2024-05-17 14:13:22

Barber Roadshow- videós beszámoló a női és férfi hajvágó szemináriumról

A Barber Roadshow videós beszámolójából kiderül, hogy a BWNET online időpontfoglaló rendszere által szervezett esemény egy kiemelt szakmai fórum, amely összehozza a fodrászat és borbély szakma képviselőit. Az esemény célja a legfrissebb trendek bemutatása, valamint a férfi és női hajvágás technikáinak ötvözése.

A rendezvényen olyan nemzetközi és hazai oktatók tűntek fel, mint Andrea Magri, Czinki Herbert, Balogh Tomi, és Szabó Zsolt, akik megosztják tudásukat és újító gondolataikat a közönséggel.

A Barber Roadshow-val indult sok-sok évvel ezelőtt minden, majd magával hozta a Barber Battle Budapest gondolatát, ami hazánk legnagyobb pénzdíjazású és legrangosabb versenye a kezdetek óta, sőt amely mára már egy egész fesztivált foglal magába.

Az esemény tovább erősíti a Budapest Hair Show jelentőségét is, ahol a világ számos pontjáról érkeznek vendégek, így téve ezt az eseményt az egyik legjelentősebb szakmai összejövetellé Európában. Cikkünkből az is kiderül, hogy idén ki az a borbély világsztár, aki több, mint 2 millió követővel rendelkezik és a színpadra lép a hazai szakmai közönség előtt!

barber_roadshow_videos_beszamolo_noi_ferfi_hajvago_szeminarium

Barber Roadshow: az ollós hajvágások és gépelések találkozása

Idén is útjára indult a Barber Roadshow, ami mindig meghökkentő, formabontó helyszíneken hívja össze a szakmát, fókuszban a tanulással, trendekkel, az ollós hajvágások és gépelések kapcsolatával, összekötve az igencsak férfias borbély világot a precíziós fodrászati megoldásokkal. Azaz a női és férfi hajvágások világa kapcsolódik itt össze a legmodernebb módon. 

 

A Barber Roadshow mindig az egyik legkedvesebb szakmai fórum lesz számunkra, hisz ez sarkallta a BWNET időpontfoglaló rendszerének megálmodóit arra, hogy egész évben a legnépszerűbb szemináriumokkal hívja össze a szakmát a tanulás, fejlődés és üzleti sikerek fejlesztésének érdekében!

 

barber_roadshow_videos_beszamolo_noi_ferfi_hajvago_szeminarium

Barber Roadshow borbély és fodrász szeminárium - hazai és nemzetközi oktatókkal

A szezonnyitó esemény 4 fellépővel startolt: 

  • Andrea Magri
  • Czinki Herbert
  • Balogh Tomi
  • Szabó Zsolt

Ez alkalommal méginkább belemerültünk a szalonban alkalmazható technikai elemekbe.

A Barber Roadshow szezonnyitó állomásán Andrea Magri jelentette azt a fontos kapcsot, ami felé tart a világ és amit erősíteni szeretnénk: a fodrász és borbély szakmai közötti kapcsolatot. A férfi és női hajvágás közötti szoros összefüggést.

Andreát nagyon sokan követik Magyarországról és a világ minden tájáról. Ő is egy unisex fodrászból vált a férfi kreatív hajvágások egyik legnagyobb mesterévé. Munkájában felfedezhető, és jól átitatja azt az olasz könnyedség. 

Az általa készített hajak nagyon játékosak, könnyen formázhatóak, többrétűek és megannyi módon stylingolhatóak, hogy minél változatosabb módon hordhassa azt viselője. Ezért a Barber Roadshow-n is sok szó esett a rétegekről, a frizura stílus felépítéséről.

 

barber_roadshow_videos_beszamolo_noi_ferfi_hajvago_szeminarium

Az eseményen a tudása legjavát hozta el és adta át minden fellépő

Megismerkedhettünk a méltán népszerű olasz sztár-borbély: Andrea Magri gondolkodásmódjával, a világról és a fodrász, illetve borbély szakmáról alkotott nézeteivel! 

A közönség számára igazán megnyerő volt, hogy ugyanolyan magabiztossággal nyúl a férfi és női hajakhoz is, egy elképesztő előadó, remek szakember: fodrász és borbély egyben, aki minden trükköt, praktikát őszintén, tabuk nélkül oszt meg hallgatóságával.

