Wella Professionals– 1 713 alkalommal látogatott szakember Magyarország legújabb oktató stúdiójába

2018. június 1. a magyar fodrász történelem egyik jeles dátuma. Megnyitotta kapuit hazánk legújabb fodrász oktató stúdiója, ahol a fodrász szakma iránti hódolatunkat egy teljesen modern, kedvező infrastruktúrával rendelkező, nemzetközi szintű oktató központban valósított meg a Sirowa Hungary.

2018. június 1. a magyar fodrász történelem egyik jeles dátuma. Megnyitotta kapuit hazánk legújabb fodrász oktató stúdiója, ahol a fodrász szakma iránti hódolatunkat egy teljesen modern, kedvező infrastruktúrával rendelkező, nemzetközi szintű oktató központban valósított meg a Sirowa Hungary.

Külcsíny és páratlan beltartalom - így lesz kerek egész a történet 

2018. június 1-től közel kétezer alkalommal lépett szakember a Wella Stúdióba és kalauzoltuk el őket a fodrász világ egy igazán különleges, új dimenziójába, hogy együtt még magasabb szintre emelhessük szakmai tudásukat és kreativitásukat.


Wella Studio Budapest – 6 aktív hónap számokban:


KÖSZÖNJÜK!

wella professionals

 

ÚJ, a fodrászok időbeosztásához jobban illeszkedő, hatékony, gyakorlat orientált fodrász képzések

A Wella Stúdióban lévő oktatások során a GYAKORLATI PONTOKRA FÓKUSZÁLUNK, sok-sok hangulatos, jókedvű feladattal összekötve.

Úttörők vagyunk, a digitalizáció az oktatásainkban is egyre nagyobb teret nyer, hiszen a képzéseket legtöbb esetben megelőzi egy felkészítő online oktatás, melyben az adott oktatási témához kapcsolódó elméleti anyagot előzetesen prezentáljuk. Ezt minden résztvevő bárhol, bármikor – a saját időbeosztásához igazodva -  meg tudja nézni és el tudja sajátítani, ami azt jelenti, hogy a Stúdióban történő oktatáson már teljes mértékben a gyakorlati megoldásokra tudunk fókuszálni, garantálva így a téma 100%-os szalonbeli alkalmazásának elsajátítását. Minden oktatást követően anonim módon, online kérdőív formájában visszajelzést kértünk a résztvevőktől, így pontos képet kapunk arról folyamatosan, hogy a fodrászok a várakozásaiknak megfelelő képzést kapták-e, illetve milyen képzéseken vennének szívesen részt a jövőben. A kérdőívek eredménye alapján elmondhatjuk, hogy az új struktúra nagyon tetszik a fodrászoknak, így ezen az úton haladunk tovább a jövőben is –  

Pál Gabriella, a Sirowa Hungary marketing és oktatási vezetője.

 

Fodrász vélemények a Wella Studio Budapestről és a képzésekről ITT

A magas szintű szakmai tartalom mellett barátságos atmoszféra megteremtése szükséges

Ha az élet bármilyen területén szeretnénk képezni magunkat, egy oktatás mindig izgalommal jár. Hova megyek, milyen lesz a környezet, a résztvevőkkel megtalálom-e a közös hangot, barátságos atmoszféra fogad-e, be tudok-e illeszkedni? Ezek mind olyan tényezők, amelyek jelentősen tudják befolyásolni egy-egy képzés minőségét. Évente több nemzetközi képzésen veszek részt, így teljesen átérzem a helyzetet, bennem is hasonló gondolatok kavarognak ilyenkor, akárcsak a hozzánk érkező fodrászokban. Így a szakmai felkészültség mellett legalább annyira fontos, hogy megfelelő atmoszférát teremtsünk a Wella Studio Budapest képzéseire érkező fodrászoknak, mert pontosan tudom, hogy fejlődni, tanulni sokkal könnyebb, ha nem feszengünk, nem idegeskedünk, hanem mindent hátrahagyva adjuk át magunkat a szakmai információknak. Nagy örömmel tölt el bennünket az a sok pozitív visszajelzés, amit a résztvevőktől kaptunk, sokan legszívesebben hetente többször is nálunk lennének. A megfelelő atmoszféra biztosításához természetesen a résztvevők is hozzájárulnak. A Wella fodrász közössége nyitott és befogadó, így ha valaki első alkalommal jár nálunk, nagyon könnyen beilleszkedik és rövid idő alatt otthon érzi magát –

Képíró Tamás, a Sirowa Hungary oktató fodrásza.

wella professionals

 

Szavazz, legyen a Wella Studio Budapest

„Az év közösségi tere 2018-ban”

A stílusosan kialakított fodrász közösségi otthont a Pivot 270 Studio tervezői csapatának köszönhetjük. Ercsényi Katalinnal és Ladó Adriennel nagyon könnyen és gyorsan ment a tervezés folyamata. A funkcionális céloknak megfelelően gyakorlatilag az elsőként elkészített terv valósult meg és élvezzük ennek előnyeit az Alíz utcában.

