2024-04-17 12:00:00

Csendes luxus, a legnagyobb hajtrend bemutatása Varsóban - Illuminight by Wella Professionals

Varsó, a modernizmus, a színek és a művészet vibráló központja volt 2024 március 27-én, amikor több mint 600 szakember gyűlt össze az év legkiemelkedőbb eseményén, az Illuminight by Wella Professionals rendezvényen. A fodrászat csúcstalálkozóján bemutatkozott a "csendes luxus", a 2024-es év új hajtrendje, amely aláhúzza a visszafogott, finom luxus iránti igényt.

csendes_luxus_hajtrend_varso_wella_professionals_illuminight

A csendes luxus megjelenése

Romeu Felipe, a híres színszakértő és a Wella Professionals globális nagykövete, lenyűgöző kreációkkal rukkolt elő, újraértelmezve az ikonikus Illuminage technikákat, hogy létrehozza az ULTIMATE ILLUMINAGE-t. A színpadon három hősi megjelenés bontakozott ki: a természetes, a lágy színű barna és a világos szőke, mindegyik a "csendes luxus" trendet követve, amely a finom, visszafogott stílust képviseli.

 

csendes_luxus_hajtrend_varso_wella_professionals_illuminight

A haj szépsége a csendes luxusban

A "csendes luxus" trend a haj természetes szépséget, az időtlen stílusokat és a jól ápolt megjelenést hangsúlyozza. A Wella Professionals Illumina Color tökéletesen kiegészíti ezt a trendet, kiváló, személyre szabott és elegáns színekkel, melyek eleganciát és fényűzést sugároznak anélkül, hogy túl harsányak lennének.

 

csendes_luxus_hajtrend_varso_wella_professionals_illuminight

Lokális művészek és nemzetközi tehetségek bemutatkozása

Az Illuminight by Wella Professionals eseményen szerepet kaptak a helyi művészek is, akik a lengyel Wella Artistic Team tagjai, köztük Małgorzata Babicz, Paweł Babicz, Piotr Kmiecik, Damian Witkowski, Piotr Adaszkiewicz, és Tymek Pięta is bemutatkoztak, kiemelve az egyéni kifejezés és a sokféleség fontosságát a fodrászat világában. Az esemény kiemelt nemzetközi tehetségei között szerepelt Alina Calin Romániából, Danijel Marjanovic Bosznia-Hercegovinából, Elena Cassar Máltáról, és Jurijus Kozevko Litvániából, akik mind saját, egyedi stílusukkal és kreativitásukkal gazdagították a show-t, demonstrálva a csendes luxus nemzetközi jelenlétét és a fodrászat sokszínűségét.

 

csendes_luxus_hajtrend_varso_wella_professionals_illuminight

Az önkifejezés és a sokféleség fontossága 

Julia Pushkareva, a Wella Company EE & CIS régiójának általános igazgatója megosztotta gondolatait az esemény kapcsán, melyek hűen tükrözik a Wella Professionals által szervezett esemény szellemiségét, a kreativitást, az innovációt és az egyéni kifejeződés ünnepét:

“Izgalmas látni, hogy az olyan trendek, amelyek az önkifejezést, az egyediséget és a sokféleséget ünneplik, hogyan kapnak teret. Fontos, hogy iparágunk ösztönözze a szépség sokarcú megünneplését.” – Julia Pushkareva

 

csendes_luxus_hajtrend_varso_wella_professionals_illuminight

A Wella Professionals elkötelezettsége

Az Illuminight by Wella Professionals sikerének kulcsa a Wella Professionals folyamatos elkötelezettsége a világszerte működő fodrászok támogatásában és az innováció, valamint a kreativitás határainak feszegetésében rejlik. A Wella Professionals, mint a világ egyik vezető szépségipari vállalata, folyamatosan inspirálja a fogyasztókat és a szakembereket, hogy önmagukat fejezzék ki a márka segítségével.

 

Ez is érdekelhet:

Lenyűgöző átalakulások: előtte-utána frizura fotók, amiktől leesik az állad!

Sérült haj kezelése: a leggyorsabb megoldás a hajkárosodás helyreállítására

Fényes szőke hajszínek a Wella Professionals BlondorPlex Krém Árnyalóival!