2023-03-16 10:49:08

Wella Professionals fodrász esemény, ahol személyesen is megismerheted a márka legújabb termékcsaládját!

Márciusban a tavasz mellett a Wella Professionals várva várt Shinefinity termékcsaládját is hazánkban köszönthetjük, melynek nagyszabású bemutatója a Wella Studio Budapest falain belül kerül megrendezésre.

A WE ARE WELLA. SHINE ON szakmai rendezvényen nem csak a márka hazai Top Artist csapatának tagjai mutatják be Shinefinity előnyeit, hanem egy külföldi sztárvendég is színpadra lép egyedi kollekciójával!

Jelentkezz Te is a Wella Professionals fodrász eseményére, ahol exkluzív kedvezmény is vár Téged!

wella_professionals_fodrasz_esemeny_shinefinity

A Shinefinity termékcsalád ígérete

A Shinefinity a Wella Professionals legújabb fényfokozó, színmegváltoztató termékcsaládja. A márka a fejlesztés során kiemelt figyelmet szentelt annak, hogy olyan terméket hozzon létre, mely a legkevésbé roncsolja a hajat, ugyanakkor nem kell kompromisszumot kötnöd a színeredmény és a csillogás terén.

A Shinefinity segítségével nem csak csodás színeket kaphatsz, de gyönyörű és egészséges fényű tincseket is. Mindezt úgy, hogy közben a lehető legkevésbé károsítod a környezetet és a benne levő élőlényeket.  

 

Tudj meg többet as Shinefinity termékcsaládról!

 

wella_professionals_fodrasz_esemeny_shinefinity

Wella Professionals fodrász esemény: WE ARE WELLA. SHINE ON

Tölts el Te is egy csodálatos tavaszi vasárnap délutánt a Wella Studio Budapest-ben! A Wella Professionals fodrász eseményének keretein belül elsőként láthatod a márka 2023 TAVASZ/NYÁR trendkollekcióját, megismerheted Top Artist csapat eddigi tapasztalatai alapján a Shinefinity termékek előnyeit, használati tippjeiket és trükkjeiket is.

A második felvonásban megcsodálhatod Lucian Busuioc hajvágási és styling technikáit. A csillogás, a szakmai fejlődés, a jó hangulat, a finom falatok és az italok garantáltak.  

Dátum: 2023. március 26., vasárnap

Helyszín: 1117 Budapest, Alíz utca 4. - Wella Studio Budapest

WE ARE WELLA. SHINE ON esemény programja:

  • 14.30 Kapunyitás
  • 15.15-17.15 Szakmai blokk I. felvonás: Shinefinity bemutató - Képíró Tamás, Kiss Szilvia, Matos Tekla, Szabó Judit
  • 17.15-18.00 Szünet
  • 18.00-20.00 Szakmai blokk II. felvonás: Lucian Busuioc - mesterfodrász Disco Dream kollekciója

Jelentkezési határidő: 2023. 03. 19.

 

Jelentkezem a fodrász eseményre!

 

wella_professionals_fodrasz_esemeny_shinefinity

Nemzetközi mesterfordász a Wella Professionals fodrász eseményén

A WE ARE WELLA. SHINE ON rendezvény második felvonásában Lucian Busuioc mutatja be legújabb Disco Dream kollekcióját.

A 70-es évek ihlette kollekció nagyvonalú a hajvágások tekintetében, az akkori időszak és egy új, modern megközelítés keveréke. A formák sokkal kerekebbek és teltebbek a kontúr oldaláról, de az új technikákkal sokkal több mozgást adnak a hajnak. A kontrasztos színek, a göndör és az egyenes hajon lévő kerek frizurák fúziója igazi disco hangulatot kelt majd a színpadon. 

Lucian Busuioc karrierje sikerekkel tűzdelt, már 2012-ben ezüstérmes lett a Wella Professionals madridi nemzetközi TrendVision Award-ján. A versenyen a közönségdíjat is sikerült elnyernie, ami karrierjének egyik legszebb pillanata volt, melyre mind a mai napig szívesen emlékszik vissza.

Az azóta eltelt több, mint 10 évben számos nemzetközi versenyen vett részt nagy sikerrel, így mára már elmondhatja magáról, hogy nyolcszoros világbajnok. 2021-ben Japánban első helyezést ért el mind a női, mind pedig a férfi Avant-Garde rövid stílus vágásában. Hivatalos Wella nagykövetként nagyon fontosnak tartja, hogy tudását és technikáit megossza másokkal is. 

 

Jelentkezem a fodrász eseményre!

 

wella_professionals_fodrasz_esemeny_shinefinity

Lucian Busuioc hajvágás oktatása Budapesten

A WE ARE WELLA. SHINE ON nemzetközi sztárvendége a rendezvényt követő napon (03.27.) exkluzív oktatást tart 10 fő részére a Wella Studio Budapest-ben. A szakmai továbbképzés két felvonása alatt több modern hajvágási technikát is elsajátíthatnak a résztvevők. A helyek rohamosan fogynak, ne maradj le!

 

Jelentkezz exkluzív oktatására! 

 

wella_professionals_fodrasz_esemeny_shinefinity

Exkluzív lehetőség- Shinefinity kezdőcsomag az eseményen

Ha még mindig gondolkozol, hogy részt vegyél-e a Wella Professionals fodrász eseményén, szeretnénk segíteni a döntésed a további exkluzív lehetőségekkel, melyek kizárólag az eseményen résztvevő fodrászok számára érvényesek! 

A WE ARE WELLA. SHINE ON résztvevői egyszeri, egyedi lehetőséget kapnak a Shinefinity kezdőcsomag 60%-os kedvezménnyel történő megvásárlására, abban az esetben, ha rendelési igényük a rendezvényen adják le.

A Shinefinity kezdőcsomag továbbá tartalmaz egy színskálát, egy ecsetet és egy választható oktatási alkalmat is. A Shinefinity szolgáltatások bevezetésének alapfeltétele az oktatáson való részvétel!

Az ajándék oktatás választható időpontjai:

  • Április 04., kedd
  • Április 05., szerda
  • Április 11., kedd  
  • Április 17., hétfő
  • Május 03., szerda
  • Május 25., csütörtök
  • Június 12., hétfő
  • Június 28., szerda  

A Wella Professionals csapat természetesen készül még egyéb meglepetésekkel is Számotokra!  

 

wella_professionals_fodrasz_esemeny_shinefinity

Szeretnél részt venni a Wella Professionals fodrász eseményén?

A férőhelyek száma limitált, így minél előbb, nehogy lemaradj! További információért KATTINTS IDE! A Wella Professionals csapata vár szeretettel Téged is az év legcsillogóbb eseményén!  

 

Jelentkezem a fodrász eseményre!

 

A Wella Professionals fodrász eseményének együttműködő partnerei:

wella_professionals_fodrasz_esemeny_shinefinity