2024-01-17 12:00:00

Virtuális frizurák a L’Oréal Professionnel-től - a legújabb metaverzum kollekciók!

A L'Oréal Professionnel 2022. november 16-án a világon elsőként készített virtuális frizurát a cross-game avatárok számára. Az első bemutatkozás hatalmas sikerének köszönhetően a L’Oréal Professionnel úgy döntött, tovább folytatja a metaverzum meghódítását és három új kollekcióval bővítette a kínálatát.

Te is kiváncsi vagy a L'Oréal Professionnel által készített legújabb virtuális frizurákra? Mutatjuk őket!

#LorealProMetaverse

virtualis_frizurak_loreal_professionnel_metaverzum_uj_kollekcio

Fejezd ki egyéniséged a L'Oréal Professionnel által készített virtuális frizurákon keresztül! 

A L'Oréal Professionnel a Ready Player Me-vel, azaz a több különböző alkalmazásban is használható avatárok nemzetközileg elismert fejlesztőjével, valamint Evan Rochette 3D artisttal együttműködve létrehozta első virtuális frizuragyűjteményét. Ennek célja, hogy a felhasználók megalkothassák saját, személyes avatárjukat, és tágíthassák önkifejezésük határait a virtuális szépségvilágban.

A kezdeti öt frizurához képest mára további három kollekció érhető el, így a játékosok mostantól bátran felhasználhatják őket saját egyéniségük kifejezésére a virtuális szépségvilágban. A Ready Player Me felületén létrehozott avatárok több mint 4000 játékkal, platformmal és alkalmazással kompatibilisek világszerte, így lehetővé teszik a virtuális világok összekapcsolását.

 

Gravitas kollekció - grandiózus virtuális frizurák 

A L’Oréal Professionnel Gravitas kollekciójával most a kreativitás határait feszegeti: a gravitációval dacoló öt, grandiózus frizura bevezetésével szeretnének még több lehetőséget biztosítani a metaverzum játékosai számára egyéniségük kifejezésére. A Gravitas kollekció kedvéért visszatért Evan Rochette 3D artist, aki ezúttal a francia fodrászművésszel, Charlie Le Minduval dolgozott együtt a hatásos offline és online megközelítés valóra váltásán.

A Ready Player Me platformon túl, amely világelső a különböző applikációban használható avatárok fejlesztése terén, a Gravitas elérhető lesz a Roblox és a Zepeto felületén is. A kollekció az alkotók tervei szerint mintegy 234,5 millió felhasználó számára lesz elérhető, és több, mint 40 millió játékban lehet majd alkalmazni.

,,Rendkívüli izgalommal mutatjuk be ezeket a vadonatúj frizurákat, amelyekkel újabb mérföldkőhöz jutottunk a haj szépségének dekódolása felé vezető utunkon, és amelyekkel újabb lehetőségeket biztosítunk a virtuális önkifejezés terén. A fodrászipar vezető márkájaként abban a kivételes helyzetben vagyunk, hogy lehetőségünk nyílik a fodrászszakma, a 3D művészek és velük együtt a fogyasztók kreatív határainak tágítására, hogy ezáltal még több értéket és élményt biztosítsuk a számukra.” - Anne Machet, a L’Oréal Professionnel nemzetközi vezérigazgatója

 

A tenger csodás teremtményei és a mélytengeri világ ihlette új virtuális frizurák

A metaverzum harmadik kollekciója az ,,Odüsszeia – a tenger csodás teremtményei” nevet kapta. Az Evan Rochette 3D-művész és Charlie Le Mindu fodrász közreműködésével életre hívott kollekció egy újabb mérföldkövet jelent a virtuális világban tett kalandozások terén, kitágítva az önkifejezés határait, hogy egy még nyitottabb világszemléletet képviseljen.

A Roblox, a Zepeto és a Ready Player Me platformokon július 17-től elérhető Odüsszeia kollekció a tengerek mélyének egyszerre misztikus és álomszerű világát idéző frizurákat vonultat fel, amelyek nem vetnek árnyékot a környezetükre, dacolnak a gravitációval, és egyszerűen nem ismernek határokat. Az Odüsszeia kollekcióval a márka az óceán elementáris erejét ötvözi a virtuális valóság elemeivel, ahol a kollekció avatárjai alámerülhetnek a lélegzetelállító szépség és varázslat világába.

Ez a L’Oréal Professionnel 3. olyan hajkollekciója, amelyet avatárokkal alkotott meg, immár a Web 3.0 megoldásaira adaptálva, megvetve a lábát a legnagyobb platformok, így a Ready Player Me, a Zepeto és a Roblox felületein egyaránt.