Nagy örömünkre szolgál, hogy a Pivot 270 Studio is legalább annyira büszke a fodrász közösség otthonára, így „Az Év irodája” verseny „Az év közösségi tere 2018” kategóriában nevezték gyöngyszemünket. Kérjük, szavazzatok és legyen „Az év közösségi tere” a fodrászok otthona. Szavazni a linkre kattintva tudtok: gyors regisztráció szükséges, de ez ne riasszon el senkit, mindössze egy percet vesz igénybe.

IDE KATTINTVA SZAVAZHATSZ

 

Wella Stúdió Budapest, wella magyarország_ bwnet

Fotó: Jenei Ferenc

 

Digitalizáció-

Online jelentkezés a Wella Studio Budapest fodrász képzéseire

A digitalizáció az egyik legerőteljesebb trend napjainkban. Szerencsére a fodrászaink közül egyre többen látják ennek jelentőségét és élvezik az előnyeit. A Wella Studio Budapest képzéseire is már digitális formában jelentkezhettek a tanulni vágyó fodrászok a www.bwnet.hu felületén. A megszokások gyakran eluralkodnak rajtunk, de örömmel tapasztaltuk, hogy a digitális programfüzet és jelentkezés legfőbb előnyeit gyorsan felfedezték a fodrászok:

A képzéseken felül is a Wella Studio Budapest kapui mindig nyitva állnak a fodrászok előtt. SZERETNÉNK, HOGY A WELLA STUDIO BUDAPEST A MAGYAR FODRÁSZ KÖZÖSSÉG OTTHONÁVÁ VÁLJON, ahova jó csak úgy beugrani egy kellemes beszélgetésre, vagy akár egy finom kávéra, vagy éppen csak azért, mert jól érzed magad.

Wella Stúdió Budapest, wella magyarország_ bwnet

Fotó: Jenei Ferenc

Előre tekintés - Mit tartogat a 2019-es év?

A 2019-es év rengeteg újdonságot tartogat, mi már hónapok óta ezen újdonságok és újítások lázában égünk. Rengeteg újdonsággal rukkolunk elő termékek, oktatások és együttműködés tekintetében is. Sokszor támadások kereszttüzében vagyunk, mert merünk változtatni, új utakra lépni. A változás, változtatás kockázatos, de mi vállaljuk, mert hiszünk a márkáinkban, a termékeinkben, a szolgáltatásainkban, a csapatunkban és nem utolsó sorban a fodrászainkban. „Utat mutatunk, újítunk, mások pedig követnek bennünket, igazodnak hozzánk” – egy fodrászunk így fogalmazta meg. Mi mindig előre nézünk és az általunk meghatározott úton haladunk előre, nem pedig a mások által kitaposott ösvényen. Ez a sikerünk titka. 2019 egy fantasztikus év lesz, ebben biztosak vagyunk! – tekint előre Pál Gabriella.

Csodálatos 2018-as évet tölthettünk veletek: köszönjük a mosolyokat az arcotokon, a vidám és önfeledt pillanatokat, a sokszor éjszakába nyúló oktatásokat, melyek mind hozzájárultak ahhoz, hogy valóban otthon érezze magát mindenki.

A Sirowa Hungary csapata Boldog, békés Karácsonyt kívánni minden fodrásznak, családjának és vendégeiteknek!

Visszatekintés a megannyi felejthetetlen napból, ami örök emlék marad számunkra!

A Wella Studio Budapest kapuit 2018. június 1-én a Sirowa Hungary Kft. vezetősége nyitotta meg: Komjáti Gábor ügyvezető igazgató, Takács Tamás kereskedelmi vezető és Pál Gabriella marketing és oktatási vezető is köszöntötte a fodrász közönséget. A cég oszlopos tagjai és vezetői vágták el a piros szalagot a stúdió nyitásakor.

„A magyar fodrász közösségnek határozott igénye van arra, hogy ne csak szakmai eseményeken találkozzanak egymással, hiányzott egy folyamatos fodrász közösségi találkozópont, ezt a lehetőséget szerettük volna megteremteni.”

