Assenbrenner NailSaloon - Kézápolás, Lábápolás Assenbrenner NailSaloon - Kézápolás, Lábápolás

Assenbrenner NailSaloon - Kézápolás, Lábápolás

Assenbrenner NailSaloon - 1097 Budapest, IX. kerület, Vaskapu utca 10-14 C(Budapest)

Mobil, phone: 36706357700, GPS: 47.4781362 19.0713961

Online Időpontfoglalás, bejelentkezés, szépségápolás, időpont. Assenbrenner NailSaloon - Kézápolás, Lábápolás

Értékelés:

4.99/5 - Összesen: 2633 értékelés

Szalonról:

Üdvözlünk Kedves Látogatónk,

Mottónk: „Hisszük, hogy Mi, itt, értéket teremtünk, Nálunk szó szerint a legjobb kezekben vagy!”

Assenbrenner Niki, a Szalon alapítója és szakmai vezetőjének missziója, hogy a Vele dolgozó Kolléganők sikeresen, tudásuk legmagasabb szintjén teljesítsenek minden nap, ezért folyamatosan fejleszti Őket. Szakértő Kolléganőink megtalálják Neked azt a személyre szabott szolgáltatást -legyen szó manikűr, tartós lakk, erősítés, műkörömépítés, korrekció vagy éppen lábápolásról-, aminek a viselete kényelmes és tartós lesz, csak kérlek, bízd rá magad a Szakértőre, és adj magatoknak időt, hogy a legjobb közös megoldás megszülethessen! :)

Nálunk nincs lehetetlen!!

Célunk, hogy bizalmukkal megtisztelő Vendégeink elégedetten térjenek vissza hozzánk szépülni, és jó szívvel ajánlják a Szalont ismerőseiknek is. Szlogenünk: minőségi munka, minőségi alapanyagokkal :)

Látogassatok el hozzánk, és egy bögre kávé/tea mellett szépüljetek igényes környezetben, vidám, családi hangulatban.

A szalon tulajdonosa és szakmai vezetője:

Assenbrenner Nikoletta Műkörömépítő-, és lábápoló Szakoktató, Perfect Nails tréner, Olimpiai és Európa Bajnok, 7x Magyar Bajnok Műkörömépítő

Az Assenbrenner NailSaloon&School felépítése:

A folyamatos továbbképzéseknek köszönhetően, Kollégáink rohamosan fejlődnek, amit a Szalonban elismerésül, előléptetéssel jutalmazunk :) Szakértőink, a szakmában eltöltött idő, illetve versenyen szerzett tapasztalataik és eredményeik alapján, gyakorlati szintvizsga elkészítése után titulushoz jutnak, melyek az általuk elkészített szolgáltatások árait is meghatározzák.

Szakértőink:

Barta Adrienn, a Szalon lábápolás Specialista Kolléganője, Master Sazkértő, Callux Professzionális pedikűr, gyógypedikűr, körömkorrekció, láb géllakk és lábmasszázs is található az elérhető szolgáltatásai között :)

Szarka-Kovács Ircsi Senior Szakértő Kolléganőnk, innovatív reszelésmentes géllakk technikával, kézápolási szolgáltatásokkal szépít a szalonban :)

Szabó Virág Lilla Professional Szakértő Kolléganő szolgáltatásai között a műkörömépítés/töltés, orosz gépi manikűr, modern géllakk technika és számos csodás díszítési technika :)

Jarabik Szabina Junior Szakértő, manikűr, géllakk és innovatív reszelésmentes technikával szépíti a vendégeit :)

Molnár Boglárka Junior Szakértő Koléganőnk modern géllakk, és ezstétikai lábápolás, valamint láb géllakk szolgáltatásaival szépít, amit kizárólag egészséges lábon, körmön készít el!

Assenbrenner Nikoletta, a Szalon alapítója és szakmai vezetője, Európa-, Olimpiai-, és többszörös Magyar Bajnok műkörömépítő, Nemzetközi Mester Oktató, VTCT műkörömépítő, tanfolyam vezető, AN NailSaloon Master Szakértő, a Szalon megálmodója, 2002 óta szépíti Vendégeit :)

 

Legnépszerűbb szolgáltatásunk a különleges "tojásfényű" modern géllakk, (erősített géllakként is emlegetjik) ami nevét a teljesen egyenletes felületéről kapta. Elkészítése a leginnovatívabb technikával történik, hosszú hetekig tartós, egy rugalmas, természetes köröm felületre modellezett építő géllakk.

Több száz géllakk szín, és megannyi díszítő elem közül válogathatsz, he ellátogatsz hozzánk. Ha nincs terved, bízd ránk magad, megtaláljuk a stílusodhoz való viseletet, ha fotóval érkezel, tudásunkhoz mérten abból a lehető legjobb másolatot készítjük el Neked :)

A szalonban, szalon hosszúságú körmök elkészítését vállaljuk, S, és M méretben, az ennél hosszabb szettek építéséhez, töltéséhez egyedi időpont foglalás szükséges, a kezelési idő megnövekedése miatt, megértéseteket köszönjük :)

A vendégek megszépítése mellett, kiscsoportos és magánképzéseknek ad otthont a Szalon.

Várunk szeretettel, Nálunk pihenni, feltöltődni, szépülni :)

Assenbrenner NailSaloon & School

Műkörömépítő, és Oktatószalon Budapest 9. kerületében.

Parkolás:

A parkolás a Szalon előtt, a Vaskapu utcában, mindkét oldalon megengedett, fizetős (munkanapokon 8:00-20:00 óra között), 0904-es zónában. 18 óra után az utca bal oldalát (tábla jelzi) csak 9.kerületi érvényes lakossági 

 

Nyitvatartás:

Hétfő 8:00-20:00

Kedd 8:00-20:00

Szerda 8:00-20:00

Csütörtök 8:00-20:00

Péntek 8:00-20:00

Előre bejelentkezés alapján :)

Egyéb:

- szike nélküli lábápolás, kézápolás mesterfokon,