2023-06-21 18:00:00

Virtuális frizurák a L'Oréal Professionnel márkától- irány a metaverzum!

A L'Oréal Professionnel 2022. november 16-án a világon elsőként készített virtuális frizurát a cross-game avatárok számára. Miután a márka bemutatta virtuális frizuráit a Ready Player Me-n, a L’Oréal Professionnel a Spatial-on folytatja a metaverzum és a virtuális szépségvilág meghódítását.

Te is kiváncsi vagy a L'Oréal Professionnel által készített virtuális frizurákra? Mutatjuk őket!

#LorealProMetaverse

Fejezd ki egyéniséged a L'Oréal Professionnel által készített virtuális frizurákon keresztül! 

A L'Oréal Professionnel a Ready Player Me-vel, azaz a több különböző alkalmazásban is használható avatárok nemzetközileg elismert fejlesztőjével, valamint Evan Rochette 3D artisttal együttműködve létrehozta első virtuális frizuragyűjteményét. Ennek célja, hogy a felhasználók megalkothassák saját, személyes avatárjukat, és tágíthassák önkifejezésük határait a virtuális szépségvilágban.

Öt kidolgozott frizura már elérhető, így a játékosok mostantól bátran felhasználhatják őket saját egyéniségük kifejezésére a virtuális szépségvilágban. A Ready Player Me felületén létrehozott avatárok több mint 4000 játékkal, platformmal és alkalmazással kompatibilisek világszerte, így lehetővé teszik a virtuális világok összekapcsolását.

 

loreal_professionnel_virtualis_szepsegvilag_metaverzum

Partneri kapcsolat a Ready Player Me-vel a virtuális frizurák fejlesztéséhez

„Az elmúlt több mint 110 év során, a L’Oréal Professionnel úttörő szellemiséggel szolgálta a fodrászokat, hogy fejlessze a fodrászipart, és segítse a haj szépségének kifejezését az egész világon. 

A Ready Player Me-vel való izgalmas együttműködésre olyan jelentőségteljes lehetőségként tekintünk, amely hozzásegít minket ahhoz, hogy folytatni tudjuk utunkat a virtuális világban is.

Alig várjuk, hogy tovább tágítsuk a technika és a kreativitás határait, aminek köszönhetően végtelen lehetőségeket biztosíthatunk a közösségnek ahhoz, hogy kifejezhessék magukat a frizurájukon keresztül.” –mondja Anne Machet, a L’Oréal Professionnel nemzetközi vezérigazgatója.

A Ready Player Me platformnak hála számtalan alkalmazásban találkozhattok a L'Oréal Professionnel által készített virtuális frizurákkal.

„A L’Oréal Professionnel frizurái csodálatos kiegészítést nyújtanak a Ready Player Me platformnak. Hatalmas öröm számunkra, hogy partneri kapcsolatot alakítottunk ki a L’Oréal csoporttal, és az avatárok személyre szabásához nyújtott lehetőségeikkel bővíthetjük az avatár készítők eszköztárait, valamint minden alkalmazást és játékot, amelyek kompatibilisek a Ready Player Me-vel, beleértve a Spatialt, a HiberWorldöt és a VRChatet.” – mondja Timmu Tõke, a Ready Player Me ügyvezető igazgatója és társalapítója.

 

loreal_professionnel_virtualis_frizurak_metaverzum

Közös kulturális platform a virtuális szépségvilágban

A L’Oréal Professionnel létrehozta első öt, limitált kiadású Ready Player Me virtuális frizuráját, és folytatja a metaverzumban megkezdett útját a Spatial platformján. Céljuk, hogy segítsék az alkotókat és a márkákat, hogy kialakítsák saját terüket a metaverzumban, a virtuális szépségvilágban és közös kulturális platformot hozzanak létre. Ennek elérése érdekében a L’Oréal Professionnel együttműködésre lépett az ARTISANT-tal és a Jenny Metaverse DAO-val, továbbá részt vesz versenyük, a Fashion Masculinities döntőjében december 7-én.

A divatversenyen a tervezőket arra bátorítják, hogy reflektáljanak a férfi identitású öltözködésre, és alakítsák ki saját innovatív koncepciójukat. A Web3 hagyományaihoz hűen a verseny izgalmasnak ígérkezik, számos partner részvételével és olyan integrációkkal, mint az RTFKT Clone X avatárok, akik a döntősök kreációiban fognak végigsétálni a kifutón.

2023-ban is folytatja a L’Oréal Professionnel a kapcsolat erősítését a fodrászok és a CG artistok közt, hogy továbbfejlessze a haj szépségét és az önkifejezést a virtuális szépségvilágban.

 

Keresd Te is a L'Oréal Professionnel virtuális frizuráit a Ready Player Me-vel kompatibilis játékokban!