Páratlan bejelentés – világhírű hazai fodrászok a Wella Professionals családjában 

Veress-Győri Sándort és Nagy Mariannt a Wella család tagjaiként üdvözölhetjük.

Az elmúlt időszak meghatározó eseménye volt Veress- Győri Sándor és Nagy Mariann hazatérése Magyarországra. 10 csodálatos évet töltöttek Londonban a Sassoonnál, majd úgy határoztak, visszatérnek Magyarországra.

A Wella Professionals rendkívül büszke arra, hogy Sándort és Mariannt a Wella család tagjaiként üdvözölhetik.

Veress-Győri Sándor Wella Professionals, fodrászat,fodrász, bwnet, beauty world netFotó: Vörös Benjámin

 

Megújult a Wella Professionals oktatói csapata és bemutatták első önálló kollekciójukat: SOUL KOLLEKCIÓ

Képíró Tamás teljes frizurakollekcióját ide kattintva tekintheted meg.

Csonka Tímea teljes frizurakollekcióját ide kattintva tekintheted meg.

Pápai Gábor teljes frizurakollekcióját ide kattintva tekintheted meg.

Pulya Misi teljes frizurakollekcióját ide kattintva tekintheted meg.

Matos Tekla teljes frizurakollekcióját ide kattintva tekintheted meg.

Így készült a SOUL Kollekció:

A Wella Professionals oktató fodrászai elmesélték, hogyan álmodták meg a kollekciós frizurákat:

Cukiságok a köbön: a Wella Professionals oktató csapata Gyermek Kollekcióval rukkolt elő

A csapat nagy örömmel és szeretettel készítette el az apróságok frizuráját, akiknek valószínűleg meghatározó marad a fotózás napja, hiszen ezen órák csak és kizárólag róluk szóltak, ahogy ők szerették volna. A szülők és az alkotói csapat pedig csak ámult a kicsik bájos mozdulatain.

 

wella professionals

 

Külföldi fodrászok látogattak a Wella Studio-ba 

Veress-Győri Sándor első Look & Learn oktatása hatalmas sikert aratott a szlovák fodrász csoport körében.

 

wella professionals budapest, wella, wella oktatás_bwnet.JPG

 

WoW – Életre kelt a World of Wella varázslatos világa

2018. november 17-én került megrendezésre a WOW- World Of Wella szakmai eseménye. Kötetlen utazás a legújabb hajfestések és hajvágások világába, ízelítő az új Koleston Perfect színvilágából, hazánk egyik legismertebb fodrászának, Veress-Győri Sándornak a hajvágásai és még számtalan meglepetés a színpadon egy esemény keretében, melynek a Wella Studio Budapest adott otthont. A teljes cikket IDE kattintva olvashatod el. 

Bemutatkozott a hamarosan  érkező új Koleston Perfect

"A tudatos hajfestés tudatos hajvágással kell, hogy párosuljon. Miért fontos, hogy megújuljon a Koleston Perfect? 38 országból járnak szalonomba a vendégek, az új színek és összetételek által elképesztő csoda alkotható meg." - Nánási Joci fodrász.

WOW, World Of Wella, Wella Professionals, Wella Studio Budapest, Wella oktatások, Wella, online időpontfoglaló program_bwnet, fodrászok

 

Molnár Andrea, a Wella Professionals Szépségnagykövete

Molnár Andrea műsorvezető, volt profi táncos a Wella Professionals Szépségnagykövete, aki számára a külső és belső együttese egyaránt fontos, ráadásul magával ragadó személyiségével hűen képviseli a márkát.

Hogyan került kapcsolatba a Wella Professionals termékeivel? Mit jelent a Szépségnagyköveti cím számára? Miért állíthatjuk bizton, hogy ő minden fodrász álma? Olvasd el a vele készített interjúnkat ITT.

WOW, World Of Wella, Wella Professionals, Wella Studio Budapest, Wella oktatások, Wella, online időpontfoglaló program_bwnet, fodrászok

 

A történet 2019-ben folytatódik!

 Kövesd a Wella Professionals Facebook és Instagram oldalát!

 

Wella Stúdió Budapest, wella magyarország_ bwne, wella termékek.jpg

Fotó: Jenei Ferenc

fodraszat budapest, fodraszat, fodrászkereső, bwnet, szalonszoftver, online időpontfoglalás

 

Kövess minket a Facebook is!

 

 

                                                                                     

 

 

BWNet Magyarország