2024-02-12 12:00:00

2024 legizgalmasabb sminktrendje - Glazed blush

Láthattuk már a glazed skin és a glazed nails trendeket feltörni, azonban ez most átfordult a glazed blush őrületbe, ami talán még izgalmasabb. A pirosítók ragyogóvá válnak, ami sokkal hidratáltabb, egészségesebb arcbőr képet eredményez.

Tarts velünk, és ismerd meg a glazed blush trendet!

2024_smink_trend_glazed_blush

A kép forrása IDE, és IDE kattintva

A ragyogó glazed blush

A por állagú, mattító hatású sminktermékek kora leáldozóban van, helyüket pedig a ragyogó, élettel teli arcbőrt eredményező folyékony állagok veszik át. A glazed blush (,,mázas pirosító") színe megegyezik a tradicionális pirosító árnyalatokkal, azonban a finish egy extra friss, ragyogó bőrkép, ami valahogy a pirosító és a highlighter között van. 

 

2024_smink_trend_glazed_blush

A kép forrása IDE, és IDE kattintva

Így érd el Te is a glazed blush hatást!

Krém állagú pirosítóval és folyékony highlighterrel lehet elérni a tökéletes glazed blush hatást. Ráadásul a krémpirosító használata jelentősen egyszerűbb, mint a hagyományos por állagú társáé, hiszen nincs szükség ecsetre, akár az ujjaddal vagy akár egy beauty blenderrel is könnyen eldolgozható. 

 

2024_smink_trend_glazed_blush

A kép forrása IDE, és IDE kattintva

Garantált ragyogás

A baba arc hatás elérése érdekében érdemes a pirosítót az orcákra helyezni, így azt kiemeli, és egy kedves, kicsit szélfújta végeredményt fogsz viszontlátni a tükörben. Azonban ha egy kicsit az orcák fölé kerül a sminktermék, akkor az megemeli az arcot, és kiemeli az arccsontot is. Mindkét megoldásnál a ragyogó hatás garantált! 

 

2024_smink_trend_glazed_blush

A kép forrása IDE, és IDE kattintva

Sminkest keresel? Keress, találj és foglalj online a bwnet.hu oldalán!

Szeretnéd profitól megtanulni a glazed blush elkészítésének rejtelmeit? Nálunk azonnal be tudsz jelentkezni a számodra megfelelő sminkeshez az ország bármely pontján! Kattints a szalonkeresőnkre, válaszd ki a smink szakterületet, majd találd meg a számodra legszimpatikusabb szakembert, és máris bejelentkezhetsz a rendelkezésre álló időpontok egyikére! 

 

ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS SMINKESEKHEZ

 

A főkép forrása IDE, és IDE kattintva

 

Ez is érdekelhet: 

Egyszerű smink lépésről lépésre - Pető Detti sminkmester útmutatásával

Szemöldök formázás - Tippek a tökéletes szemöldökhöz

A sminkelés világa - A tökéletes kontúr kezdőknek