2022-05-04 14:13:00

Új Pro Backbar termékek a Matrixtól - emeld még magasabb szintre fodrászati szolgáltatásaid használatukkal!

A fodrászok mindennapi hősök, a Matrix pedig itt van, hogy megadja azokat az eszközöket, amelyek segítenek megoldani vendégeid problémáit.

A Matrix küldetése, hogy hatékony termékeket alkosson, amelyek mindent megadnak számodra, hogy megoldd azokat a valódi kihívásokat, amelyekkel nap mint nap szembesülsz.

A Pro Backbar termékcsalád erősen koncentrált összetételű termékeit profi fodrászoknak fejlesztették ki, hogy megkönnyítsék és professzionálissá tegyék a szalonmunkát. Olvass tovább és fedezd fel a Matrix új termékeit!

Uj_Matrix_Pro_Backbar

Egy termékcsalád, amely olyan keményen dolgozik, mint Te

 “Az évnek ez az időszaka kreativitásra csábít, nézzetek hát magabiztosan szembe az összes fodrászati kihívással, még a legmerészebbekkel is! Mivel tudjuk, mire vagytok képesek, elhatároztuk, hogy bemutatjuk az év újdonságát a szalonszolgáltatások terén.
Üdvözöl Titeket a Pro Backbar, amelynek segítségével még professzionálisabban  végezhetitek  a  munkátokat! A legfontosabb koncentrált összetevő, pár hatékony lépés, és egy egészen eredeti dizájn - ez a Pro Backbar.
A Pro Backbar termékekkel teljes körű szolgál tatást nyújthattok vendégeiteknek a fejmosóban. És az eredmény? Még nagyobb kényelem és még kitűnőbb hajminőség és színeredmény a vendégeitek számára!”

- A Matrix csapata

Ismerkedj meg a Pro Backbar szortimentjével!

Uj_Matrix_Pro_Backbar

Matrix Pro Backbar - Alt Action Tisztító sampon

A gél állagú termék mélyrehatóan tisztít, és eltávolítja a felhalmozódott szennyeződéseket, a természetes faggyútartalom megőrzése mellett. Ideális halvány, fénytelen hajszín, hámló fejbőr, valamint dobozos hajfestékek használatából eredő problémák esetén. ​

Előnyök:

  • Eltávolítja a felhalmozódott szennyeződéseket
  • Korrigálja a dobozos hajfestékek használatából eredő problémákat
  • Többfunkciós backbar termék

Használata:

Masszírozzatok tízforintosnyi mennyiségű terméket a hajba a hajtőnél a megfelelő habzás eléréséig, majd öblítsétek le. Szükség szerint ismételjétek meg a műveletet. Ezután alkalmazzatok kondicionálót. ​

Uj_Matrix_Pro_Backbar

Matrix Pro Backbar - Instacure Porozitáscsökkentő ápoló

Ez a legendás hajban maradó termék, amely a Matrix márka születése óta nagy sikernek örvend, nélkülözhetetlen a szalonodban. A spray segít kitölteni a haj porózus részeit, megkönnyíti a fésülhetőséget, előkészíti a hajat az egyenletes árnyaláshoz, és számtalan más előnyös tulajdonsággal  rendelkezik. A hajban maradó ápolót használhatjuk festés előtt, hogy kitöltsük a porózus részeket, valamint bármelyik szolgáltatás után, hogy megőrizzük a haj ragyogását.

Előnyök:

  • Könnyed összetétel B5-provitaminnal és búzaproteinnel gazdagítva
  • Kitölti a haj porózus részeit
  • Előkészíti a hajat a színkorrekciós és világosítási szolgáltatásokra
  • Segít helyreállítani a hajrostok épségét a szőkítő szolgáltatások után
  • Lesimítja a kutikulát
  • Segít helyreállítani a haj pH-értékét
  • Segít kordában tartani a szöszösödést

Használata:

Permetezzétek tiszta, nedves hajra, majd fésüljétek bele. Ne öblítsétek le! A porózus területek kitöltése érdekében még festés előtt vigyétek fel a hajra. ​

Uj_Matrix_Pro_Backbar

Matrix Pro Backbar - Total Treat Mélyápoló krémpakolás

A glicerinnel gazdagított Total Treat 5 perces mélyápoló krémpakolás intenzíven hidratálja és táplálja a hajat

Előnyei:

  • Glicerintartalma fokozott hidratálást biztosít
  • Helyreállítja a haj selymességét, rugalmasságát és ragyogását
  • Minden hajtípusra megfelelő

Használata:

A Total Treat pakolást hajmosás után vigyétek fel a hajhosszra és a hajvégekre. Hagyjátok fenn 5 percig, majd öblítsétek le. ​

Uj_Matrix_Pro_Backbar

Matrix Pro Backbar - No Stain Festékfolteltávolító

No Stain festékfolt-eltávolító a koloristák való életben alkalmazható „törlés gombja”. Kíméletes összetételének köszönhetően a fülön, a kontúrvonalon és a fejbőrön is alkalmazható a festékfoltok eltávolítására.​

