2023-11-02 05:00:00

Minden, amit az erősített gél lakkról tudni akartál

Az erősített géllakk fogalma mára már minden hölgy számára ismerős lehet, számos izgalmas és érdekes részlete van, amiről érdemes tudnunk. Assenbrenner Nikoletta Európa- és olimpiai bajnok, hétszeres magyar bajnok műkörömépítő, Nemzetközi VTCT Assesor, segít eligazodni ebben a világban, és bemutatja a különleges „tojásfényű” modern géllakkot.

Tudj meg mindent az erősített gél lakkról!

minden_amit_az_erositett_gel_lakkrol_tudni_akartal

Ismerd meg az erősített gél lakk rejtelmeit Assenbrenner Nikolettával

,,Az erősített gél lakkot sokan választják, mivel megfelelő elkészítés és használat mellett hosszú ideig megőrzi a szépségét, tartós és ellenálló. Azoknak ajánljuk, akiknek számít az ápoltság, a külső megjelenés és a trendek. Az erősített géllakk a legtöbb körömformára használható, azok állapotát javítja, erősíti, formálja, és egyenletessé teszi. A kezelés után a körmök ellenállóbbak, erősebbek lesznek!

Az eljárás során egy alapréteg után a köröm meghatározott részére egy kevés plusz anyag kerül, amely egy ívet ad a felületnek, és ezzel megerősíti a természetes körömlemezt. Ma már rengeteg oktatás áll rendelkezésre ezeknek a technikáknak az elsajátítására. Ezeken érdemes is résztvenni, mert a vendégek nagyon hálásak, ha egy tökéletesen elkészített gél lakk szettet kapnak.

Fontos megjegyezni, hogy az erősített gél lakk használata és eltávolítása is speciális tudást és szakértelmet igényel, különben a köröm károsodhat. Érdemes megbizonyosodni róla, hogy tapasztalt szakember végezze, a köröm egészsége és állapota érdekében.

A kezelést személyre szabottan végezzük, tudásunk és tapasztalatunk alapján, a vendég kéréseit és igényeit is figyelembe véve." - Assenbrenner Nikoletta Európa-, és olimpiai Bajnok, hétszeres Magyar Bajnok Műkörömépítő, VTCT Nemzetközi Assesor

 

minden_amit_az_erositett_gel_lakkrol_tudni_akartal

Erősített gél lakk a zselével felépített műköröm helyett 

,,Az a tapasztalat, hogy az erősített gél lakk szinte teljesen kiváltotta a műköröm viselését azoknál a hölgyeknél, akik a rövidebb, természetesebb megjelenést kedvelik. Lényegében egy sokkal naturálisabb, vékonyabb anyagmennyiség kerül a körmök felületére, ennek köszönhetően mondhatni kényelmesebb, könnyedebb viseletet nyújt.

Hangsúlyoznám a rövidebb körmöket, mert van egy bizonyos hossz, amit az erősített géllakk, vékonyan elkészítve, már nem bír el, és letörhet, elválhat. Ezt a köröm választott formája és a vendég által preferált stílus is befolyásolhatja. Például néhány forma lehetővé teszi a hosszabb erősített gél lakkot anélkül, hogy túlzottan zavaró lenne. Ilyen például a mandula forma, mely sarkok nélküli, kifejezetten kényelmes viselet, és optikailag hosszítja is az ujjakat

Deformitás esetén inkább az ellenállóbb zselés műkörmöt szoktuk javasolni, hiszen az erősített géllakkot a legtöbb esetben a saját köröm felületére készítjük."  - Assenbrenner Nikoletta Európa-, és olimpiai Bajnok, hétszeres Magyar Bajnok Műkörömépítő, VTCT Nemzetközi Assesor

 

minden_amit_az_erositett_gel_lakkrol_tudni_akartal

Az Assenbrenner NailSaloon legnépszerűbb szolgáltatása: ,,tojásfényű" erősített gél lakk

,,A különleges "tojásfényű" modern gél lakk a nevét teljesen egyenletes felületéről kapta. Elkészítése a leginnovatívabb technikával történik, hosszú hetekig tartós, egy rugalmas, természetes köröm felületre modellezett építő géllakk. 

Az előkészítési fázisban száraz gépi (orosz) manikűrt használunk, különböző, finom szemcsézetű fém csiszolófejekkel. Az alapanyagot precíz mozdulatokkal, fókuszáltan, egy speciális kerek karimájú asztali  lámpa segítségével oszlatjuk el a körmön ún. reszelésmentes technikával. A végleges felületet, halmazállapot változás előtt, egy vékony ecset segítségével terítjük tökéletesen egyenletesre, így minimalizáljuk a felület reszelését. Köttetés után, minimális felület finomítás és igazítás következik, majd a modern gél lakk felületére bármely szín felvihető és kombinálható különböző díszítő anyagokkal, effektekkel.

