2022-11-29 08:52:24

InnoXplorer Night november: fókuszban a vörös árnyalatok a Schwarzkopf Professional-tól

A Schwarzkopf Professional ez évi utolsó bemutatóján a résztvevők mindent megtudhattak, amit a vörös árnyalatokról tudni kell! Megismerkedtek a márka teljes vörös színváltozató portfóliójával, különböző hajfestési és hajvágási technikákkal, és számtalan inspirációt láthattak az ASK Akadémia színpadán.

Olvasd el képes beszámolónkat, és meríts ihletet Te is a lenyűgöző vörös árnyalatokból!

Egy este, amikor a vörös árnyalatok kapták a főszerepet

A Schwarzkopf Professional oktatói csapata, az ASK Team idén már számtalan nagyszerű bemutatót tudhat maga mögött, köztük a legújabb InnoXplorer Nightot is! Ez alkalommal a Schwarzkopf Professional Akadémia színpadját a vörös árnyalatok uralták.

A bemutató programja:

  • megismerkedés a teljes vörös színváltoztató portfólióval, legyen szó tüzes, élénk, pasztell, esetleg természetes árnyalatokról,
  • hajfestési technikák a Schwarzkopf Professionnal különböző színváltoztató szortimenjeivel (tbh, IGORA Royal, IGORA Vibrance, Essensity, ChromaID),
  • hajvágási technikák és inspiráció bemutatása.

 

innoxplorer_voros_arnyalatok_schwarzkopf_professional

true beautiful honest

Az este a Schwarzkopf Professional megújult tbh - true beautiful honest hajfestékeinek megismerésével kezdődött, amit Blanke Dávid mutatott be a résztvevőknek. Ezeket a termékeket úgy álmodták meg, hogy minden modern elvárásnak eleget tegyenek, legyen szó személyre szabhatóságról, természetes összetevőkről vagy fenntarthatóságról. 

A multidimenziós hatást elérő színváltoztató márka tökéletes lehetőséget kínál a fodrászoknak, hogy valóra váltsák vendégeik kívánságát az áttetsző, természetes hatású szolgáltatások terén, mellyel egyénre szabott vendégélményt és a hajuk épségét biztosítják számukra. A tbh hajfestékek bár nem telítettek pigmentekkel, mégis lehetőség van velük 100 %-os őszhajfedésre is. A tincsek egészsége érdekében a festékek akár 50%-kal kevesebb ammóniát tartalmaznak, és természetes olajokkal készülnek, mely lehetővé teszi az intenzívebb ápolást.

Az új formulák nemcsak a haj épségét, de Földünk érdekeit is szem előtt tartják, hiszen teljes mértékben vegán alkotóelemeket tartalmaznak, és akár 93%-ban természetes eredetű összetevőkből készülnek. A tbh hajfestékek fenntartható csomagolással készülnek, ezzel óvva a környezetet. 

 

További információ a tbh hajfestékekről!

 

innoxplorer_voros_arnyalatok_schwarzkopf_professional

Festési technikák Blanke Dávidtól, Czupár Estillától és Katona Attilától

Az ASK Akadémia színpadán három különböző festési technikát láthattunk az oktatóktól. 

Blanke Dávid egy vörös árnyalatú balayage festést készített, amihez a tbh hajfestékeket a használta, így gyönyörű multidimenziós hatást ért el. 

innoxplorer_voros_arnyalatok_schwarzkopf_professional

Czupár Estilla IGORA Royal termékkel dolgozott, a hajvégeken pedig ChromaID-val. Utóbbiból a narancssárga mellett citromsárgát is használt a haj felső részéhez, így egyedi és különleges hajszínt készített modelljének. 

innoxplorer_voros_arnyalatok_schwarzkopf_professional

Katona Attila a Schwarzkopf Professional ammóniamentes hajfesték márkáját, az Essensity-t használta a frizura megalkotásához. Egy gyönyörű arckeretezést készített Money Piece technikával.

innoxplorer_voros_arnyalatok_schwarzkopf_professional

 

Vörös árnyalatok - narancssárga kollekció

A résztvevők ezt követően demo modelleket láthattak a színpadon. A narancssárga kollekció modelljeinek frizuráját IGORA Royal hajfestékekkel készítették. 

innoxplorer_voros_arnyalatok_schwarzkopf_professional

 

Vörös árnyalatok - piros kollekció

A piros kollekció keretében két modell vonult fel a színpadra. A hajszíneik tbh, IGORA Royal és IGORA Vibrance festékekkel készültek. 

innoxplorer_voros_arnyalatok_schwarzkopf_professional

 

Vörös árnyalatok - violett kollekció

A violett kollekcióban egy hajvágási technikát ismerhettek meg a résztvevők Bódis Richárd által. Az oktató egy fokozatos vágást mutatott be, amiben a mullett és a wolf cut stílus keveredett. A modell hajszínénhez IGORA Royal és ChromaID termékeket használtak. 

innoxplorer_voros_arnyalatok_schwarzkopf_professional

 

Köszönjük szépen!