Dancsó Erika Szalon - Fodrászat, Kozmetika, Lábápolás Dancsó Erika Szalon - Fodrászat, Kozmetika, Lábápolás

Dancsó Erika Szalon - Fodrászat, Kozmetika, Lábápolás

Dancsó Erika Szalon - 6600 Szentes, Kossuth utca 34.(Csongrád megye)

Mobil, phone: +36309869263, GPS: 46.6524439 20.2661291 , Weboldal, web: http://www.dancsoerikaszalon.hu/website/

Online Időpontfoglalás, bejelentkezés, szépségápolás, időpont. Dancsó Erika Szalon - Fodrászat, Kozmetika, Lábápolás

Értékelés:

4.87/5 - Összesen: 700 értékelés

Szalonról:

 

Történetünk:

Édesanyám és az osztályfőnököm tanácsolta, hogy fodrász iskolába iratkozzak, mert midig is jó volt a kézügyességem.  A barátnőimmel sokszor festettük egymás haját és készítettünk frizurát a bulikra vagy csak időtöltésből, de soha nem gondolkodtam azon, hogy ebben a szépségiparban dolgozzak. Szerelmes lettem a szakmámba, ezután folyamatos tanulás és fejlődés következett. Mestervizsga, versenyek, oktatások, fotózások , show-k, bemutatók itthon és külföldön.

A szépítkezés hatalmas dolog.mindíg azt figyeltem hogyan tudnék segiteni az embereknek; szebbé tenni napjaikat, önbizalmukat növelni és sugározvá varázsolni megjelenésüket. Ez nem kis dolog, de a legcsodálatosabb érzés és ezért tartom a szépségápolást a legszebb szakmának, mert mindig megújul. Célom a test, a forma és a szín közötti harmónia tökéletes megalkotása volt.

Az iskola elvégzése után mégjobban megerősödött bennem az az érzés,hogy megváltoztatom a vendégeim külsejét ,ezzel szebbé teszem Őket hétköznapjaikat .Csodálatos dolog szépséget adni.Szenvedéllyel végzem  munkámat ,folyamatos tanulással ,fejlődéssel. Laetitia Guenaou legnagyobb példaképem. Le Monde csapatához tartozom több éve, ahol a Francia hajvágás feltűzéseket stilust tanuljuk művészeti szinten. Szeretném Magyarországon is bevezetni az oktatásba. 2012 óta a L’Oréal akadémián oktató fodrászként is dolgozok.

A mai napra sikerült megalkotnunk egy gyönyörű, tiszta környezetet, ahol jó hangulatban és professzionális kiszolgálásban részesítjük vendégeinket, megoldást keresve a kérdéseikre a lehető legrövidebb időn belől, miközben egy élménnyel varázsoljuk el őket.

Szolgáltatásaink magas szintűek, világszerte a legmagasabb minőségű termékekkel várjuk vendégeinket,melyet a L’Oréal professionnel és Kérastáse biztosít.

A Dancsó Erika Szalon név a szeretet energiáját közvetiti minden vendégünk felé.

A jövőre nézve új célokban gondolkodunk: a legfonotosabb, hogy megtartsuk és még magasabb szintre emeljük a meglévő sikereinket. Ezeket szeretnénk tovább vinni és bővíteni az ország több területén, hogy mások is gazdagodjanak azzal az élménnyel, amelyet a Dancsó Erika Szalon vendégei élvezhetnek nap mint nap.

 Dancsó Erika

Parkolás:

Nyitvatartás:

Hétfőtől-Péntekig: 8:00-19:00

Szombaton: 8:00-14:00

Vasárnap: Zárva

Egyéb:

-