A modern gél lakk általános használat mellett, akár 3-4 hétig is tartós marad, töltése ennek megfelelően maximum 4 hetente javasolt!" - Assenbrenner Nikoletta Európa-, és olimpiai Bajnok, hétszeres Magyar Bajnok Műkörömépítő, VTCT Nemzetközi Assesor

 

minden_amit_az_erositett_gel_lakkrol_tudni_akartal

A modern ,,tojásfényű" erősített gél lakk tartóssága

,,Az egyenletes felület a szépségért, a megfelelő helyen lévő C-ív pedig a tartósságért felel.  A tojásfény önmagában nem elegendő, hogy elérjük a tartósságot, jelen van több befolyásoló tényező is. Mint például a megfelelő hossz, amely igazodik az életvitelhez, aktivitáshoz. Ide tartozik még a megfelelő előkészítés, ami szintén befolyásolhatja a tartósságot, illetve a mindennapos használat. Tehát a tartósság sosem csak a szakemberen múlik, a vendégeknek fontos tudni hogyan és mire használható az elkészült szett, ha a tartósság a cél. " - Assenbrenner Nikoletta Európa-, és olimpiai Bajnok, hétszeres Magyar Bajnok Műkörömépítő, VTCT Nemzetközi Assesor

 

minden_amit_az_erositett_gel_lakkrol_tudni_akartalIsmerd meg Assenbrenner Nikolettát! 

,,A műkörmös szakirány akkor kristályosodott ki tisztán, amikor életem első körmös élményét átéltem. Útközben hazafelé vettem egy papír reszelőt, és addig forgattam, nézegettem az elkészült szettemet, amíg tökéletesre reszeltem magamnak rajta az anyagot. Mégis kellett pár hónap, amíg az elhatározás megszületett: ez az, amit akarok! 

Az első mérföldkő az volt, amikor 3 hónap mellékállás után belevágtam, és mondhatom, életem nagy döntése ez volt. Pályám kezdetén, az első 7 évben sikeres szalonkörmösként dolgoztam. Eközben jött a következő mérföldkő, elkezdtem részt venni versenyeken, amik meghatározták a következő 10 évemet, és versenyzőként kiteljesíthettem a tehetségem és elhivatottságom. Hazai és nemzetközi versenyeken is sokszor állhattam a dobogó legfelső fokán, ami fantasztikus érzés volt, és rengeteget hozzátett a szakmai fejlődésemhez.

A versenyzés izgalmas időszaka hihetetlen lendületet adott a karrieremnek. Oktatóként és termékfejlesztőként is dolgozhattam neves körmös cégeknél, ami tovább bővítette a tapasztalataimat és lehetőségeimet.

Oktatással közel 10 éve foglalkozom, a tanulók fejlesztése, az öröm, amikor megértenek elakadásokat, rendbe tesszük a matekot, az íveket, a mozdulatokat, egy leírhatatlan érzés, amivel a mai napig hidegrázós élményeim vannak.

8 évvel ezelőtt nyílt meg az első nevemet viselő oktatószalonom, ahol tehetséges Kollégákat mentorálunk, egy gyakornoki programból kerülnek be Junior Szakértőként a szalon munkatársai közé, és szolgálják ki magas színvonalú szolgáltatásainkkal a vendégeinket. Lehetőséget adunk megtanulni, mi is az igazi nagybetűs szolgáltatás, és prémium minőségű munka, amire óriási igénye van a vendégkörünknek.

A szalon életében a digitalizáció volt az, ami áttörést hozott, ami megsokszorozta a vendégkörünket, instant elérhetővé tette a célközönségünknek a szolgáltatásainkat, leegyszerűsítette a bejelentkezést, a kapcsolattartást, rendszerbe foglalta a kezeléseinket.  " -  Assenbrenner Nikoletta Európa-, és olimpiai Bajnok, hétszeres Magyar Bajnok Műkörömépítő, VTCT Nemzetközi Assesor

 

Tökéletes erősített gél lakkot szeretnél? Jelentkezz be online Assenbrenner Nikolettához, az Assenbrenner NailSalon tulajdonosához!

Assenbrenner Nikoletta vár Téged is az Assenbrenner NailSalon-ban Budapesten! Csodáld meg az általa készített lehengerlő körmöket, és jelentkezz be hozzá online! 

 

Assenbrenner NailSaloon
1097 Budapest, IX. kerület
Vaskapu utca 10-14 C

 

Online időpontfoglalás

 

Ez is érdekelhet: 

Melyik körömforma illik hozzád?

2023 őszi köröm trendek - Hódítanak a barna árnyalatok!

 

A cikket megtalálod a Beauty World Net magazin 2023 őszi/téli lapszámában is! A magazint keresd a BWNET partner szalonjaiban és a Starbucks kávézókban!