2019-11-24 13:32:03

Gyönyörű hajfonatok, amiket neked is érdemes kipróbálnod!

A hajfonat egy örök klasszikus, minden lány imádja, és imád újabb fonatokkal kísérletezni. Készíthetsz igazán csajos, elegáns fonást, de akár lazább, bohém hajfonatot is. Bármilyen stílust is válassz, a fonatok a legegyszerűbb frizurát is csodásan feldobják!

Nézd meg, mi milyen gyönyörű hajfonatokat gyűjtöttünk össze, amit magadnak is elkészíthetsz. Inspirálódj, és próbáld ki a kedvencedet!

 

Fonatot a copfba!

Ezt a hajstílust nagyon egyszerű elkészíteni, így a hétköznapokon is tökéletesen megállja a helyét. Annyit kell tenned, hogy a copfodhoz egy fonott tincset is hozzáfogsz, és meg is van a sikkes frizurád! Ha pedig alkalomra viselnéd ezt a gyönyörű hajfonatot, göndörítsd be a copfod alját, és kész is az elegáns hajkorona.

 

hajfonat, hajfonás, frizura, Bwnet online időpontfoglaló program

 

Hajkorona fonatból

Talán a legkifinomultabb, legnőiesebb fonott frizura a hajfonatból készült korona. Egyszerűen el tudod készíteni magadnak is, és bármelyik elegáns eseményre tökéletes választás ez a frizura. Fond össze a hajadat elöl két oldalt, tűzd össze a két tincset, és kész a korona! Ha pedig igazán hercegnős hajat szeretnél, tűzd fel ezt a gyönyörű hajfonatot a fejtetődre.

 


hajfonat, hajfonás, frizura, Bwnet online időpontfoglaló program

 

Kendőt fonni a hajba? Naná!

Bármilyen stílusú és színű kendő csodásan mutat a hajfonatban, a lényeg, hogy selyemszerű anyagból legyen, így jól hozzá tudod fonni a hajadhoz. És ami a legjobb, hogy a kendő még a szettedet is szuperül feldobja! Ha még nem próbáltad ki a kendővel díszített a hajfonatot, akkor itt az idő!

 

hajfonat, hajfonás, frizura, Bwnet online időpontfoglaló program

 

Gyerekkori kedvenc újragondolva

A két copfos hajfonatra igazi kislányos hajként gondolunk, azonban számos felturbózott verziója van, amelyek bármilyen korosztálynál megállják a helyüket. Egy hétvégi buliba, vagy akár munkába is nagyon vagány frizura lehet a két copfos hajfonat. Próbálj ki egy laza parkettafonást, vagy félig befont copfokat, garantáltan odáig leszel értük!

 

hajfonat, hajfonás, frizura, Bwnet online időpontfoglaló program

 

Ha tetszettek ezek a gyönyörű hajfonat ötletek, ajánljuk neked az őszi hajszín trendről szóló cikkünket is!
(A cikkért kattints)

 

Képek forrása: www.pinterest.com

 

 

 

Kövess minket a Facebook-on is!