2023-10-21 09:49:18

Vörös iNOA Red Nebula színkollekció, amit a L’Oréal Professionnel a mesterséges intelligencia segítségével tervezett

A mindig a technológia élvonalában járó L’Oréal Professionnel örömmel mutatja be legújabb generációs vörös színkollekcióját, amely a vendégeket megigéző irizáló árnyalataival új alapokra helyezi a vörös hajfestést. Soha nem látott mértékben teszi lehetővé a fodrászoknak, hogy kibontakoztassák kreativitásukat az első olyan úttörő jelentőségű kampány keretében, amelyet mesterséges intelligencia segítségével hívtak életre.

Az AI modern megoldásainak és az iNOA többszörösen díjnyertes ODS technológiájának összekapcsolásával még fokozottabb érzéki élmény biztosítható, és egy olyan világ kapuja nyitható meg a fodrászok, illetve a vendégek előtt, ahol a valóság összeolvad a képzelettel.

Fedezzétek fel a L'Oréal Proessionnel új, vörös iNOA Red Nebula színkollekcióját , azon különleges kampány keretében, amelyet a márka most először tervezett mesterséges intelligencia (AI) segítségével!

loreal_professionnel_voros_inoa_red_nebula_szinkollekcio_mesterseges_intelligencia_segitsegevel

Új vörös hajszínek az iNOA színpalettájával

A L’Oréal Professionnel a most 2 új (4.26 és 5.26) árnyalattal kiegészült iNOA színpalettájával a vörös árnyalatok új generációja iránti robbanásszerű érdeklődést igyekszik kielégíteni. A vörös hajszínek valósággal elárasztották a közösségi médiát – különösen a #BurgundiVörösHaj megjelölés kíséretében, amelyre angol nyelven több millió keresési találatot ad ki a TikTok vagy az Instagram, így nem meglepő, hogy a Pantone Intézet 2023-ban a burgundi vöröst (19-1617 TCX) választotta az év színének.

Az iNOA Red Nebula színekkel a PRO fodrászok ismét lehetőséget kapnak arra, hogy a leginnovatívabb megoldásokat és személyre szabott festési élményt kínáljanak vendégeik számára PRO garanciát jelentő professzionális technikák segítségével. A 91 festékárnyalatot tartalmazó iNOA színkollekció új tagjának segítségével kifinomult, hűvös, burgundi vörös árnyalatú színek készíthetőek. Sötét alapokon is tartósan árnyalathű és 10 hét után is akár 70%-kal kevésbé fakuló* színeredmények kaphatók.

Ismerd meg a teljes iNOA szortimentet! 

 

loreal_professionnel_voros_inoa_red_nebula_szinkollekcio_mesterseges_intelligencia_segitsegevel

A futurisztikus vörös színekben rejlő energiák felszabadítása a mesterséges intelligencia segítségével

Az ikonikus iNOA termékcsalád új iNOA Red Nebula festékárnyalatait a L'Oréal Professionnel azzal a céllal alkotta meg, hogy a segítségükkel kapható kifinomult, átütő színeredmények révén még gyönyörűbbé varázsolják a nők frizuráit. 

Ezt a kollekciót a metaverzum világa és színei ihlették: a vörös és irizáló árnyalatok finoman kalibrált kombinációja egy új generáció előtt nyit utat. A nebulához, azaz a csillagközi felhőhöz hasonlóan, a 2 új iNOA Red Nebula festékárnyalat is tükröződő fényben tündököl az éjszakában.

Sötét hajon is látványos árnyalatokat eredményez a DM5 és a Carmilane kromatikus technológiák kiemelkedő kromatikusságot biztosító molekuláinak köszönhetően. Az árnyalatok ragyogó fényének és az iNOA úttörő jelentőségű ODS technológiájának piedesztálra állításához az iNOA Red Nebula kollekciót egy csúcstechnológiás, futurisztikus köntösbe öltöztetve mutatja be a L'Oréal Professionnel. 

 

loreal_professionnel_voros_inoa_red_nebula_szinkollekcio_mesterseges_intelligencia_segitsegevel

A mesterséges intelligencia és a metaverzum összefonódásával leomlanak a kreativitás határai a fodrászat világában 

Az innováció megtestesítéséhez, a L’Oréal Professionnel életre hívta az első mesterséges intelligencia segítségével megalkotott szóvivőjét. A szóvivő avatárja egy szinte hipnotizáló erejű, kozmikus látványvilágot képvisel, amelyet az a metaverzum ihletett, ahol a márka is elkezdte néhány hónappal ezelőtt bontogatni a szárnyait. 

A L’Oréal Professionnel új alapokra helyezi az alkotómunka jövőjét – óriási előrelépést téve a mesterséges intelligencia világa felé, 100%-ban dinamikusan változó bemeneti adatokat felhasználó, innovatív kampányának beharangozásával. Az új kampány révén a márka tovább erősíti a modern technológiai megoldások alkalmazásában eddig kivívott pozícióit. 

A mesterséges intelligencia új mozgatórugóvá vált a fodrász szakmában a nők kifinomultabb megjelenésének és önkifejezésének felkarolásához. Az AI és a fodrászat szerelemgyermekeként született iNOA Red Nebula kollekció korlátlan lehetőségek előtt nyitja meg az utat, és lehetővé teszi a fodrászok számára, hogy kibontakoztathassák kreativitásukat. A valóságot leképező, előtte-utána állapotot megjelenítő technológiai megoldásnak köszönhetően a fodrászok magabiztosan kelthetik életre a virtuálisan előrevetített színeredményt. 

A folyamatosan megújulásra törekvő L’Oréal Professionnel az intelligens fodrászati megoldások hajnalán ragadja meg a lehetőséget, hogy új alapokra helyezze a szakma fejlődését, és rabul ejti a képzeletét mindazoknak, akik örömmel vetnék bele magukat az átalakulás izgalmas kalandjába.

 

loreal_professionnel_voros_inoa_red_nebula_szinkollekcio_mesterseges_intelligencia_segitsegevel

A személyre szabott festési élmény új dimenziója a legújabb professzionális alkalmazás, az iNOA [iD] segítségével

Amellett, hogy a márka ezzel új alapokra helyezi a fodrászati munkát, alapítóinak / alapítójának szellemiségét is továbbörökíti megmozgatva a fodrászok és vendégek képzeletét és az iNOA [iD] segítségével elkalauzolva őket az átalakulás birodalmába.

A hajdiagnózishoz használható legújabb PRO technológiának és az iNOA Red Nebula, illetve más festékárnyalatok segítségével elérhető színeredmények virtuális kipróbálásának köszönhetően ez az alkalmazás új dimenziókat nyit meg a vendégek előtt.

 

*Műszeres teszt alapján, nem specifikus festékkel összehasonlítva.

Ez is érdekelhet: 

iNOA ammóniamentes hajfestékek: luxus élmény és még professzionális hajdiagnózis

Virtuális frizurák a L’Oréal Professionnel-től - Irány a metaverzum legújabb kollekciói!

Absolut Repair Molecular - az erősen igénybe vett haj regenerálásáért