2023-01-13 14:20:22

FRISS HÍR: Dancsó Erika L'Oréal Professionnel Nagykövet lett

Micsoda hír, micsoda évindítás a L'Oréal Professionnel márkától! Még csupán az év első hónapjában járunk és máris egy szenzációs hírt osztottak meg közösségi oldalukon a professzionális fodrász közösséggel, miszerint Dancsó Erika idéntől a márka nagyköveti csapatát erősíti! Szívből gratulálunk ehhez! A közleményt pedig alább olvashatjátok!

friss_hir_dancso_erika_loreal_professionnel_nagykovet_lett

friss_hir_dancso_erika_loreal_professionnel_nagykovet_lett

Dancsó Erika L'Oréal Professionnel Nagykövet lett- a hír közleményét változatlan formában közöljük:

 

Kedves L'Oréal PRO-K! 

Egy hatalmas bejelentéssel érkezünk: Dancsó Erika 2023-tól a L'Oréal Professionnel Nagyköveti Csapatát erősíti! 

Era pályafutásáról már olvashattatok a Professionnel magazinban is, és sokan személyesen is találkozhattatok vele a márka oktatásain is, hiszen 2012-ben mint Tecni.Artist és a Francia Hajvágás Oktatója, 2017-től pedig mint French ID Artist tartott képzéseket a L'Oréal Akadémián.

2023-tól a L'Oréal Professionnel Nagyköveti csapat tagjaként továbbra is tanulhattok tőle oktatásain: Francia Kollekció Look & Learn, Francia Kollekció Workshop, Francia Alaphajvágás, Francia Kreatív Hajvágás, Iconic Styling I és Iconic Styling II.

A képzések mellett bemutatóinkon is találkozhattatok vele, ahol felrobbantotta a színpadot fantasztikus alkotásaival.  (Valamint készülünk egy szuper újdonsággal is a teljes Nagyköveti csapattal, úgyhogy figyeljétek a csoportot a további információkért! )

„Én a saját szakmámmal szépséget, önmegvalósítást, önazonosságot és bátorságot tudok adni vendégeimnek. Az öltözködésünk és a frizuránk által megtalálhatjuk azt a nőt, akik valóban szeretnénk lenni. Aki erős tud lenni a mindennapok forgatagában, őszinte magához, és (a legfontosabb!) szeretetteljesen tud a tükörképéhez szólni. Azt gondolom, ekkor vagyunk lelkileg jó állapotban, ekkor vagyunk harmóniában magunkkal és a környezetünkkel. Erre tudunk építkezni.” (Dancsó Erika, Frizura & Szépség)

Gratulálunk és sok sikert kívánunk a továbbiakban!"- (Forrás: L'Oréal Professionnel szakmai Facebook csoport.) 

 

Szívből gratulálunk Erikának és a L'Oréal Professionnel csapatának egyaránt!

friss_hir_dancso_erika_loreal_professionnel_nagykovet_lett

 

Dancsó Erikával készült legutóbbi kollekciós cikkünket itt olvashatod el: Dancsó Erika legújabb frizura kollekciója: Tűz és szenvedély

 

 

 

Dancsó Erika Szalon
6600 Szentes
Kossuth utca 34.

Online időpontfoglalás