2023-11-14 15:00:00

Hajhullás kezelése - egyedülálló lézeres hajstimulació Budapesten

A hajvesztés kezelése kihívást jelenthet sokunk számára, hiszen ez a probléma nemcsak a fizikai megjelenést érinti, hanem az önbizalmunkat is befolyásolhatja. Az Aesthetica Orvosi Központ az országban egyedülálló megoldást kínál a hajhullás kezelésére a lézeres hajstimuláció segítségével.

Ismerd meg a lézeres hajstimulációt, mely nem csak a hajhullás tartós kezelésére alkalmas, hanem hatékonyan javítja a haj tartását és minőségét is

hajhullas_kezelese_lezeres_hajstimulacio_aesthetica_orvosi_kozpont

A hajhullás kezelése - lézeres hajstimuláció

A hajhullás kezelésére egyre több termék, szolgáltatás jelenik meg a piacon, de komoly kihívás megtalálni azt a megoldást, ami hatékonyan lép fel a probléma ellen. A lézeres hajstimuláció éppen egy ilyen lehetőség! 

A lézeres hajstimuláció a non-ablatív (bőrsérüléssel nem járó) lézerenergia erejével nagymértékben fokozza a hajnövekedést, emellett képes csupán pár kezelés alatt megállítani akár az extrém mértékű hajvesztést is.

Miért olyan hatékony és különleges ez a megoldás a hajhullás kezelésére? A lézeres hajterápia orvosilag elismert, hatékony módon szünteti meg a kopaszodás zavaró problémáját, a hajvesztés kiváltó okától függetlenül, abban az esetben is, ha a hátterében hormonális okok húzódnak.

 

hajhullas_kezelese_lezeres_hajstimulacio_aesthetica_orvosi_kozpont

Szeretnél többet megtudni a lézeres hajstimulációról?

Találkozz az Aesthetica Orvosi Központ-tal 2023. november 18-án a Barber Fesztivál & Barber Battle Budapest rendezvényen, ahol még jobban megismerheted az egyedülálló megoldást a hajhullás kezelésére! Tedd fel személyesen kérdéseid a szakembereknek a lézeres hajstimulációról! 

A rendezvényen akár egy kezelést is nyerhetsz: játssz velük az Aesthetica Orvosi Központ standjánál, és legyen Tiéd a főnyeremény, egy teljes lézeres hajstimuláció kezeléssorozat!

 

Jegyvásárlás és további információk

 

hajhullas_kezelese_lezeres_hajstimulacio_aesthetica_orvosi_kozpont

Lézeres hajstimuláció az országban egyedül az Aesthetica Orvosi Központban

Az orvostudomány régóta foglalkozik a hajvesztés megállításának kérdésével, azonban nem találtak hatékony megoldást a hajhullás kezelésére – egészen mostanáig. Akár kopaszodással, akár nagymértékű hajhullással küzdesz, a lézeres hajstimuláció Számodra is bizonyítottan hatékony megoldást nyújt!

A lézeres hajterápia Európában elsők között, Magyarországon kizárólag az Aesthetica Orvosi központban érhető el!

Az Aesthetica Orvosi Központ több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik az esztétikai és lézeres kezelések területén, szakértő csapatuk folyamatosan fejlődik, és a leginnovatívabb kezelésekkel és technológiával várnak Téged. 

 

hajhullas_kezelese_lezeres_hajstimulacio_aesthetica_orvosi_kozpont

A hajhullás kezelésének titka: lézeres hajstimuláció

A nagymértékű hajvesztés hátterében számtalan tényező állhat: krónikus stressz, helytelen életmódbeli szokások, helytelen táplálkozás, de akár hormonális betegségek is okozhatnak átmeneti vagy akár tartós kopaszodást.

A lézeres hajstimuláció bármilyen kiváltó okkal szemben hatékony megoldást nyújt a hajhullás kezelésére: a lézeres hajstimulációs kezelés eredményes az androgén alopécia, azaz a férfias típusú hajhullás, valamint az alopécia areata, azaz a foltos kopaszodás, illetve telogén effluvium, vagy más néven átmeneti hajvesztés eseteinek kezelésében is.

A lézeres hajstimuláció kezelés hatására nemcsak a hajhullás szűnik meg, hanem a haj tartása és minősége is intenzíven javul, új hajszálak nőnek ki a kopaszodó területeken is, a haj egészségessé, élettel telivé és dúsabbá válik. Az egyedülálló megoldás lelassítja a haj természetes öregedési folyamatait, valamint stimulálja a hajhagymákat tápláló ereket, növeli a fejbőr és a hajhagymák vérellátottságát is.

A lézeres kezelés mikroszkopikus sérülések létrehozásával stimulálja a haj növekedését, valamint a hajhagymákban található őssejteket is, így már pár alkalom alatt látványos változás érhető el a lézeres hajstimuláció segítségével.

 

hajhullas_kezelese_lezeres_hajstimulacio_aesthetica_orvosi_kozpont

Fájdalommentes megoldás a hajhullás kezelésére

Az Aesthetica Orvosi Központban a legmodernebb lézeres technológiát alkalmazzák a hajhullás kezelésére. A hajstimulációs kezeléseket a lézerpiac meghatározó alakja, a Lumenis lézercég piacvezető, innovatív berendezésével végzik, hogy a lehető leghatékonyabb megoldást kínálják minden vendégnek.

A non-ablatív lézerenergia által létrehozott mikrosérülések fájdalommentesen stimulálják a hajnövekedést, ráadásul a kezelés nem műtéti eljárás, így nem jár felépülési idővel sem, azonnal folytathatod mindennapi tevékenységeidet közvetlenül a lézeres hajstimuláció után.

Minden hajhullással, hajproblémákkal küzdő személy számára ajánlott kezeléssorozat, amelyet minden esetben egy konzultáció előz meg, ahol sor kerül a fejbőr trichoszkópos vizsgálatára, valamint teljesen személyre szabott kezelési terv összeállítására is.

 

Változás már néhány alkalom alatt a lézeres hajstimulációval!

Az Aesthetica Orvosi Központban mindent magába foglaló terápiát alkalmaznak a hajhullás kezelésének érdekében. Szükség esetén a lézeres kezelést kiegészítik minoxidil terápiával, valamint transzepidermális hatóanyag bevitellel is, hogy a változás minél rövidebb idő alatt látványos legyen! 

A lézeres hajstimuláció eredményességét a Páciensek elégedettsége bizonyítja legjobban: az Aesthetica Orvosi Központ saját, 79 résztvevővel végzett felmérésében a Páciensek 90%-ának visszanőtt a haja a problémás területeken a lézeres hajstimuláció kezeléssorozat alatt, 96%-uk saját bevallása szerint elégedett a kezelés eredményével, emellett közel 89%-uk ajánlaná a kezelést ismerőseinek is.

Részletekért és további információkért látogass el az Aesthetica Orvosi Központ honlapjára, a www.aesthetica.hu-ra!