2023-12-06 12:00:00

Ünnepi körmök 2023 - inspirálódj velünk!

Az ünnepeket megelőző néhány nap mindenkinek rohanás, de azért egy időpontot mindig sikerül leegyeztetnünk a körmösünkkel. A szakembereknél már szinte júniusban fogynak a decemberi időpontok függetlenül attól, hogy még karácsony előtt vagy a két ünnep között szeretnénk menni. Ezért célszerű olyan mintákat választanod, amik a karácsonyi és a szilveszteri időszakban is megállják a helyüket. Ezt sokszor nem egyszerű összehangolni, de nem is lehetetlen.

Cikkünkben néhány inspirációt mutatunk, hogy hogyan lehet karácsonykor és szilveszterkor is az ünnephez passzoló manikűröd!

2023_teli_korom_trendek_ragyogastol_termeszetes_arnyalatokig

A kép forrása IDE kattintva

Vadító piros - ünnepi köröm trendek 2023

Talán nem meglepő, hogy az évről évre visszatérő, örök klasszikus piros 2023-ban is az ünnepi trendek egyik vezetője lesz. Különböző árnyalatai, mint a burgundi vörös is jelentős szerepet fog kapni a karácsonyi, szilveszteri viseletekben.

 

2023_teli_korom_trendek_ragyogastol_termeszetes_arnyalatokig

A képek forrása IDE, és IDE kattintva

Rejtett csillogás - ünnepi köröm trendek 2023

A Louboutin körmök sikere által inpirálva idén karácsonykor és szilveszterkor hódítani fog a peekaboo trend, vagyis egy leheletnyi csillogás a körmökön. Nészerűségét többek @selenagomez-nek köszönheti, aki a Vax Live koncerten jelent meg ezekkel a körmökkel. Az ünnepek alatt nem létezhet elegendő csillogás, így minden extra helyet érdemes kihasználni a köröm felületén. 

 

karacsonyi_szilveszteri_kormok_2023

A kép forrása IDE, és IDE kattintva

Lehelletnyi arany és ezüst - ünnepi köröm trendek 2023

Bármilyen színt fel lehet dobni az ünnepi időszakban egy kevés arany, vagy ezüst díszítéssel. Akár fólia, festék, matrica, vagy por is használható, az eredmény mindenhogy gyönyörű lesz, és karácsonykor, illetve szilveszterkor is megállja majd a helyét. 

 

karacsonyi_szilveszteri_kormok_2023

A kép forrása IDE, és IDE kattintva

Zöld bársony - ünnepi körmök 2023

A zöld is a népszerű ünnepi körmök körébe tartozik, különösen kombinálva az egyik legnagyobb új trenddel, a bársony hatással. Enyhe csillogásával úgy villan fel fény hatására, akár a frissen leesett hó. 

 

karacsonyi_szilveszteri_kormok_2023

A kép forrása IDE, és IDE kattintva

Nude különleges köntösben - ünnepi körmök 2023

A nude körmök népszerűsége évek óta töretlen, hiszen bármivel kombinálhatók és eleganciát kölcsönöznek. Az ünnepi hangulat érdekében ezt az örök klasszikust is illik ragyogó köntösbe csomagolni. Dobd fel kövekkel, csillámmal. porokkal, határ a csillagos ég! 

 

karacsonyi_szilveszteri_kormok_2023

A kép forrás IDE, és IDE kattintva

Kék és ezüst kombináció - ünnepi körmök 2023

A kék és ezüst színek kombinálásával biztos nem lehet mellényúlni ha ünnepi körmökről van szó. Tökéletesen passzol a karácsony és a szilveszter hangulatához is. Az elegáns végeredmény garantált! 

 

karacsonyi_szilveszteri_kormok_2023

A kép forrása IDE kattintva

Minimalista díszítés - ünnepi körmök 2023 

A legtöbb karácsonyi körmök fények, csillogás, különböző figurák inspirálnak, azonban a minimalista díszek is ugyanolyan ünnepi hangulatot tudnak elidézni, mint a díszesebb társaik. 

 

karacsonyi_szilveszteri_kormok_2023

A kép forrása IDE kattintva

Körmöst keresel? Keress, találj és foglalj online a bwnet.hu oldalán!

Sikerült megtalálnod a hozzád legjobban passzoló ünnepi körmöt? Nálunk azonnal be tudsz jelentkezni a számodra megfelelő körmöshöz az ország bármely pontján! Kattints a szalonkeresőnkre, válaszd ki a kézápoló szolgáltatást, majd találd meg a számodra legszimpatikusabb szakembert, és máris bejelentkezhetsz a rendelkezésre álló időpontok egyikére! 

 

 

ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS KÖRMÖSÖKHÖZ

 

A főkép forrása IDE, és IDE kattintva

 

Ez is érdekelhet: 

2023 téli köröm minták - Ragyogj úgy, akárcsak a körmeid!

Minden, amit az erősített gél lakkról tudni akartál

Melyik körömforma illik hozzád?