Top 3 hajfonat rövid hajra

A hajfonatok nemcsak hosszú hajon, hanem a rövid frizurákon is csodásan mutatnak! Egy csinos fonat hétköznapokon és alkalmakon is remek választás, minden frizurának ad egy plusz csavart. Ha bizonytalan vagy, hogy melyik a legjobb hajfonat rövid hajra, mi állna neked jól, akkor olvass tovább és ismerd meg az idei top 3 trendet!

A hajfonatok nemcsak hosszú hajon, hanem a rövid frizurákon is csodásan mutatnak!  Egy csinos fonat hétköznapokon és alkalmakon is remek választás, minden frizurának ad egy plusz csavart. Ha bizonytalan vagy, hogy melyik a legjobb hajfonat rövid hajra, mi állna neked jól, akkor olvass tovább és ismerd meg az idei top 3 trendet!

 

1. Hajfonat-korona

A hajfonatból készült koronát roppant egyszerű elkészíteni, de mégis mindenféle frizurát feldob! Hordhatod hétköznap is, de alkalmi hajként is csodásan mutat ez a fonás. A még csajosabb hatásért hullámosítsd be a hajad alját, és kész is a tökéletes hajkorona. Szerintünk pompás ez a hajfonat rövid hajra, ha neked is tetszik, mindenképp próbáld ki!

 

hajfonat rövid hajra, fonat, rövid haj, frizura, Bwnet online időpontfoglaló program

 

2. Copfozd össze!

Nem kell ahhoz hosszú lófarok, hogy jól álljon ez a frizura, a copfba fogott hajfonat rövid hajra is tökéletes választás! Ízlésed szerint alakíthatod ezt a hajstílust, csinálhatsz két copfot, egy copfot, vagy parkettafonást is, mindenhogy nagyon menőn néz ki!

 

hajfonat rövid hajra, fonat, rövid haj, frizura, Bwnet online időpontfoglaló program

 

3. Vagány fonás

Szerintünk nagyon menő az oldalt szorosan befont haj, akár egy fesztiválon is megállja a helyét. Szuper választás ez a hajfonat rövid hajra, pláne ha pár hullámot is csempészel a hajadba.

 

hajfonat rövid hajra, fonat, rövid haj, frizura, Bwnet online időpontfoglaló program

 

Megtaláltad, hogy melyik a legjobb hajfonat rövid hajra? Akkor ne hagyd ki az őszi hajszín trendről készült cikkünket se!
(A cikkért kattints!)

 

 

Képek forrása: Pinterest

 

 

 

Kövess minket a Facebook-on is!

BWNet Magyarország