Férfi szakállápolás mesterfokon, azaz a férfi énidő

Hosszú kihagyás után evezett vissza a nemzetközi trendek vizeire a szakállviselés, ami a 2010-es évek eleje óta töretlen népszerűségnek örvend a férfiak körében. A különböző stílusokban elkészített szakállak esetében is beszélhetünk aktuális trendekről, de hiába a legdivatosabb szakáll, ha nem részesül a megfelelő ápolásban. A szakáll ugyanolyan törődést és gondoskodást igényel, mint a haj, ha nem többet! Összegyűjtöttük most nektek azt a pár férfi szakállápolási trükköt, amivel igényes, jól megformázott és hozzád illő arcszőrzeted lehet!

Hosszú kihagyás után evezett vissza a nemzetközi trendek vizeire a szakállviselés, ami a 2010-es évek eleje óta töretlen népszerűségnek örvend a férfiak körében. A különböző stílusokban elkészített szakállak esetében is beszélhetünk aktuális trendekről, de hiába a legdivatosabb szakáll, ha nem részesül a megfelelő ápolásban. A szakáll ugyanolyan törődést és gondoskodást igényel, mint a haj, ha nem többet! Összegyűjtöttük most nektek azt a pár férfi szakállápolási trükköt, amivel igényes, jól megformázott és hozzád illő arcszőrzeted lehet!<br />

 

A tökéletes szakállhoz borotválkozz! 

Nem, nem írtuk el, a tökéletes szakállforma pár naponta formázást igényel részedről. Nem kell profi barberré válnod a művelethez, elegendő, ha  borotvával végzel egy kis kiigazítást, visszavágást az arc- és nyakvonalnál, ahol a szőrzet véget ér. Ollóval pedig könnyen tudod korrigálni az esetlegesen kiálló kis szálakat.

 

szakáll, szakállápolás, szakállápolás trükkök, szakáll trend,  Bwnet online időpontfoglaló rendszer


Használj szakáll sampont

Akárcsak a haj, a szakáll is koszolódik, éppen ezért nagyon fontos a férfi szakállápolásban, hogy direkt erre a célra megfelelő samponnal hetente több alkalommal is tisztítsd! A szakáll sampon használatát nem csak a szakállad, hanem az arcbőröd is meg fogja hálálni, ugyanis védi a bőrt a kiszáradástól és a kiszáradás okozta kellemetlen tünetektől, mint például a bőrfeszüléstől és a viszketéstől. Fontos, hogy szárításkor ne dörzsöld a törölközőt erősen, inkább csak finoman simítsd végig vele a szakálladon.

 

szakáll, szakállápolás, szakállápolás trükkök, szakáll trend,  Bwnet online időpontfoglaló rendszer

 

Új barátod, a szakállolaj

Férfiként érthető, ha ismeretlen fogalom számodra a balzsam vagy a hajvégápoló olaj, de szakállas férfiként ismerned kell a szakállolajat! Az olaj előnye, hogy már borosta esetén is használhatod, és a szakáll mellett a bőrödet is táplálja, ugyanis a legtöbb szakállolaj hidratáló összetevőket tartalmaz, mint például a jojobaolaj vagy az argánolaj. A végeredmény rendezett, ápolt, puha és hidratált szakáll. A legtöbb drogériában be is tudod szerezni, de akár magad is elkészítheted a számodra legmegfelelőbbet! Keverj össze kétféle tápláló olajat azonos arányban, csepegtess hozzá 8-10 csepp tetszőleges illóolajat, és kész is a saját szakállápoló olajod! Egy szuper férfi szakállápolási trükk, amit mindenképp ki kell próbálnod!

 

szakáll, szakállápolás, szakállápolás trükkök, szakáll trend,  Bwnet online időpontfoglaló rendszer

 

Fésüld át

A szakállkefe vagy szakállfésű segít abban, hogy a vad benyomás helyett egy igényes és ápolt úriember megjelenését kölcsönözze szakállad. A nap folyamán, amikor csak szükséged van rá, át tudod fésülni szakálladat a zsebedben tartott kis fa fésűvel. A fésülést gyors, trimmelés szerű mozdulatokkal végezd, így elkerülve, hogy a fésű beleragadjon az arcszőrzetbe és fájdalmat okozzon. Férfi szakállápolási tippünk, hogy kerüld el a műanyag fésűket, mert sztatikus lesz tőle a szakáll, és roncsolja a végeket. 

 

szakáll, szakállápolás, szakállápolás trükkök, szakáll trend,  Bwnet online időpontfoglaló rendszer

 

További tanácsokért és profi férfi szakállápolásért jelentkezz be a bwnet.hu online időpontfoglaló rendszeren keresztül a nagy szakértelmű barberek egyikéhez!

 

Tetszettek a férfi szakállápolási tippjeink? Ez is érdekelhet: Női és férfi frizura divat ősz-tél (A cikkért kattints)

 

Képek forrása: Pinterest

 

 

Kövess minket a Facebookon is!

 

BWNet Magyarország