2024-02-22 12:00:00

Új trend a láthatáron - Így légy Te is igazi Mob Wife!

Az elmúlt időszakot az úgynevezett "clean girl" trend uralta, avagy a naturális megjelenés a felsőfokon. Most ennek az ellentéte következik: arany ékszerek, szőrmék, minden ami egy igazi maffiózó feleség megjelenéséhez szükséges! Lépj ki a komfort zónádból, és vesd bele magad Te is Mob Wife trendbe!

Tarts velünk és tudd meg, hogy lehetsz igazi maffiózó feleség!

uj_trend_mob_wife_aesthetic

A képek forrása IDE, és IDE kattintva

A Mob Wife trend inspirációja

A legújabb mindent elsöprő trendet a maffia feleségek ihlették, legfőképpen az idén 25 éves Maffiózók sorozat női szereplői: Carmela Soprano és Adriana La Cerva. A sorozatot az HBO sugározta először, és az évforduló alkalmából a csatorna Tik-Tok fiókot indított, ahol apró részleteket mutatnak a sorozatból. Ezek a rövid videók nagyon hamar felkapottá váltak, olyannyira, hogy az új trend még a clean girl őrületet is letaszította a trónról. 

 

uj_trend_mob_wife_aesthetic

A képek forrása IDE, és IDE kattintva

Mob Wife outfit - Így öltözz maffiózó feleségnek! 

A Mob Wife trend a teljes ellentéte az elődjének, a clean girl őrületnek. A legdominánsabb színei a fekete és a bordó minden árnyalata, amiknek a kombinációjával igazi maffiózó feleség leszel. A szőrmék, bőrkabátok, magasszárú csizmák pedig kihagyhatatlan kellékei egy igazi Mob Wife a gardróbjának. Az állatminták is nagyon fontos szerepet töltenek be, hiszen azok teszik igazán vaddá és egyedivé a megjelenést. Kiegészítőnek pedig válassz bármilyen arany, nagy méretű, feltűnő fülbevalót, nyakláncot vagy akár karkötőt, és így már teljes lesz a Mob Wife oufited! 

 

uj_trend_mob_wife_aesthetic

A képek forrása IDE, és IDE kattintva

Mob Wife smink - Klasszikus ragyogás

Egy ikonikus maffiózó feleség sminkje magabiztosságot, erőt és időtlen szépséget sugároz magából. Az alapozó tekintetében egy magas fedésű terméket kell használni, amely minden bőrhibát elfed és passzol a bőrtónushoz. A kontúr nagyon fontos szerepet játszik a tökéletes maffiózó feleség sminkjében. A cél a természetesség és a napcsókolta hatás elérése, highlighter tekintetében pedig az arccsontok megfelelő kiemelésére kell törekedni. A smink leghangsúlyosabb szerepét a szemek kapják, melyek füstösségükkel varázsolnak merész tekintetet. A szemhéjtus pedig elengedhetetlen részét képezi az igazi Mob Wife szemhéj sminknek. A szemöldökök minden esetben pontosan megrajzoltak és definiáltak. Befejezésként pedig egy erőteljes színt válassz az ajkaidra, mely magabiztosságot sugároz. 

 

uj_trend_mob_wife_aesthetic

A képek forrása IDE, és IDE kattintva

Mob Wife frizura - Elegancia a felsőfokon

A tökéletes frizura egy igazi maffiózó feleségnek a vállig érő bob. A hangsúly a textúráján és a különleges, egyedi formáján van. Hajszínben a sötét árnyalatok dominálnak, mint a vörös, fekete vagy barna. 

 

uj_trend_mob_wife_aesthetic

A képek forrása IDE, és IDE kattintva

Mob Wife körmök - Megunhatatlan francia

A Mob Wife trend a körmöket sem hagyta érintetlenül, visszahozva ezzel egy régi divatos irányzatot. A cél a hosszú, kocka forma elérése, amit vastag francia manikűrrel kombinálhatsz. A végeredmény visszafogott, de mégis figyelemfelkeltő. A harsány smink és öltözet mellett pedig kifejetten jól mutat egy naturális elem is. 

 

uj_trend_mob_wife_aesthetic

A képek forrása IDE, és IDE kattintva

Mob Wife attitűd - Légy önmagad! 

A Mob Wife státusz nem csak egy stílus, hanem egy életmód, amihez társul a megfelelő attitűd is. Légy merész, bevállalós és szókimondó minden helyzetben, vállald fel a véleményed és merj önmagad lenni! 

 

uj_trend_mob_wife_aesthetic

A képek forrása IDE, és IDE kattintva

Sminkest, körmöst, vagy fodrászt keresel? Keress, találj és foglalj online a bwnet.hu oldalán!

Szeretnéd, hogy profi szakember varázsoljon belőled igazi maffiózó feleséget? Nálunk azonnal be tudsz jelentkezni a számodra megfelelő szakemberhez az ország bármely pontján! Kattints a szalonkeresőnkre, válaszd ki a szakterületet, majd találd meg a számodra legszimpatikusabb szakembert, és máris bejelentkezhetsz a rendelkezésre álló időpontok egyikére! 

 

ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS SMINKESEKHEZ, FODRÁSZOKHOZ ÉS KÖRMÖSÖKHÖZ

 

A főkép forrása IDE, és IDE kattintva.

 

Ez is érdekelhet: 

2024 legizgalmasabb sminktrendje - Glazed blush

Legtrendibb bob frizurák minden korosztálynak

Hajszín trendek 2024 - itt a nagy útmutató!