Előnyei:

  • Használható a fülön, a hajkontúron és a fejbőrön
  • Gyengéd, kíméletes a bőrhöz
  • Azonnali hatás

Használata:

Itassatok át egy kéztörlőt vagy pamutkendőt a No Stain termékkel, majd töröljétek át vele a festékfoltos bőrfelületeket. Tiszta vizes kendővel töröljétek át a kezelt területet.​

Uj_Matrix_Pro_Backbar

Matrix Pro Backbar - Szakmai szemmel 

"Személyes kedvencem az Instacure spray terméke, mivel többnyire színkorrekciót, világosítást igénylő munkáim vannak. A mélyápoló krémpakolással kiegészítve alkalmazom, ez a kombináció pedig elősegíti az eredmény hosszú távon való fenntartását – hiszen a Pro Backbar termékek hatása folyamatos használat mellett érezhető igazán. Színkorrekciót igénylő munkáim során az új vendégnek egy hajvágást ajánlok, amelyet az Alt Action samponnal készítek elő, majd a krémpakolással zárok le. Ennek a módszernek köszönhetően láthatom, milyen módon viselkedik a hajon. Főképpen festett, színezett, felvilágosított frizurákra alkalmazom a termékeket, véleményem szerint ezen a hajtípuson a legjobb választás. Ahhoz, hogy vendégeink többször visszatérjenek hozzánk, és megóvjuk vagy javítsuk a haj egészséges állapotát, az első látogatás után fontos egy széleskörű szolgáltatási lehetőség ajánlása. A professzionális kiszolgálás végett, véleményem szerint, ki kell használnunk, ha rendelkezésünkre állnak ilyen termékek, mint a Pro Backbar család."

-Stricz-Tóth Tímea, Matrix oktatófodrász

 

Uj_Matrix_Pro_Backbar
 

"A Pro Backbar termékeket hajápolás előkészítésére vagy hajfestés előkészítésére szoktam legtöbbször használni. Az Instacure nagyon jól előkészíti a haj szerkezetét, hogy a hajfesték egyenletesen tudjon felszívódni, a tökéletes színeredmény érdekében. Sokoldalú felhasználás miatt szeretem használni, illetve általa új szolgáltatást tudok nyújtani szalonban a vendégeimnek. Kimondottan vegyileg kezelt, vagy sérült, porózusos hajra ajánlom. Sokoldalúan felhasználható termék, akár natúr vagy festett, vékonyszálú és vastagszálú hajon is. Egy új szolgáltatásként is alkalmazható a szalonokban a többi mátrix ápoló termékkel kombinálva."

 -Böröndi Levente, Matrix oktatófodrász 

Uj_Matrix_Pro_Backbar

"A Pro Backbar samponját mélytisztításkor, illetve esetleg festés előtt szoktam használni., hiszen kíméletesen tisztít anélkül, hogy szárítaná a hajat vagy a fejbőrt. Az Instacure-t festés, szőkítés, és porózusos hajhossz festése előtt alkalmazom, elődjéhez képest pedig úgy érzem, hogy több ápolóanyag található az új termékben, mert sokkal könnyebben el lehet oszlatni a haj felületén, valamint könnyebb kifésülést is biztosít. A Total treat mély ápolást biztosít anélkül, hogy elnehezítené a hajat, úgyhogy ezt száraz és igénybevett, porózusos hajakra, vagy esetleg szőkítés után, egy új, befejező ápolásként alkalmazom. Összességében szeretem használni a Pro Backbar termékeit munkám során, hiszen gyors ápolást biztosítanak, leghatékonyabban pedig porózusos, száraz és szőkített hajon fejtik ki hatásukat, emiatt pedig fantasztikus termékcsaládnak tartom, elengedhetetlen szolgáltatást biztosítanak a szalonomban."

-Subsics Viktória, Matrix oktatófodrász  

Uj_Matrix_Pro_Backbar

"Szinte minden nap használom a Pro Backbar termékeket, de leginkább azokban az esetekben alkalmazom, amikor a haj nagyon igénybevett. A termékek közül a kedvencem a Total treat maszk, hiszen csodát tesz a hajjal. Egészséges, puha, könnyen kezelhető lesz tőle a haj. A vendégeim is nagyon szeretik és az illatát is mindenki csak dicsérni tudja. Mióta a termékek a kezembe kerültek, sokkal bátrabban állok neki egy sérült haj festésének mert tudom, hogy a Pro Backbar termékek hatalmas segítséget nyújtanak a munkám során!"

-Csukás Gergő, Matrix oktatófodrász

 

Uj_Matrix_Pro_Backbar 

 

Ez is érdekelhet:

Fodrász képzés 2022 - MATRIX Color Master képzés

Elérkezett a MATRIX termékek új korszaka

Fodrász képzés 2022 - Matrix Foilyage - Money Pieces oktatás