2024-07-12 15:26:32

Megnyitotta kapuit Magyarország legújabb fodrászati központja, a L'Oréal Academy!

2024 egy igazán meghatározó év a L'Oréal életében, hiszen idén az irodájuk és ezzel együtt a fodrász akadémiájuk is új helyre költözött. Az új akadémia a második félévtől otthont fog adni az összes márka oktatásának, ezzel még magasabb szintre emelve a L'Oréal fodrászat és az oktatás iránti elkötelezettségét!

Tekintsd meg képes beszámolónkat a L'Oréal Academy megnyitójáról, és ismerd meg hazánk legújabb fodrászati központját!

megnyitotta_kapuit_magyarorszag_legujabb_fodraszati_kozpontja_a_loreal_academy

L'Oréal Academy, az ország legújabb fodrászati központja

A L'Oréal fodrászati divíziója mindig is az innováció élén járt, mind a termékfejlesztés, mind az oktatás terén, ezért elengedhetetlen volt számukra, hogy egy inspiráló központot alakítsanak ki a partnereik számára. Az új L'Oréal Academy megnyitásával minden igényt felülmúltak! 

megnyitotta_kapuit_magyarorszag_legujabb_fodraszati_kozpontja_a_loreal_academy

Az akadémia 2024. június 21-én egy ünnepélyes megnyitó keretein belül nyitotta meg kapuit a partnerek számára. A megnyitón Rátonyi Judit, a L'Oréal professzionális fodrászati divíziójának kereskedelmi igazgatója és Rigó István, a L'Oréal Professionnel oktatási menedzsere köszöntötte a márkák partnereit, majd a piros szalagot átvágva hivatalosan is átadták a L'Oréal Academy-t. Ezt követően körbevezettek minket az akadémián és elmesélték a történetét.

,,Nagyon nagy momentum ez számunkra, és nem minden nap történik meg az életünkben, hogy egy új fodrászati akadémiát építünk és nyitunk. A legutolsó ilyen körülbelül 10 évvel ezelőtt történt, és a következő 10 évben nem is szeretnénk új akadémiát nyitni.

Ezt az épületet mostmár úgy álmodtuk és terveztük meg, valamint viteleztük ki, hogy a legmodernebb és a legpraktikusabb megoldásokkal tudjuk szolgálni a fodrászokat. Reméljük, hogy Ti is ugyanannyira fogjátok ezt a helyet szeretni és kényelmesnek találni, mint amennyire mi szerettük az egész tervezés és megvalósítás folyamata alatt!" - Rátonyi Judit, L'Oréal professzionális fodrászati divíziójának kereskedelmi igazgatója

 

megnyitotta_kapuit_magyarorszag_legujabb_fodraszati_kozpontja_a_loreal_academy

A L'Oréal szívügye, hogy még magasabb szintre emelje a partnereit az oktatás által

A tervezés és a megvalósítás folyamata nem mindig volt gördülékeny a márka képviselői szerint, azonban azt vallják, hogy ahogy ez a történet is megmutatja, ha van egy szuper csapat és egy közös vízió, akkor megállíthatatlanok lesznek. 

,,Azt gondolom, hogy egy méltó helyre kerül most az oktatás, és ezáltal a jövőben egy óriás horgonyt tudunk dobni és egy meghatározó lábnyomot tudunk letenni, és ami a legfontosabb a partnereinket és a fodrászainkat tudjuk emelni, képezni.

Ez a L'Oréal-nak mindig is a szívügye volt és mindig az is lesz. Ez marad az értékünk, mi nem megyünk sehova. Itt vagyunk, maradunk is. Ahogy ti is láthatjátok, minden megvalósuló fejlesztés egy dologért születik, hogy a jövő fodrásza bátrabb legyen, jobban szeresse a szakmáját és az a hívószó, amit úgy hívunk, hogy fodrászat, az mindenkinek a fülébe eljusson." - Rátonyi Judit, L'Oréal professzionális fodrászati divíziójának kereskedelmi igazgatója

 

megnyitotta_kapuit_magyarorszag_legujabb_fodraszati_kozpontja_a_loreal_academy

Az új L'Oréal Academy párhuzamosan 3 különböző oktatásnak fog otthont adni!

Magyarország legújabb fodrászati központjában három oktatóterem került kialakításra. Az első, kisebb terem tervek szerint a különböző elméleti, digitális oktatásoknak, valamint a hajvágó szemináriumoknak fog otthont adni. A másik teremet pedig az oktatások látszámától függően ketté lehet választani, így a terem egyik felében a Matrix és a Redken, a másik felében pedig a Kèrastase és a L'Oréal Professionnel oktatásait fogják tartani. Ez azt jelenti, hogy az új L'Oréal Academy lehetővé teszi, hogy egyszerre három márka oktatása is párhuzamosan történjen.

megnyitotta_kapuit_magyarorszag_legujabb_fodraszati_kozpontja_a_loreal_academy

 

AZ ÚJ L'ORÉAL ACADEMY 2024 MÁSODIK FÉLÉVÉTŐL AD OTTHONT AZ OKTATÁSOKNAK!