Az Odüsszeia még tovább erősíti a L’Oréal Professionnel információs technológia felé orientált törekvéseit, megalapozva a jövő fodrásziparának megteremtését.

 

Utazás a Holdra és még annál is tovább! - Moonaris kollekció a virtuális frizurák családjában

Immár mindannyiunknak lehetősége nyílik a holdutazásra, ahol megszabadulhatunk a földi lét béklyóitól, és szabadjára engedhetjük kreativitásunkat a L’Oréal Professionnel új Moonaris avatár-hajkollekciójának 5 különböző frizurájával, amelyeket Evan Rochette 3D-s grafikai művész, valamint Charlie Le Mindu fodrászművész hívtak életre. 

Az innovatív és futurisztikus frizurák a márka fő inspirációs forrásának tekinthető földönkívüli lények világát idézik. Ezek a korszakalkotó alkotások, a gravitációt meghazudtoló formáikkal és rendhagyó színeikkel túllépnek a mindennapok hajviseleteinek megszokott keretein.

 

virtualis_frizurak_loreal_professionnel_metaverzum_uj_kollekcio

Összemosódott határok a valóság és a fantázia között a Metaverzumban

A négy piacvezető virtuális platformmal folytatott együttműködésnek köszönhetően a L'Oréal Professionnel biztosítani tudja, hogy avatárjai a világ minden pontjára eljussanak, egyúttal egy olyan rendhagyó utazásra tudja így invitálni az érdeklődőket a fodrászat világában, ahol összemosódnak a határok a valóság és a fantázia között, lehetővé téve ezáltal, hogy az egyedülálló, sokoldalú és a lehető legszélesebb közönséget megszólítani képes frizurakollekció kimeríthetetlen tárházának köszönhetően mindenki a saját avatárjain keresztül kapjon lehetőséget az önkifejezésre. 

„A gamer világ és a Web 3.0 új lehetőségeket kínálnak a virtuális látvány alkotók, a fodrászok és vendégeik számára egyaránt, azonban a mindenki számára elérhető fodrászati megoldások biztosítása mindezidáig kihívást jelentett a virtuális valóságban. Hosszú évek óta piacvezető fodrászati márkaként a mi felelősségünk, hogy ezeken a platformokon keresztül is korlátlan lehetőségeket biztosítsunk a frizurák terén. ” -  Anne Machet, a L’Oréal Professionnel Nemzetközi Brand Managere

virtualis_frizurak_loreal_professionnel_metaverzum_uj_kollekcio

A L’Oréal Professionnel küldetése: még több ember számára elérhető megoldások és még több lehetőség az önkifejezésre a Web 3.0 segítségével

A L’Oréal Professionnel 2022 novembere óta bontogatja szárnyait ebben az új virtuális világban, a lehetőségek végtelen tárházát nyitva meg a fodrászok előtt. A 2023 áprilisában útjára indított legutóbbi kollekció azonnal átütő sikert aratott: 2 millió értékelést kapott a Robloxon, és a 3 platformon összesen mintegy 12 ezer egyedi letöltést mondhat magáénak, ráadásul a 2022-ben megjelent első kollekcióhoz képest több mint 150%-kal nagyobb közönséget ért el.

Az új virtuális térben tett kalandozások idén a legendás Style & Colour Trophy versenyben is megjelennek, amelynek 2023-as témája a „meta-morfózis”. Az idei versenyen 25 000 fodrászati szakember vesz részt, hogy hidat teremtsen a szépségipar és a virtuális látvány alkotók között, akik most egymást inspirálva forradalmasíthatják a szépségről eddig alkotott képet, tovább növelve a fodrászati szakma presztízsét.

A L’Oréal Professionnel úttörő szerepet vállal a Web 3.0 használatában, ami például a mesterséges intelligencia alkalmazásában is megnyilvánul reklámkampányaiban. A márka 2023-ban bevezette a mesterséges intelligencia és a fodrászat szerelemgyermekeként életre hívott új iNOA Red Nebula hajfestési kollekcióját, az első olyan kollekcióként, amely egy 100%-ban mesterséges intelligencia által létrehozott modellen öltött testet.

 

Keresd Te is a L'Oréal Professionnel virtuális frizuráit a Ready Player Me-vel kompatibilis játékokban!

 

 

Ez is érdekelhet: 

Vörös iNOA Red Nebula színkollekció, amit a L’Oréal Professionnel a mesterséges intelligencia segítségével tervezett

Virtuális frizurák a L'Oréal Professionnel márkától- irány a metaverzum!

Absolut Repair Molecular - az erősen igénybe vett haj regenerálásáért