2021-07-06 12:24:58

A REDKEN hajápolók új generációja már Magyarországon

Biztonságos. Fenntartható. Felelősségteljes.
A REDKEN hajápolók tudományos megoldást kínálnak minden hajtípusra, hajtextúrára, valamint hajproblémára a fodrászatokban és az otthoni ápolás során egyaránt. Most segítünk eligazodni a laboratóriumokban megalkotott, korszakalkotó termékpaletta kínálatában, hogy a haj aktuális állapotához leginkább illő termék mellett tehesd le a voksod.

 

Fedezd fel a megújult REDKEN hajápolók kimeríthetetlen képességeit a tudomány által vezérelve

Vannak termékek, amelyek túlmutatnak az egyszerű hajápolás fogalmán. A Redken minden terméke tudományos alapelvek mentén készül.

 

PROTEIN + HIDRATÁLÁS + SAVAS PH-ÉRTÉK = EGÉSZSÉGES HAJ

a_redken_hajapolok_uj_generacioja_mar_magyarorszagon_bwnet

A megújult REDKEN hajápolók egyedi ismertetőjegyei

Modern és fenntartható csomagolás

A Redken új flakonjai izgalmas új külsőbe csomagolják a mindannyiunk által már ismert és szeretett nagyszerű formulákat! Minden Redken hajápoló flakont legalább 93%-ban környezettudatos anyagból készítettek el, ezzel több tonna műanyag felhasználásától megkímélve a Földet. Valamint 43%-ban kevesebb víz elhasználásával kerültek előállításra a termékek a gyártás során. 

A Redken azon termékei amelyek Cradle to Cradle tanúsítvánnyal rendelkeznek logóval vannak ellátva. Ez az egyik legelismertebb tanúsítvány. A Redken megjelölt termékei öt elbírálási ismérv tekintetében ezüst kvalifikációt értek el az alábbi szempontok alapján: 

  • termékek előállításához felhasznált alapanyagok egészségre gyakorolt hatása
  • a termékek csomagolásának újrahasznosíthatósága 
  • a gyártás során alkalmazott vízgazdálkodás
  • a megújuló energiaforrások felhasználása
  • és a társadalmi igazságosság(beszállítók / emberi jogok tiszteletben tartása) 

Megtervezett hatóanyag tartalom

Minden Redken termékben kivételes összetevők egyedi aránya nyújtja a bizonyított hatékonyságot és vendégek által megszokott előnyöket.

 

pH kiegyensúlyozó formulák

A megújult csomagolás kiemeli az egészes haj szempontjából kiemelt fontosságú, megfelelő pH-értéket. Az egészséges haj pH-értéke 4,5-5,5 közötti, amely már a savas oldalon található. Fontos fenntartani ezt a természetes savasságot hogy elkerüljük a szöszösödést, szárazságot vagy a töredezettséget. A Redken formulái ezen tudományos tényezők alapján lettek megalkotva.

redken új hajápolók_bwnet

Megújult Redken hajápolók, a haj minden igényére 

A Redken szalonokban már a sampon és kondícionáló kiszerelése azonossá vált (300ml), így körülbelül 6 hétre elegendő ápolást biztosíthatsz frizurádnak két szalonszolgáltatás között.

Redken megújult hajápolói_bwnet

Tudj meg többet a REDKEN hajápolókról

Tekintsd át az alábbi termékeket, hogy többet megtudhass a Redken hajápoló rendszereiről, és találd meg azt ami a hajadnak a legmegfelelőbb! Lássuk a termékvonalakat, azok előnyeit, és hogy mikor melyiket válaszd!

 

REDKEN ACIDIC BONDING CONCENTRATE

A kémiailag kezelt haj tökéletes választása a Redken Acidic Bonding Concentrate rendszer: elősegíti a hajszerkezet megújulását, intenzíven hidratál, óvja a hajszínt a fakulástól. Az Acidic Bonding Concentrate termékek intenzíven ápolják a hajat, segítenek megóvni a hajrostok kötéseit és hozzájárulnak a gyenge kötések megerősödéséhez

 

REDKEN COLOR EXTEND MAGNETICS

Redken Color Extend magnetics_bwnet

A Redken Color Extend Magnetics termékek professzionális megoldást nyújtanak a hajszínvédelem terén, segítenek megóvni a festett haj színét és annak ragyogását két szalonlátogatás között. A Redken Color Extend Magnetics termékek elnehezítés nélkül, kímélően tisztítják és ápolják a hajat, segítenek a hajszálakba zárni a festéket, miközben a haj megőrzi rugalmasságát.

 

REDKEN EXTREME

Redken Extreme System_bwnet

A Professzionális megoldás a sérült haj ápolására: a Redken Extreme erősítő termékek gondoskodnak arról, hogy a haj ismét erős és fényes legyen. Egyedülálló protein komplexum tartalmának köszönhetően a hajtövektől egészen a hajvégekig táplálva ápolják a hajat, azokon a helyeken megerősítve és megújítva, ahol a sérülésük bekövetkezett.

