2023-06-20 08:08:45

Ragyogóan fényes hajszín a L'Oréal Professionnel French Balayage Pearl szolgáltatásával

A L’Oréal Professionnel bemutatja ragyogó gyöngyház színhatásokat biztosító új French Balayage Pearl szolgáltatását, amely segítségével ragyogóan fényes hajszínek alkothatók.

A tökéletesen egyenletes világosítást és semlegesítő árnyalást ötvöző, új kétlépéses szolgáltatás gyönyörűen dimenzionált, ragyogóan fényes, gyöngyházfényű színhatásokat biztosít, egy varázslatosan megújult megjelenés elérése érdekében. Ismerd meg az új szolgáltatást, és legyen neked is ragyógóan fényes hajszíned!

loreal_professionnel_french_balayage_pearl_ragyogoan_fenyes_hajszin

Rajta Pearl, kápráztasd el a világot ragyogóan fényes hajszínekkel!

A L’Oréal Professionnel a természetes hatású, egységes végeredményt biztosító, világosítási és árnyalási eljárásokból álló, közkedvelt, egyben klasszikus 2-lépéses French Balayage technikáját most gyönyörű gyöngyház árnyalatokkal egészíti ki, hogy a haj alapszínének világosítása mellett eddig soha nem látott, kifinomult és ragyogóan fényes árnyalatokat adjon a hajnak.

A legújabb gyöngyháztrend kreatív impulzusaival kiegészített klasszikus French Balayage technika természetes hatású, irizáló, ragyogóan fényes hajszínek elérését teszi lehetővé.

,,A L’Oréal Professionnel French Balayage Pearl szolgáltatása lehetőséget ad arra, hogy még szebbé varázsold a hajszínt, játssz az új árnyalatokkal, és egyedülálló színeket alkoss.“ - Harriet Stokes, a L’Oréal Professionnel koloristája.

A French Balayage Pearl megnyitja előtted a gyöngyház árnyalatok merőben új világát, a rózsaszíntől egészen a könnyen viselhető hamvasig. A 2 irizáló gyöngyház bézs és a 3 hűvös gyöngyház árnyalatból álló termékcsalád minden hajszínhez alkalmazható a ragyogóan fényes hajszín érdekében, a sötét alapszíneket is beleértve.

 

loreal_professionnel_french_balayage_pearl_ragyogoan_fenyes_hajszin

A tökéletesen egybesimuló világosítás találkozása a legújabb gyöngyház trenddel

A French Balayage tökéletesen egységes világosítással készül, a hajtőtől a hajvégekig, ami pontosan a csíkos balayage ellentéte. A ragyogó, gyöngyházfényben tündöklő professzionális színeredmény eléréséhez mindössze két lépés megtétele szükséges:

  • 1. lépés: A tökéletesen lágy átmenetekkel egybesimuló világosítással és az arc körüli dupla keret létrehozásával fénybe burkoljuk az arcot, és a nagyobb tincseken elhelyezett finom gyöngyház árnyalatokkal kiemeljük az arcvonásokat, akárcsak egy melír esetében.
  • 2. lépés: A semlegesítés, a ragyogó fény biztosítása, esetleg a finomabb színhatások elérése érdekében árnyaljuk a hajat, aminek köszönhetően kifinomult gyöngyház hatást biztosítunk a hajszínnek

 

loreal_professionnel_french_balayage_pearl_ragyogoan_fenyes_hajszin

Ritka gyöngyszemek: eddig sosem látott ragyogóan fényes hajszínek

Tedd különlegessé hajszíned a French Balayage Pearl irizáló árnyalataival, a visszafogott, de korántsem hétköznapi megjelenésért! A gyöngyházhatással való kísérletezéshez egy profi tippel is szolgál a L'Oréal Professionnel: a szín elérni kívánt intenzitásától függően használj 1-3 cseppet a márka vörös boosteréből. Fokozd a sötétebb árnyalat intenzitását egy csepp vörössel, hogy rózsaszínes gyöngyház árnyalatot kapj.

,,A French Balayage Pearl árnyalatok egyedülállóak, teljesen mások, mint az összes többi szín. Szemet gyönyörködtető, érdekes árnyalatok: a gombák színvilágát idéző mokka és a viola árnyalatok keveréke bármilyen szőkítési alapra felvihető, sőt, sötét alapon is gyönyörűen mutat. Azoknak a vendégeknek ajánljuk, akik egy leheletnyivel merészebb színre vágynak, de nem szeretnének kilépni a klasszikus keretekből. Csak egy apró változtatást akarnak. Az új technika kiemeli a természetes szőkítési alapokat, illetve bármilyen színű alapon és hajtípuson lenyűgöző színeredmények alkothatók vele. “ - Harriet Stokes, a L’Oréal Professionnel koloristája.

A French Balayage Pearl szolgáltatás segítségével létrehozható új stílusú hajszínt elsősorban azoknak a merészebb személyiségű vendégeknek ajánlja a márka, akik szeretnének egy kis pluszt adni a klasszikusan ikonikus megjelenésükhöz. A French Balayage Pearl természetes érzetű, gyönyörű hajszínt biztosít egy csipetnyi izgalmas, egyben különleges hatással megspékelve.

 

loreal_professionnel_french_balayage_pearl_ragyogoan_fenyes_hajszin

Profi tippek Harriet Stokestól a tökéletes ragyogóan fényes hajszín érdekében

,,A tökéletes balayage titka a haj és az alkalmazott termékek, valamint azok felviteli technikájának ismeretében rejlik. A sikeres balayage legfontosabb elemei: 

  • Ha azt szeretnéd, hogy az új gyöngyház árnyalat teljes pompájában tündököljön, a színezőt javasolt hatóidő végéig hagyd fenn a hajon. Vedd figyelembe, hogy a French Balayage Pearl szolgáltatás Dia light technológiája a színező gél-krém állagának köszönhetően könnyen és gyorsan alkalmazható.
  • Árnyald a hajat mindenhol, kivéve a hajkontúrt, ezt hagyd utoljára, mivel általában a hajkontúr világosítható fel a legkönnyebben, ezért óvatosnak kell lenned, hogy ne telítsd túl.
  • A French Balayage alkalmazásánál mindig azt javaslom, hogy az árnyalás egy szinttel világosabb legyen, mint amilyenre előtte világosítottad a hajat, hogy az árnyalat teljes szépségében megjelenhessen a hajban." - Harriet Stokes, a L’Oréal Professionnel koloristája

 

loreal_professionnel_french_balayage_pearl_ragyogoan_fenyes_hajszin

Ez is érdekelhet:

iNOA ammóniamentes hajfestékek: luxus élmény és még professzionális hajdiagnózis

Dancsó Erika új tavasz/nyári frizura kollekciója: NAPSUGÁR kollekció

Virtuális frizurák a L'Oréal Professionnel márkától- irány a metaverzum!