2022-09-29 10:47:37

Ragyogó hajszínek a természetesség jegyében - megújult tbh hajfestékek a Schwarzkopf Professional-től

A vendégek nagy része olyan visszafogott hajszínre vágyik, amely a természetes szépségüket hivatott kiemelni, miközben a modern kori elvárásaiknak is megfelelnek. A Schwarzkopf Professional éppen ezért alkotta meg a tbh - true beautiful honest új árnyalatait, melyek minden eddiginél szebb és bársonyosabb eredményt nyújtanak, mindezt a környezettudatosság jegyében.

Tarts velünk, és fedezd fel Te is a megújult multidimenziós hatást keltő tartós hajfestékek márkáját, a tbh-et!

ragyogo_termeszetes_hajszinek_tbh_hajfestek_schwarzkopf_professional

tbh - új formulákkal a ragyogó hajszínért

A Schwarzkopf Professional megújult tbh - true beautiful honest termékeit úgy álmodták meg, hogy minden modern elvárásnak eleget tegyenek, legyen szó személyre szabhatóságról, természetes összetevőkről vagy fenntarthatóságról. 

A multidimenziós hatást elérő színváltoztató márka tökéletes lehetőséget kínál a fodrászoknak, hogy valóra váltsák vendégeik kívánságát a természetes hatású szolgáltatások terén, mellyel egyénre szabott vendégélményt és a hajuk épségét biztosítják számukra. A tincsek egészsége érdekében a festékek akár 50%-kal kevesebb ammóniát tartalmaznak, és természetes olajokkal készülnek, mely lehetővé teszi az intenzívebb ápolást.

Az új formulák nemcsak a haj épségét, de Földünk érdekeit is szem előtt tartják, hiszen teljes mértékben vegán alkotóelemeket tartalmaznak, és akár 93%-ban természetes eredetű összetevőkből készülnek. A tbh hajfestékek fenntartható csomagolással készülnek, ezzel óvva a környezetet. 

 

ragyogo_termeszetes_hajszinek_tbh_hajfestek_schwarzkopf_professional

true - teljesen őszinte

true beautiful honest, a márka, amely hűen tükrözi a nevét. A tbh festékek többdimenziós fedést biztosítanak, amely kiemeli a haj természeténél fogva sötétebb és világosabb árnyalatait. Éppen ezért számos szolgáltatás végrehajtására alkalmasak, és az egyediséget is garantálják. Néhány példa:

  • Multidimenziós őszhaj-fedés: Tökéletes a teljes őszhaj-fedést kereső vendégek számára multidimenziós tőfestésre, tőárnyalásra és dimenziós duál felvitelre is.
  • Többárnyalatú szolgáltatások: A különböző árnyalatok és mélységek elhelyezése - például multidimenziós melírok és sombre technika alkalmazásával - dúsabbá varázsolják a vendég frizuráját, így nemcsak ragyogó hajszínt, hanem volument is nyújtanak a tincseik számára.
  • Színkiemelő szolgáltatások: A multidimenziós hatásért kombináld a meleg, a natúr vagy a hideg árnyalatokat, vagy készíts multidimenziós pasztell árnyalást, tiszta fény szolgáltatást vagy új multidimenziós szőke kiemelést. 

 

ragyogo_termeszetes_hajszinek_tbh_hajfestek_schwarzkopf_professional

beautiful - bársonyos, természetes hatású színeredmények

A tbh egyedileg összeállított festékpigmentjei multidimenziós, bársonyos, púderes árnyalatokkal nyújtanak ragyogó hajszínt minden egyedi igényhez igazodva. Fedezd fel az elérhető színvilágokat:

  • Natúr: 11 árnyalat, a bézs és a csokoládé káprázatos tónusaival.
  • Hideg: 16 árnyalat, amik között megtalálható az ÚJ modern hamu-füst, füst-csokoládé, füst-violet, bézs-violet és arany-füst árnyalat. Ezek tökéletes kombinációi a hideg és a meleg színeknek.
  • Meleg: 11 meleg árnyalat, egy leheletnyi rózsaszínnel, mely az üde bézs-réz, arany-csokoládé, csokoládé-bézs és a vörös-bézs tónusokban jelenik meg.
  • Tone Softener: Az Árnyalatlágyító, mely 97%-ban természetes összetevőivel minden vendég igényéhez igazítható a természetes hatású, ragyogó hajszínek érdekében. Színfrissítéshez és tiszta fény szolgáltatáshoz is ideális. 