 

REDKEN EXTREME LENGTH

Redken extreme lenghts_bwnet

Különösen a hosszú haj igényeire szabva: a Redken Extreme Length termékek hatékonyan tisztítják a hajat és a fejbőrt, segítenek erősíteni a hajszálakat, és segítenek a haj még hosszabbra növésében. A Redken Extreme Length termékcsalád a megfelelő választás töredezésre és szöszösödésre hajlamos hosszú haj ápolására!

REDKEN COLOR EXTEND BLONDAGE

Redken Color Extend Blondage system_bwnet

Hamvasító megoldás szőke hajra: kiválóan használható természetes és festett szőke hajra, szőke melírokra vagy balayage-ra egyaránt. Rendszeres használat esetén a szőke hajból eltűnnek a nem kívánt meleg sárgás tónusok, a hajszín gyönyörű hűvös árnyalatot és ragyogó fényt kap.

 

REDKEN COLOR EXTEND BROWNLIGHTS

Redken Color Extend Brownlight system_bwnet

Professzionális árnyaló megoldás barna hajra: természetes és festett barnáknak, melírozott vagy balayage hajfestésre is megfelelő. A rendszeres használatával a rezes, narancsos vagy vöröses árnyalatok megszűnését eredményezi, emellé hideg hajszínt és gyönyörű ragyogást is biztosít!

 

REDKEN SCALP RELIEF

Redken termékek_bwnet

Profi megoldás a gyorsan zsírosodó haj ápolására: megakadályozza a túlzott faggyútermelést, ami kellemetlen zsírosodást okoz a hajon. Kíméletesen tisztítja a fejbőrt és a hajat, és élettel telivé varázsolja frizuráját!

 

REDKEN EXTREME BLEACH RECOVERY - HAMAROSAN

a_redken_hajapolok_uj_generacioja_mar_magyarorszagon_

Kezeld a törékeny, szőkített hajat a Redken Extreme Bleach Recovery termékcsaláddal, mely professzionális megoldást kínál a sérülésekre. A termékcsalád segít megerősíteni a hajat, miközben selymes tapintást biztosít számára két szalonlátogatás között.

 

REDKEN Volume Injection

a_redken_hajapolok_uj_generacioja_mar_magyarorszagon_redken_volume injection system_bwnet

A REDKEN Volume Injection termékcsalád a vékony szálú, lelapulásra hajlamos vagy kémiailag kezelt haj volumenizálására lett kifejlesztve. A hajszálvastagító termékek a hajtövektől emelik meg a hajszálakat, optikailag dúsabb megjelenést ad a hajnak, és gondoskodnak a tökéletes fényű eredményről.

 

REDKEN ALL SOFT 

Redken all soft_bwnet

A Redken All Soft termékcsalád a száraz és vízhiányos haj csodatevője. A termékek a hajtövektől a végekig ápolják a hajat, és a nedvességet a hajszálakba zárva meggátolják annak elvesztését. A haj fényessé, selymessé, lággyá válik, miközben célzott ápolást kap, és egységesíti a töredezett hajvégeket.

 

REDKEN FRIZZ DISMISS

Redke frizz dismiss system_bwnet

Professzionális megoldás a szöszösödés ellen: a Redken Frizz Dismiss termékcsaládja kisimítja és táplálja a töredezett, rakoncátlan hajat. Visszaadja a haj természetes fényét, simává és puha tapintásúvá teszi a hajat. 

 

Válaszd a Redken fodrászait és a márka termékeit frizurád szakértőjének

Engedd, hogy a Redken fodrászai lenyűgözzenek szaktudásukkal, ellazítsanak egy kellemes hajmosással, megismerjék a hajad igényeit és a te elképzeléseid új frizurád illetően, majd támogassanak a tökéletes termékválasztásban, hogy a szalonban kapott eredményt otthon, a mindennapok során is fenn tudd tartani!

 

Információk:

Szikszai Szabina

a Redken magyarországi üzletfejlesztője

06303197047

szabina.szikszai@loreal.com

 

 

Ez is érdekelhet:

Férfi haj- és szakáll ápolás- Magyarországon a Redken Brews termékei!

REDKEN MUSE - válj múzsává fodrászod által

A kíméletes szőkítés 3+1 lépése

Elrontott balayage hajfestés javítása valódi szakértőktől

 

 

Csatlkozz Facebook oldalunkhoz

Online Időpontfoglaló Rendszer és Szalonszoftver Komplex Ügyviteli Megoldásokkal_bwnet

Kövess minket az Instagramon

 

Online Időpontfoglaló Rendszer és Szalonszoftver Komplex Ügyviteli Megoldásokkal