2022-07-21 08:53:34

Töredezett haj ápolása 3 lépésben- itt a MATRIX Total Results Instacure termékcsaládja

Itt a megoldás töredezett haj ellen! A Matrix küldetése, hogy örömet és gyönyörű haj iránti lelkesedést vigyen a szalonokba és az otthonokba, ezért megalkották az új Total Results Instacure termékcsaládot, ami minden nő álma!

Ha Te is gyenge, száraz, fénytelen hajjal küzdesz, akkor ezeket a termékeket Neked találták ki, hiszen még a durván töredezett hajat is helyreállítják! Tarts velünk, ismerd meg őket és a töredezett haj ápolásának lépéseit!

toredezett_haj_apolasa_matrix_total_results_instacure

Azonnali megoldás a töredezett haj ellen - Matrix Instacure

A Matrix most egy izgalmas újdonságot hozott Nektek, ami nem más, mint a legújabb Total Results Instacure termékcsalád, ami kifejezetten a töredezett haj ápolására lett kifejlesztve!

Nyáron mindannyian szeretünk a napon időzni, viszont azt fontos észben tartanunk, hogy a napnak, illetve a sós vagy klóros víznek bizony káros hatásai is vannak a hajunkra néze. Ráadásul a mindennapjainkhoz hozzá tartozik a hővel történő hajformázás, ami szintén további károkat okoz tincseinknek. A Matrix Instacure termékcsaládja kiváló segítséget nyújt a roncsolt, töredezett haj helyreállításában, még durván töredezett hajvégek esetén is. Viszlát száraz, fénytelen, töredezett haj!

 

toredezett_haj_apolasa_matrix_total_results_instacure

Hogyan segít a Matrix Instacure termékcsaládja a töredezett haj ápolásában?

Az Instacure termékek helyreállítják a hajrostokat, és egy védőréteget képeznek a hajszálak köré. Egy különleges technológiával rendelkezik, hiszen az összetevői között megtalálhatjuk a folyékony proteint, mely kitölti a haj porózus részeit, és helyreállítja a mechanikai hatások, valamint a hő okozta sérüléseket. A termékek nemcsak a töredezett haj ápolásában, hanem a káros anyagoktól való megóvásában is segítenek és remek megoldást nyújtanak durván töredezett haj ellen. A haj durva tapintása megszűnik, és növekszik a haj rugalmassága, valamint puhábbá és hidratáltabbá válik.

 

Ismerd meg a töredezett haj ápolásának 3 lépését! - Matrix Instacure

toredezett_haj_apolasa_matrix_total_results_instacure

1.lépés: TISZTÍTÁS – Sampon a töredezett hajvégek ellen

Az Instacure sampon egy folyékony proteinnel gazdagított összetétel, amely hatékonyan tisztít és maradéktalanul eltávolítja a felhalmozódott lerakódásokat a fejbőrről. Ráadásul még erősíti és hidratálja is a tincseidet, így nélkülözhetetlen termék a töredezett haj ápolása soran.

 

toredezett_haj_apolasa_matrix_total_results_instacure

2.lépés: ÁPOLÁS – Kondicionáló a töredezett hajvégek ellen 

A töredezett haj ápolására kifejlesztett MATRIX Instacure termékcsaládban megtalálható egy kondicionáló is, amely helyreállítja a száraz, töredezett haj sérüléseit, valamint erősíti és selymesebbé teszi azt, így garantált a puha tapintás!

 

toredezett_haj_apolasa_matrix_total_results_instacure

3.lépés: PORÓZUS TERÜLETEK KITÖLTÉSE – Porozitáscsökkentő permet töredezett haj ellen

Az Instacure töredezett haj ápolására kifejlesztett permete egy gazdag összetételű termék, hiszen a folyékony protein mellett B5 vitamint is tartalmaz. Ez azért fontos, hiszen a vitamin segít kitölteni a porózus hajrészeket, láthatóan csökkenti a hajvégek töredezettségét, valamint kiegyensúlyozza a haj pH értékét.

 

toredezett_haj_apolasa_matrix_total_results_instacure

A hajápolás fontossága - Matrix Instacure

A haj ápolása nem ér véget a szalonokban, ezért nagyon fontos, hogy otthon is megfelelően ápoljuk. A haj károsodása és szárazsága szinte minden nőnek problémát jelent, éppen ezért fontos megismerni a töredezett haj ápolásának lépéseit.  Egészséges és fényes hajkoronával szeretnéd élvezni a nyarat? Akkor próbáld ki a Matrix Instacure termékcsaládját!

 

Ez is érdekelhet:

Új Pro Backbar termékek a Matrixtól - emeld még magasabb szintre fodrászati szolgáltatásaid használatukkal!

Matrix Summer Academy képzéssorozat fodrászoknak

Fodrász képzés 2022 - Matrix Foilyage - Money Pieces oktatás