 

ragyogo_termeszetes_hajszinek_tbh_hajfestek_schwarzkopf_professional

honest - az őszinte kommunikáció

A true beautiful honest hajfestékek egyszerre nyújtanak fedést és tartósságot, így a vendégektől sem igényel magas odafigyelést a szalonból való távozást követően, és sokáig élvezhetik a ragyogó hajszínt. A festékpigmentek egy HEP+ elnevezésű festékmolekulát is tartalmaznak, mely alkalmas az új allergiás reakciók kialakulásának csökkentésére azoknál, akik eddig nem tapasztaltak ilyet.

A teljes mértékben vegán formula számos természetes összetevőt tartalmaz. A szőlőmagolajjal természetes hatású fényt kölcsönöz a hajnak, a makadámolaj ápoló alkotóelemeivel javítja a fényességet, az argánolaj segítségével pedig selymesebb tapintásúvá és fényesebbé varázsolja a tincseket. 

 

ragyogo_termeszetes_hajszinek_tbh_hajfestek_schwarzkopf_professional

tbh - egy márka a környezet és a ragyogó haj szolgálatában

A tbh festékek több úton is hozzájárulnak környezetünk védelméhez. PETA tanúsítvánnyal rendelkeznek, amely igazolja, hogy sem a márka, sem pedig beszállítói nem végeznek és nem engedélyeznek semmilyen állatkísérletet. Az újrahasznosított csomagolás pedig szintén hozzájárul a fenntarthatósághoz, hiszen a tubusok és a kupakok 100%-ban újrahasznosított anyagokból készülnek. A kartondobozok, a használati útmutatók és a Tone Softener flakonok, pedig több mint 90%-ban tartalmaznak újrafelhasznált kartont, műanyagot. 

A márka kitartóan támogatja a Plastic Bank kezdeményezést, mely csökkenteni hivatott a természetben található műanyagot, ezzel egyúttal pedig pénzkereseti lehetőséget biztosít a mélyszegénységben élők számára. 

 

ragyogo_termeszetes_hajszinek_tbh_hajfestek_schwarzkopf_professional

tbh nap a Schwarzkopf Professional-nál – fókuszban a természetesség

A Schwarzkopf Professional  tbh – true, beautiful, honest természetes hatású termékcsaládja októberben megújult, és további árnyalatokkal bővült, mely alkalmából a Schwarzkopf Professional csapata tbh colorist napot tartott az ASK akadémián. Egy szűk körnek lehetősége nyílt elsőként, még piacra kerülés előtt, az új tbh formulát kipróbálni. A megújult festékkrémmel teljesen természetes és tartós, multidimenziós hatást keltő eredményeket lehet elérni, „melyek még az eredetinél is szebbek”.

A résztvevő fodrászok egy része hozott magával hajmodellt, a többiek pedig a szerencsére bízták, hogy kit fog nekik szervezni a Schwarzkopf Professional csapata. Minden modell szépülésében a  a  coloristok mellett stylist és sminkes is közreműködött, hogy végeredményként  mindenki a legtermészetesebb önmaga lehessen A nap végén a hajmodelleket a végső look megörökítése céljából profi fotós kapta lencsevégre. Az esemény során a résztvevők természetesen az egészségtudatosság jegyében elkészült vegán finomságokat és smoothiekat fogyaszthatták, melyek tökéletes harmóniában vannak a márka filozófiájával.

 

ragyogo_termeszetes_hajszinek_tbh_hajfestek_schwarzkopf_professional

tbh - ragyogó hajszín a természetesség jegyében

A tbh – true beautiful honest termékekkel és szalon exkluzív szolgáltatásokkal kapcsolatos további részletekért érdeklődj a Schwarzkopf Professional területi képviselődnél, vagy látogass el a tbh – true beautiful honest | Schwarzkopf Professional honlapra

A Schwarzkopf Professional közösségi média csatornáin (@schwarzkopfpro) további izgalmas inspirációt találhatsz, ha pedig a saját szemeddel néznéd meg, hogy milyen csodákra képes a tbh – true beautiful honest, keresd a #schwarzkopfpro, #betbh és #myhairbutbetter hashtageket az Instagramon.

A tbh – true beautiful honest továbbá a kiemelt színváltoztató márka, amelyet a Schwarzkopf Professional Essential Looks 2022:2 Home Core trendjéhez használtak. 

 

Fedezd fel a forradalmian új kollekciót itt!

 

A megújult tbh termékek és szolgáltatások 2022 októberétől elérhetőek.