2023-01-19 08:47:03

A fényes haj titka - tavasszal érkezik a SHINEFINITY a Wella Professionals-tól!

Az idei év legújabb trendjeként hódít a csillogóan fényes, természetes megjelenés, az úgynevezett „glossy look”. A glossy look, az az a fényes szemhéjak, ajkak és bőr szinte már egy divatanyagból sem hiányozhatnak, így a frizura trendek világára is átterjedt.

A Wella Professionals megalkotta a tökéletes terméket az új trendhez, ami nem más, mint a SHINEFINITY! Tudd meg, mire képes a termékcsalád és ragyogd be a mindennapokat!

fenyes_haj_titka_wella_professionals_shinefinity

Az idei trendek középpontjában a fényes haj 

A legújabb trendek közé tartozó ,,glossy look" már teljesen áthatotta az egész divatvilágot, hiszen nem kisebb ikonok teremtették, mint például Hailey Bieber vagy Zendaya. A kinézet célja, hogy egy egészséges fényt, szinte ragyogást adjunk arcunknak, amit a legkönnyebben úgy érhetünk el, ha odafigyelünk bőrünk egészségére, megfelelően tisztítjuk és ápoljuk. Ez tincseink esetében sincs másképp, hiszen ki ne szeretne egészséges kinézetű, fényes hajat?

Bár sokan áhítoznak csodálatosan fényes hajkorona után, mégis félnek a haj roncsolódásától, nem találnak megfelelő összetételű terméket, vagy csak egyszerűen nem szeretnének drasztikus változtatást a megjelenésükben. Azonban ki ne vágyna arra, hogy egy viszonylag gyors szolgáltatás során megkapja a hőn áhított egészséges, fényes hatást?

 

fenyes_haj_titka_wella_professionals_shinefinity

Fényes haj kompromisszumok nélkül

Mit szólnál, ha a Wella Professionals csodás ragyogást és egészséges hajat kölcsönözne neked és vendégeidnek, kompromisszumok nélkül? Idén tavasszal érkezik a legújabb SHINEFINITY termékcsalád, mely csillogó színfátyolt, egészséges ragyogást és hihetetlenül selymes hajérzetet kölcsönöz viselőjének. Tiszta formulájának, illetve Balanced PH technológiájának köszönhetően mindezt nulla roncsolódással és nulla felvilágosítással éri el.

A SHINEFINITY egy olyan forradalmi színező termékcsalád, mely nem csupán fényes hajat varázsol, hanem csodás, tónushű árnyalatot is biztosít. Hosszan tartó „color glaze” szolgáltatás, mellyel bővíthető szalonod kínálata. Ráadásul számtalan árnyalatban kapható, így például az utóbbi idő egyik legmeghatározóbb trendjének számító, különböző szőke hajaknak is könnyedén megadhatjuk a megfelelő csillogást egy lendületes árnyalással.

fenyes_haj_titka_wella_professionals_shinefinity

A termékek nem tartalmaznak ammóniát, parabéneket és szilikont, valamint állati eredetű összetevőktől mentesek, így az egészség- és természettudatos vendégek számára is tökéletes megoldást biztosítanak a fényes hajért. 

A Wella Professionals a termékek csomagolásának fenntarthatóságára is külön figyelmet szentelt. A csomagolást alkotó kartondoboz 85%-ban újrahasznosított anyagból, a tubus 100%-ban újrahasznosított alumíniumból, a kupak pedig 100%-ban újrahasznosított PCR-ből készült.

 

fenyes_haj_titka_wella_professionals_shinefinity

Hogyan képes minderre a SHINEFINITY?

Ha kíváncsi vagy a válaszra, vedd fel a kapcsolatot a Wella Professionals csapatával és vegyél részt oktatásaik valamelyikén! Csatlakozz, és válj te is a SHINEFINITY szolgáltatás mesterévé! Ha szeretnél még több SHINEFINITY kinézetet és ötletet látni, akkor bártan böngészd át a Wella Professionals TrendHub-ot, valamint Facebook és Instagram oldalukat!