2023-08-05 08:53:04

Víztakarékos zuhanyfej fodrászoknak - Minden csepp számít

A L'Oréal Professionnel Paris bemutatja a Water Savert, amely mindössze 2,74 liter vizet ereszt át percenként. A Water Saver az első víztakarékos zuhanyfej, amely szabadalmaztatott cseppbontási technológiával működik, megtartva az öblítési hatékonyságot.

Ismerd meg a L'Oréal Professionnel Paris legújabb víztakarékos zuhanyfejét, a Water Saver-t!

loreal_professionnel_viztakarekos_zuhanyfej

A L'Oréal Professionnel Paris együttműködése a vízfelhasználás csökkentése érdekében

A L'Oréal a Gjosa svájci startup céggel együttműködve fejlesztette ki a L'Oréal Professionnel Water Saver zuhanyfejet. Az egyedülálló cseppbontási technológiát alkalmazó Water Saver zuhanyfej új megoldást kínál a haj öblítéséhez, miközben percenként mindössze 2,74 liter vizet ereszt át.* Így a víztakarékos zuhanyfej segítségével hatékonyan lehet csökkenteni a vízfelhasználást a fodrász szalonokban. 

A Water Saver mögött meghúzódó szabadalmaztatott cseppbontási technológia a vízcseppek precízen szabályozott összeütköztetésén alapszik. Ezek az egymással szemben álló vízsugarak nagy sebességű mikrovízcseppeket hoznak létre az optimális öblítési eredmény érdekében.

*A vizsgálatban részt vevő szalonokban megfigyelt átlagos vízáram alapján.

 

loreal_professionnel_viztakarekos_zuhanyfej

Víztakarékos zuhanyfejjel a fenntartható jövőért

A L’Oréal Professionnel a professzionális hajápolási piac vezető nemzetközi szereplője. Küldetésük 1909 óta a fodrászati ipar fejlesztése világszerte. Emellett a márka felelősséget érez a környezet iránt, ennek a hatására fejlesztette ki a Water Saver víztakarékos zuhanyfejet is. A cég három területet határozott meg, amelyben szeretnének környezettudatossá válni:

  • Víz 
  • Körkörösség 
  • Energia 

Ezzel kapcsolatban már most fontos lépéseket tettek és kézzelfogható eredményeket értek el. Dia light hajfestékeik tubusai 95%-ban újrahasznosított alumíniumból készülnek, míg a Serie Expert hajápolási termékcsaláduk csomagolásánál használt műanyag 95%-a fogyasztói felhasználás után újrahasznosított forrásból származik. Továbbá termékeik több mint 80%-a szénmentes gyárakban készül, míg az Európában gyártott termékeik 100%-át „zárt vízkörös” üzemekben állítják elő.  Céluk, hogy ne érjék be ennyivel! 

A Water Saver korszakalkotó technológiájával nagy mértékben csökkenthető a vízhasználat. A L'Oréal Professionnel svájci Gjosa startuppal való együttműködésében kifejlesztett hatékony zuhanyfej cseppbontási technológiával működik. Ez az egyedülálló technológia lehetővé teszi, hogy a zuhanyfej mindössze 2,74 liter vizet engedjen át percenként, az öblítési teljesítmény fenntartása mellett, csökkentve ezzel a szalonok ökológiai lábnyomát.

A L'Oréal Professionnel fenntarthatósági átalakulása nem egyik napról a másikra történik, de elkötelezettek a cselekvés mellett! 

Tudj meg többet a L'Oréal Professionnel fenntarthatósági törekvéseiről! 

 

loreal_professionnel_viztakarekos_zuhanyfej

Visszajelzések a víztakarékos zuhanyfej használóitól

,,2022 November eleje óta használjuk a szalonban a Water Savert. Az elején nagyon furcsa volt, mert mind a zuhanyfej alakja, mind pedig a fogása eltér a megszokottól, azonban 6-8 hajmosás után már rutinszerűen használtam. Kedvencem a Water Saverben, hogy sokkal gyorsabb és hatékonyabb a hajmosás, amióta használjuk, sőt egy iNOA kimosásánál még szembetűnőbb a különbség, a korábbi öblítéshez képest. Ez a fogyasztásunkon is egyértelműen látszik, ugyanis november óta körülbelül 60%-kal csökkent a vízfogyasztásunk." - Elefteria Papalexisz, Lefti Hajstúdió, Dunaújváros

 

„Április közepe óta használom mindkét fejmosómnál a Water Saver zuhanyfejeket. Körülbelül két-három nap kellett, hogy hozzászokjunk a fej fogásához, de azóta már semmi pénzért sem cserélnénk le, annyira hatékony a Water Saver! A - mérőórám szerint - jelentős vízmegtakarítás mellett ráadásul gyorsabban tudjuk maradványmentesen lemosni a festéket és a szőkítőt, illetve leöblíteni a sampont és a balzsamot/maszkot a hajakról. Számításom alapján a 2 fej 8-9 hónap alatt visszahozza az árát, onnantól pedig már jelentős megtakarítást eredményeznek, kb. minden hónapban 45-50%-kal csökken a szalonom teljes vízfogyasztása (mosógép is üzemel a szalonban). Különösen annak fényében lesz jelentős a megtakarításom, hogy szeptembertől több mint duplájára fogják emelni a vízdíjamat!” - Szombati Erika, Pusi fodrászat, Kiskőrös

 

loreal_professionnel_viztakarekos_zuhanyfej

Tippek a Water Saver víztakarékos zuhanyfej használatához 

Leidli Loretta a L'Oréal Professionnel Akadémiai Trénere professzionális tippjei segítségével használd Te is a lehető leghatékonyabb módon a korszakalkotó új terméket, a Water Saver-t! 

Ahhoz, hogy megfelelően tudd használni a Water Saver-t, a következő lépéseket kövesd:

  • Első használatnál fokozatosan nyisd meg a csapot, hogy megfelelően be tudd állítani a víznyomást és a hőmérsékletet.
  • A kényelmes és hatékony használathoz felülről fogd a zuhanyfejet, úgy, hogy 1-2 ujjad helyezd a zuhanyfej fejére, a többit, pedig a zuhanyfej alá. Ha így nem érzed kényelmesnek, nyugodtan fogd lejjebb, de figyelj rá, hogy mindig közel tartsd a fejhez (maximum 2cm távolságra).
  • A zuhanyfejet mindig az arctól távolabb irányítsd - ne félj a vendég fejéhez támasztani, hogy ne fröccsenjen rá víz.
  • Érdemes a hajmosást a fej alsó részének benedvesítésével kezdeni a tarkó tájékán, hogy hozzászokj a zuhanyfej használatához.
  • Megfelelően használva, a mosási idő csökkenhet, mivel a Water Saverrel könnyebben le tudod mosni a festéket, sampont és a pakolást." Leidli Loretta, L’Oréal Professionnel Akadémiai Tréner 

 

Ha szeretnél többet megtudni a Water Saver víztakarékos zuhanyfejről kattints IDE, és IDE

További információért keresd az üzletfejlesztési képviselődet! 

 

Ez is érdekelhet:

Ragyogóan fényes hajszín a L'Oréal Professionnel French Balayage Pearl szolgáltatásával

iNOA ammóniamentes hajfestékek: luxus élmény és még professzionális hajdiagnózis

Virtuális frizurák a L'Oréal Professionnel márkától- irány a metaverzum!