Tanultunk Czinki Herberttől, aki kifejezetten az oktatások nagymestere. Czinki Herbert az a név, amit hazánkban mindenki a precizitással párosít. A hajvágás a szakterülete. Zseniális alkotásaival lenyűgözi vendégeit, követőit és szakmabelieket. Több, mint tíz éve oktatóként megosztja átfogó tudását és lényeglátásával jó példát ad a tanulni vágyóknak.

Balogh Tomi a páratlan kreativitásáról ismert Hedge Hair csapat oszlopos tagja, aki a legmenőbb utcai stílusokat ismertette és mutatta be modelljéhez illeszkedve azt, valamint Szabó Zsolt, aki maga is a Herbert általi tudást kamatoztatja saját szalonjában kimagasló üzleti sikerrel.

Még Herbertnek is, akinek nehéz újat mutatni- egy régi vágya teljesült, hogy élőben, együtt, egy színpadon alkothattak Andreával. Sok-sok szakmai gondolatot osztanak meg egymással. Ez a közös alkotás egy olyan végeredményhez vezetett, ami egyedülálló…

 

barber_roadshow_videos_beszamolo_noi_ferfi_hajvago_szeminarium

A precíz vágások, az átmenetek sem maradhattak el

Az újgenerációs gépekkel készített átmenetek és formák szintén lenyűgözték a közönséget. S, hogy miért éppen a WAHL? A Barber Roadshow-n is igen széles spektrumon mozog a bemutatott frizurák formavilága, hordhatósága. Szabó Zsolti és Balogh Tomi egy - egy klasszikusabb formával érkezett, aminek megvoltak a maga sajátosságai.

 

barber_roadshow_videos_beszamolo_noi_ferfi_hajvago_szeminarium

Andrea Magri oktatását egy fő gondolat határozta meg: ne csak a technikákról beszéljünk, hanem értsük meg a miérteket is

Az elkészült hajak természetesen technikai szinten a sztárborbély megszokott színvonalát képviselték: a résztvevők belemélyedhettek a fokozatok, rétegezés, leválasztások és formák rejtelmeibe, amelyeket három eltérő modellen prezentált Andrea, prezentációkkal és személyes meglátásokkal gazdagítva a tudásanyagot. 

Az oktatásokat követően az Aesthetica Orvosi Központ betekintést adott az egyedülálló lézeres hajstimuláció rejtelmeibe, amely a hajhullás tartós kezelésére alkalmas. 

 

barber_roadshow_videos_beszamolo_noi_ferfi_hajvago_szeminarium

Romániából, Szlovákiából, Csehországból is köszönthettük vendégeinket és Hajas László is tiszteletét tette az eseményen

“ Az az igazság, hogy a barberek már nem csak férfi hajat vágnak, hanem női hajat is, úgyhogy jöttem tanulni!”- Hajas Lászó mesterfodrász.

 

Itt a folytatás! Óriás bejelentéssel érkezünk a borbély szakma számára! Az egész világ legnépszerűbb alakja: AROD, valamint Barber Birdman érkezik a BUDAPEST HAIR SHOW- Barber ARÉNA színpadára!

Tovább erősítjük a Budapest Hair Show férfi és borbély vonalát.

Idén szintén nagyon komoly sztár-gárda érkezik a legnagyobb magyar kIválóságokkal kiegészülve…

Először Magyarországon a borbély fenomén, a social media sztárja, aki Josh Lamonacával együttműködve lépett fel a londoni Salon International színpadán…Ő AROD, aki több, mint 2 millió követővel a legismertebb borbély fazon, aki Amerikából érkezik hozzánk, hogy tudásával és egy őrületes show-val mutassa meg mindazt, ami benne rejlik! Mellette a WAHL jóvoltából: Boudewijn Jurriaans, azaz Barber Birdman tradicionális barber képzésének fókuszában a férfi hajvágások és borotválás, valamint gépelések állnak majd. 

 

Folytatjuk a Budapest Hair Show-n!

Budapest Hair Show

2024. szeptember 28.

Budapest, Eiffel Műhelyház

 

Szeretnél early bird jegyet erre az eseményre?

 

SZERETNÉK JEGYHEZ JUTNI A LEGJOBB ÁRON!