos, ezáltal kiváló fényt ad a hajnak. Megfordítja a melaninvesztés hatásait, így akár hat héten át intenzív színt és ragyogást biztosít, miközben 70%-ban fedheti az ősz hajat is. A termék 3-szor több fényt biztosít, újraéleszti a haj színét, és csodás ragyogást kölcsönöz. A krémes textúra könnyű keverést, felvitelt és öblítést tesz lehetővé, így a hajfestés folyamata sokkal egyszerűbb és kényelmesebb. Emellett akár 92%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz, ezáltal kíméletesebb és ápolóbb megoldást nyújt a hajnak. A Dia Color sokoldalú választást kínál az első festéstől az ősz haj fedéséig, mialatt csillogást, revitalizációt is ad a fénytelen hajnak.

 

loreal_professionnel_nemzetkozi_balayage_kepzes_beszamolo

A balayage megújulásában rejlő lehetőségek- Harriet Stokes által

Ezek után lépett színpadra a londoni colorista, Harriet Stokes. Rövid bemutatkozása után rendkívüli részletességgel ismertette a balayage technika lépéseit, lenyűgözve a jelenlévőket. 

Az esemény során 4 modellen és 4 babafejen  szemléltette a balayage technikában rejlő variációk lehetőségeit, felhívva a figyelemet a buktatókra, hibákra, melyeket bizony sosem szabad elkövetni. 

Bár a balayage technikát leginkább szőke hajon szokták alkalmazni, Harriet a masterclass alkalmával vörös tónusú hajon is megmutatta szakértelmét, ezzel is bizonyítva a technika sokoldalúságát és alkalmazhatóságát különböző hajszínek esetében. 

Az átfogó bemutató révén a jelenlévők mélyreható tudásra tettek szert a balayage technikáról, ami új szintre emelheti szakmai tudásukat, a szalonban alkalmazható időhatékonyság lépéseit.

 

beszamolo_a_loreal_professionnel_nemzetkozi_balayage_kepzeserol

beszamolo_a_loreal_professionnel_nemzetkozi_balayage_kepzeserol

beszamolo_a_loreal_professionnel_nemzetkozi_balayage_kepzeserol

beszamolo_a_loreal_professionnel_nemzetkozi_balayage_kepzeserol

beszamolo_a_loreal_professionnel_nemzetkozi_balayage_kepzeserol

 

Ez is érdekelhet: 

Virtuális frizurák a L’Oréal Professionnel-től - a legújabb metaverzum kollekciók!

Vörös iNOA Red Nebula színkollekció, amit a L’Oréal Professionnel a mesterséges intelligencia segítségével tervezett

Absolut Repair Molecular - az erősen igénybe vett haj regenerálásáért