2023-09-28 09:30:44

Fényes szőke hajszínek a Wella Professionals BlondorPlex Krém Árnyalóival!

Bár a magával ragadó szőke árnyalatok mindig népszerűek, mindannyian tudjuk, hogy a szőkítés gyakran a haj sérülésével, természetes fényének elvesztésével jár.

Ezekre a problémákra kínálnak megoldást a Wella Professionals valaha volt legelső, Plex technológiával megalkotott szőke árnyalási megoldásai, a BlondorPlex Krém Árnyalók. Tarts velünk, és fedezd fel a fényes szőke hajszínek világát!

wella_professionals_blondorplex_krem_arnyalok_fenyes_szoke_hajszin

Fényes szőke hajszínek a Wella Professionals BlondorPlex Krém Árnyalóival

A Wella Professionals újdonságával csupán 5 perc alatt gyönyörűen ragyogó szőke árnyalatokat hozhatsz létre, miközben a hajszálak akár 90%-kal kevésbé lesznek töredezettek, mint az árnyalás nélküli frizurák. A BlondorPlex Krém Árnyalók intuitív, kompakt palettájában 4+1 booster árnyalat teszi lehetővé a nem kívánt meleg, mögöttes pigmentek villámgyors semlegesítését, és a vendégeid szőke megjelenésének professzionális személyre szabását.

 

wella_professionals_blondorplex_krem_arnyalok_fenyes_szoke_hajszinAkár 90%-kal kevesebb töredezettség a Wella Professionals BlondorPlex Krém Árnyalókkal

Tartottál valaha attól, hogy felvilágosítást követő árnyalás során sérülni fog a haj? A BlondorPlex Krém Árnyalókat úgy alkották meg, hogy WellaPlex technológiát tartalmazzanak a maximális hajápolás érdekében. Ez az úttörő, krémes formula javítja a kutikulát, hihetetlenül fényes szőke hajszíneket és egészséges megjelenésű eredményt biztosít, és akár 90%-kal csökkenti a haj töredezettségét az árnyalás nélküli frizurához képest. 

 

wella_professionals_blondorplex_krem_arnyalok_fenyes_szoke_hajszin

Fényes szőke hajszínek gyors és hatékony árnyalással

A szoros időbeosztás gyakran kifogás arra, hogy miért hagyjuk ki a frizura árnyalását. A Wella Professionals expressz szőke árnyaló szolgáltatásával azonban egy szempillantáson belül, mindössze 5 perc alatt kiegyensúlyozott, elképesztő szőke eredményeket hozhatsz létre. A BlondorPlex Krém Árnyalóknak nem csupán a hatóidejük rövid, de egyszerű és hatékony, krémes állaguknak köszönhetően ideálisak a gyors, applikátorral történő felvitelhez, így garantáltan kényelmes szőke árnyalási eszközeid lesznek a szalonmunka során.

 

wella_professionals_blondorplex_krem_arnyalok_fenyes_szoke_hajszin

Személyre szabott fényes szőke hajszínek

Egyetlen felvilágosítási szolgáltatás sem teljes igazán árnyalás nélkül. Sőt! Az árnyalás a szőke szolgáltatások legizgalmasabb része, hiszen ekkor nyílik lehetőségünk az igazán eredeti és egyedülálló megjelenések megalkotására. A BlondorPlex Krém Árnyalók intuitív, kompakt palettájában 4+1 booster árnyalat található, amelyek végleg semlegesítik a nem kívánt meleg, mögöttes pigmenteket és olyan egyedi élménnyé teszik az árnyalást, hogy vendégeid garantáltan imádni fogják a teljes szolgáltatást!

 

wella_professionals_blondorplex_krem_arnyalok_fenyes_szoke_hajszin

Fényes szőke hajszínek 4 árnyalatban

Akár lágy, napcsókolta melírt, akár világos, platina szőkéket készítesz, a BlondorPlex Krém Árnyalók segítségével minden eszköz adott ahhoz, hogy csodás szőke eredményeket érj el.

A hűvös, /16-os Lightest Pearl árnyaló csökkenti a nem kívánt árnyalatokat és gyönyörűen tiszta, élénk szőke színt eredményez sárga mögöttes pigmentek esetében.

Az intenzív Pale Silver, /81-es árnyalatot pedig arra tervezték, hogy az igazán meleg tónusok csökkentésével – mint a narancs és a narancssárga – hozzon létre elképesztő szőke eredményeket.

wella_professionals_blondorplex_krem_arnyalok_fenyes_szoke_hajszin

A /36-os Crystal Vanilla választásával lágyabbak és kontrolláltabbak lesznek a mögöttes meleg pigmentek azért, hogy gyönyörű, krémes szőkét kaphass, amely fényűző és prémium megjelenést kölcsönöz viselőjének.

A /96-os Sienna Beige pedig enyhén rózsás, ibolyaszínt varázsol a hajnak, hogy kiegyenlítse a meleg tónusokat és halvány bézs szőkét eredményezzen.

wella_professionals_blondorplex_krem_arnyalok_fenyes_szoke_hajszin

A /86-os, Ultra Cool Booster a paletta extra hűvös kiegészítése, amely végleg eltünteti a makacs, meleg, rezes tónusokat. Ne felejtsd: ne használd önmagában, mert erős intenzitása miatt kékessé és sötét hatásúvá teheti a szőke hajszínt!

 

wella_professionals_blondorplex_krem_arnyalok_fenyes_szoke_hajszin

Szeretnél többet megtudni a fényes szőke hajszíneket eredményező BlondorPlex Krém Árnyalókról?

Ha szeretnél többet megtudni a Wella Professionals legújabb termékvonaláról vagy a hozzá kapcsolódó szolgáltatásokról, nézz szét a Wella Studio Budapest online videótárában, kövesd közösségi média platformjait vagy vedd fel a kapcsolatot illetékes területi képviselőikkel!