2022-04-18 08:26:13

A Redken fodrászatok szuper dobása - itt a Shades EQ Bonder Inside tartós hajszínező, mely hajápoló is egyben

A Redken-t évek óta a világvezető márkák közé soroljuk a professzionális hajápolók és szolgáltatások piacán. Ez nem véletlen, hiszen a márka kiemelkedő szereppel rendelkezik mind a divat, mind a városi stílus képviselői és formálói között. Sikerük kulcsa a kimagasló tudással rendelkező szakemberekben, a kutatási,- és fejlesztési eredményeikben, valamint a fodrászok legjobbjaival zajló együttműködésben rejlik.

Oly hosszú ideje a márka kiemelt terméke a Shades EQ Gloss, mely kivételes és egyedi tulajdonságokkal rendelkezik. A márka a termék népszerűsége miatt újra fejlesztésekbe kezdett, és piacra dobta az új változatot, a Shades EQ Bonder Inside-ot, mely kétségkívül a hazai Redken fodrászatok kimagasló kedvence.

a_redken_fodraszatok_szuper_dobasa_itt_a_shades_eq_bonder_inside_tartos_hajszinezo_mely_hajapolo_is_egyben

Az eredeti: Shades EQ Gloss

A Shades EQ Gloss egy ammóniamentes, hosszan tartó színeredményeket biztosító hajszínező, amely egy lépésben árnyal és ápol. Összetétele miatt a hajszín nem világosodik az idő elteltével, és a gabonákból kinyert aminosavak segítenek a haj minőségének és nedvességtartalmának megőrzésében. Emellett folyékony állagának köszönhetően gyorsan és egyszerűen érhető el vele a kívánt végeredmény. 

Összefoglalva: ,,Egy tartós hajszínező, amely hajápolóként viselkedik.” 

 

 A termékkel a Redken fodrászatok változatos szolgáltatásokat tudnak nyújtani, hogy kielégítsék a különböző igényeket. Használható fényfokozásra, árnyalásra, a vendég hajszínének frissítésére vagy korrekciójára, dimenzionált hatást elérésére, valamint ősz haj esetén is remekül megállja a helyét. Színskálája rendkívül széles, több mint 80 féle tökéletesen megkomponált, előkevert árnyalat létezik belőle. 

a_redken_fodraszatok_szuper_dobasa_itt_a_shades_eq_bonder_inside_tartos_hajszinezo_mely_hajapolo_is_egyben

Az új: Shades EQ Bonder Inside 

egy lépésben árnyal, ápol és megerősíti a hajat.

A Redken Shades EQ Bonder Inside társához hasonlóan kivételes ragyogást és kondicionálást biztosít, és szintén savas pH-értékkel rendelkezik. Különlegessége a termékhez előre hozzáadott hajkötésvédőben, valamint citromsav és taurin gazdagságban rejlik, hiszen ezzel segít megőrizni az igénybevett hajrostok épségét. Ezen felül a citromsav és a taurin csökkenti a szőkítés során hátramaradó lúgos kémhatást. Elmondhatjuk róla, hogy ő az, aki egy lépésben árnyal, és segít. A nyújtható szolgáltatások köre ugyanaz, mint a Shades EQ Gloss esetében, de a következő vendégek számára remek választást nyújt a Shades EQ Bonder Inside:

  • A szőke színek kedvelőinek, vagy akik hajvégei törődést igényelnek

  • Akik szeretik a változásokat, ezért gyakran váltogatják hajszínűket világos és sötét árnyalatok között

  • Akiknek erősítésre és ragyogásra van szükségük az őszhaj-fedést követően 

  • Textúrától függetlenül mindenkinek,aki szeretné elkerülni haja esetleges károsodását, és ragyogó, ápolt hajkoronára vágyik.

A Shades EQ Bonder Inside megjelenésével új, rózsaszínnel keresztezett árnyalatok is megjelentek, melyek közül több a Shades EQ Gloss termékcsaládban is kapható.

a_redken_fodraszatok_szuper_dobasa_itt_a_shades_eq_bonder_inside_tartos_hajszinezo_mely_hajapolo_is_egyben 

Ezért lett a Redken fodrászatok kedvence a Shades EQ Bonder Inside 

A Redken újdonsága kiválóságával a szakemberek szívébe is hamar belopta magát, Galgóczy Zsuzsanna, Farkas Andrea, Dávid Kitti, Csécsei Zita és Ternyák Kata is remek tapasztalatokról számoltak be a termékkel kapcsolatban. 

