2023-11-28 12:00:00

Sérült haj kezelése: a leggyorsabb megoldás a hajkárosodás helyreállítására

A hajtöredezés egyre nagyobb problémát jelent a haj számára, főleg a hideg téli időszak során. A hajszálak menthetetlenül fakónak vagy száraznak tűnhetnek, és úgy érezzük, hogy semmilyen otthoni ápoló kezelés nem képes megadni a szükséges mély táplálást. Ezekben a pillanatokban a sérült hajra szánt szalonkezelések kitűnő megoldást jelenthetnek számodra is.

A Wella Professionals legújabb termékvonala, az Ultimate Repair akár 90 másodperc alatt helyreállítja a hajkárosodást és minden hajtípus számára megoldást nyújt. Ismerd meg Te is a prémium ápoló termékcsaládot, mely soha nem látott ragyogást kölcsönöz tincseidnek!

gyors_megoldas_serult_haj_kezelesere_wella_professionals_ultimate_repair

Állítsd helyre a hajkárosodást mindössze 90 másodperc alatt!

A Wella Professionals hatékony szalonkezeléseket kínál, amelyek újjépítik az igénybevett hajszálak szerkezetét, megoldást nyújtva a leggyakrabban előforduló problémákra, a töredezéstől a fénytelenségen át a kiszáradásig. A legújabb prémium termékcsalád, az Ultimate Repair kifejezetten a sérült haj kezelésére specializálódott, minden hajtípus számára.

gyors_megoldas_serult_haj_kezelesere_wella_professionals_ultimate_repair

Az Ultimate Repair termékek szabadalmaztatott technológiával veszik fel a küzdelmet a hajtöredezés ellen, így kölcsönözve soha nem látott ragyogást a haj számára. Aktív összetevőket tartalmaz: Omega-9, mely feltölti a haj felszínét, AHA komponens, ami pedig a hajszálak belső kötéseinek újjáépítésért felel. Az eredmény kimagasló erő és ragyogás a gyökerektől egészen a hajvégekig. A hajszerkezet helyreállítása már az első használat után!

 

gyors_megoldas_serult_haj_kezelesere_wella_professionals_ultimate_repair

Luxus hajápolási rituálé a sérült haj kezelésére

Luxus rituálé a hajkárosodás helyreállításáért, mely személyre szabott, hogy Te is búcsút mondhass a fakó, töredezett tincseknek!

gyors_megoldas_serult_haj_kezelesere_wella_professionals_ultimate_repair

1. LÉPÉS: TISZTÍTÁS - Ultimate Repair Sampon

Luxus érzetű krémsampon, ami gyengéden és hatékonyan tisztít és gazdagon habzik. Eltávolítja az összes apró szennyeződést, amelyek károsak lehetnek a hajra (fémek, termék lerakódások, olajok, szennyeződések és környezeti szenny) és elkezdi sérült haj újjáépítését.

2. LÉPÉS: KONDICIONÁLÁS - Ultimate Repair Kondicionáló

Krémes, mély kondicionáló a hajszálak kisimítására, erősítésére és a hajkárosodás minden napos helyreállítására a tincsek elnehezítése nélkül. Használata után a haj táplált, tiszta és friss érzetű.

gyors_megoldas_serult_haj_kezelesere_wella_professionals_ultimate_repair

3. LÉPÉS: KEZELÉS - Miracle Hair Rescue Spray

Az Ultimate Repair termékcsalád igazi sztár terméke és a legfőbb innováció a kötésújjáépítő technológiában. Könnyed folyadék, hajban maradó spray mely helyreállítja a károsodott hajszerkezetet – kívül-belül – mindössze 90 másodperc alatt. Kisimítja a hajszálakat, miközben belülről intenzíven erősít és kívülről lágyítja/puhítja a hajfelszínt. A hosszan tartó formázási végeredményért. Használd heti 1 vagy 2 alkalommal (hajállapotnak megfelelően).

4. LÉPÉS: VÉDELEM - Hajban maradó hajvédő krém szérum 

Gyengéd krém szérum, mely védi, helyreállítja és puhává varázsolja a hajszálakat minden hajtípus esetén, minden napos használat mellett. A haj 8x simább és könnyebben formázható. 5-az 1-ben védelemmel a töredezés, uv által okozott károk, hő, mechanikai sérülések és szöszösödés ellen. Az egyenes haj láthatóan simább, a göndör fürtök érezhetően definiáltabbak.

 

gyors_megoldas_serult_haj_kezelesere_wella_professionals_ultimate_repair

Otthoni hajápolási rutin a sérült haj kezelésére

A Wella Professionals Ultimate Repair termékcsaládját, akár a fodrászod is beépítheti a szalonszolgáltatás során, viszont az otthoni használat során is hatékonyan helyreállítja a hajkárosodást, és minden hajtípus esetén használható. Mindössze 3-4 lépésben a hajszálak külső és belső felszíne is újjászületik. Függetlenül a hajtípustól, az Ultimate Repair ápolók sima és táplált hajérzetet biztosítanak.

További információkért keresd a Wella Professionals értékesítési konzultánsait, vagy látogass el a MyWella.hu webshopra! Naprakész inspirációkért, oktatási anyagokért és Wella Porfessionals tartalmakért kövesd a Wella Studio Budapest közösségi oldalait! Instagram: @wellastudiobudapest

Facebook: Wella Professionals Magyarország

Weboldal: www.wellastudiobudapest.hu

 

Ez is érdekelhet:

Fényes szőke hajszínek a Wella Professionals BlondorPlex Krém Árnyalóival!

A fényes haj titka - tavasszal érkezik a SHINEFINITY a Wella Professionals-tól!