2023-08-15 10:18:32

Hogyan hámlasszunk nyáron?

A hámlasztás egyre elterjedtebb kezelés, de sokan nem tudják, hogy miért is ennyire népszerű. Nyáron sokat lehet hallani, hogy tilos a hámlasztó savak használata, de ez nincs minden esetben így. Bolla Judit kozmetikus, és peeling szakember elkalauzol minket a hámlasztás világába. Sőt, a nyári kezelések rejtelmeit is elárulja, hogy Te is kihozhasd a bőrödből a maximumot!

Tarts velünk, és tudj meg mindent a hámlasztásról!

hogyan_hamlasszunk_nyaron

A professzionális hámlasztás jótékony hatásai

,,A professzionális hámlasztás egy nagyon elterjedt kezelési eljárás, hiszen az eredmény gyors, ami nem utolsó szempont ebben a rohanó világban.

Többféle peeling létezik annak függvényében, hogy milyen mélységben dolgozunk a bőrben. A kezelések után sima egyenletes bőrképet kaphatunk, javul a bőr rugalmassága, eltűnik a fáradt, fakó, durva bőr. A gyulladásos folyamatok csökkennek, vagy meg is szűnnek, kisimulnak a ráncok és összehúzódnak a pórusok.

A hámlasztó kezeléseket javaslom megelőzésre és olyan problémákra is, mint a ráncok, a foltok, a gyulladások, a tág pórus, a zsíros vagy épp hámló száraz bőr, a túlzott elszarusodás és a bőr tónusvesztés.

Szalonunkban többféle hámlasztási eljárás érhető el, mindig az adott bőrprobléma határozza meg melyiket alkalmazzuk. A kezelés időtartama 30-80 perces." - Bolla Judit kozmetikus, és peeling szakember 

 

hogyan_hamlasszunk_nyaron

Hámlasztó savak típusai 

,,A különböző savak, ezen belül is az erősségük (%-ban kifejezve) különböző bőrproblémákra nyújtanak megoldást. AHA savakat leginkább öregedésgátlás, ráncok, pigmentfoltok; BHA - savakat pattanások, miteszerek; PHA - savakat olyan bőrökre is használhatjuk melyek érzékenyebbek az átlagnál.

A hámlasztási eljárások fényérzékennyé teszik a bőrt, aminek mértéke mindig az adott kezeléstől is függ. Mindenképpen professzionális szakember javaslatait kövessük kezelések terén és az általuk ajánlott termékeket vásároljunk otthonra. Így biztonságban tudhatjuk a bőrünk egészségét."

 

hogyan_hamlasszunk_nyaron

Nyári hónapokban hogyan hámlasszunk? 

,,Olyan hatóanyagokat szoktam a nyári időszakban választani a kezelések alkalmával, melyek ebben az időszakban is végezhetőek, utánkövetéssel is. A hámlasztó kezelések után a fényvédelem kiemelt fontosságú.

Kizárólag szakemberre bízzuk a hámlasztást, illetve az ő javaslatai alapján végezzünk otthon a kezelést! Amennyiben nem tartjuk be az előírt szabályokat, égés, hámsérülés, foltok, sebek jelentkezhetnek a kezelt felületen. Nehéz őket helyrehozni, visszaállítani az egészséges bőrfelszínt." 

 

hogyan_hamlasszunk_nyaron

Otthoni hámlasztás professzionálisan 

,,Sok dolgot kell fontolóra venni otthoni hámlasztás esetén. Igazán fontos,  hogy az adott termék milyen százalékban tartalmaz savat, milyen problémára akarjuk használni, milyen a bőrünk állapota, van-e egészségügyi problémánk, szedünk-e gyógyszereket (amelyek fényérzékenyítő hatásúak például) vagy mikor megyünk nyaralni. 

Bőrünk egészségének megőrzése érdekében csak szakemberrel egyeztetve építsük be a savakat az otthoni rutinunkba! " 

 

hogyan_hamlasszunk_nyaron

Ismerd meg Bolla Judit kozmetikus, és peeling szakembert! 

,,Gyermek koromban nagyon szerettem anyukámat elkísérni a kozmetikusához. Mindig szép bőrt varázsolt neki a szakember, és ilyenkor sugárzott. Már akkor is az egyik legszebb szakmának tartottam, talán ide vezethető vissza az a szenvedély, amit érzek iránta.

Az iskola elvégzése után lehetőségem volt külföldön tapasztalatot szerezni. Akkoriban Magyarországon leginkább orvosok végezhettek bőrfelületmegújítási eljárásokat, én viszont elkezdhettem megtanulni azt is külföldön a megszerzett tudás segítségével.  Orvos mellett dolgoztam, ami hihetetlen biztonságot, és megfelelő szakmai fejlődési lehetőségét adta számomra. Ez az időszak volt az egyik legfontosabb mèrföldkő a pályafutásom során.

Amit a leginkább szeretek a szakmámban, amikor a vendég a kezelés után jóérzéssel távozik, vagy felhív és azt mondja, hogy képzeld Judit mennyien megdícsértek! " - Bolla Judit kozmetikus, és peeling szakember 

 

 

hogyan_hamlasszunk_nyaron

Nyáron is szeretnéd hámlasztani az arcbőröd? Jelentkezz be Bolla Judithoz, a Mirage by IMAGE Szépségszalonba online!

Bolla Judit vár Téged is a Mirage by IMAGE Szépségszalonban, Székesfehérváron! Csodáld meg az általa létrejött ragyogó arcbőröket, és jelentkezz be hozzá online! 

 

Mirage by IMAGE
8000 Székesfehérvár
Berényi út 62.

 

Online időpontfoglalás

 

Ez is érdekelhet: 

Nyári bőrápolás - Tippek és tanácsok, hogy nyáron is ragyogjon a bőröd

A tengervíz hatásai a bőrre és a hajra

A sminkelés világa - A tökéletes kontúr kezdőknek

 

A cikket megtalálod a Beauty World Net magazin 2023 nyár lapszámában is! A magazint keresd a BWNET partner szalonjaiban és a Starbucks kávézókban!