 

“Azt gondolom, minden fodrász kelléktárában ott a helye. Már az applikáció első pillanatában – amikor felvesszük a hajra a terméket –, érezni lehet a hajszálakra gyakorolt hatását a savas pH-nak köszönhetően, mert selymesebbé válik a hajfelszín az ujjaink között. A zselés állagának köszönhetően kényelmes és könnyű vele dolgozni, gyorsan fel lehet juttatni a hajra. Fantasztikusnak tartom, igazi szerelem ami nélkül lehet, de nem érdemes élni.”

- Galgóczy Zsuzsanna, A-List Salon & Spa, Redken Artist

a_redken_fodraszatok_szuper_dobasa_itt_a_shades_eq_bonder_inside_tartos_hajszinezo_mely_hajapolo_is_egyben

“A Shades EQ Bonder Inside az a típusú termék, ami az árnyalatok széles választékát biztosítja a 9-es és a 10-es színmélységek színezéséhez, emellett pedig ápoló hatásának köszönhetően még magasabb szintre emeli a hajszínezést. A savas pH-nak és a kötéserősítőnek hála, a hajrostok megóvása és megerősítése a fő szempont a szín kialakítása mellett. A leglátványosabb hatása a haj nagyon magas fényvisszaverő képességében mutatkozik meg, de a vendégeim emellett a hajszálak sokkal puhább tapinthatóságát szokták még kiemelni. Számomra a tökéletes végeredmény garanciája.”

- Farkas Andrea, Farkas Hair Salon & Academy, Redken Artist 

a_redken_fodraszatok_szuper_dobasa_itt_a_shades_eq_bonder_inside_tartos_hajszinezo_mely_hajapolo_is_egyben

“A legjobb anyag, amivel eddig valaha dolgoztam. Mindig is meg voltam elégedve a Redkennel, de ez a termék új dimenziót nyitott a színezés és az ápolás világában. Erősebb, fényesebb, csillogóbb és élettel telibb lesz tőle a haj. A citromsavnak és a taurinnak köszönhetően megvédi az érzékeny hajszálakat a szőkítés után. Csökkenti a lúgosságot és optimalizálja a pH-t a hajszálakban. Szeretem, hogy a felvitele gyors és egyszerű, a végeredmény pedig magáért beszél.”

- Dávid Kitti, hairstylist

a_redken_fodraszatok_szuper_dobasa_itt_a_shades_eq_bonder_inside_tartos_hajszinezo_mely_hajapolo_is_egyben

“A Shades EQ évek óta fontos szerepet játszik szalonjaink életében, az pedig, hogy most kötéserősítő hatóanyaggal bővült a termék, csak hab a tortán ahhoz, hogy a legmagasabb színvonalon végezhessük munkánkat. A Shades EQ Bonder Inside egy nagyon könnyen és gyorsan felhelyezhető termék, ráadásul a különböző állagú előhívók segítségével személyre szabható, ahhoz mérten, hogy éppen milyen technikához szeretnék használni. Ezen felül nem igényel hosszú hatóidőt, és mindig megbízható gyönyörű a végeredmény.”

- Csécsei Zita, Jean Loius David

a_redken_fodraszatok_szuper_dobasa_itt_a_shades_eq_bonder_inside_tartos_hajszinezo_mely_hajapolo_is_egyben

“A Shades EQ féltartós hajszínező számomra eddig is nagyon nagy kedvenc volt. A SEQ Bonder Inside viszont nem csak színélményben, hanem a hajak ápoltságára vonatkozóan is hatékony eszközt biztosít számunkra. Nagy segítség nekünk, mert így azok a vendégek is bátrabban próbálnak ki új színeket, akik nem szeretnének kompromisszumot kötni a hajszálak minőségének megóvása és a színváltoztatás mértéke között. Nagy előny számunkra, hogy nem kell feladni az eddigi árnyalatok használatát, hiszen tökéletesen kombinálható a klasszikus és az új termék. Azok a vendégek, akik eddig elzárkóztak, vagy idő hiányában nem tudták igénybe venni a hajápoló kezeléseket, így egy lépésben a színezéssel ezt is megkaphatják rövid idő alatt. A Shades EQ Bonder Inside számomra tökéletes eszköz a szőkítések utáni árnyalások, a színek tökéletesítése, valamint a két szőkítés közti színfrissítések kapcsán is.”

- Ternyák Kata, Imagine Salon 

 

Ez is érdekelhet:

Divatos szőke hajszínek, melyeket a lázadó elegancia ihletett

A REDKEN hajápolók új generációja már Magyarországon

Elrontott balayage hajfestés javítása valódi szakértőktől