Waio Hair ®- egyedülálló európai póthaj. Válaszd a minőség és luxus világát!

Waio Hair ® - egy új dimenzió a luxus póthajak világában!
Ha eleged van a silány, vegykezelt, töredezett, szálfordult és nehezen fésülhető póthajakból, válaszd a legtisztább forrást, ahol a hajak még nem estek át szakszerűtlen, minőségében roncsoló vegy-és egyéb kezeléseken. A Waio Hair ® luxus minőségű póthajakat forgalmaz nemzetközi szinten és már a magyar fodrászok számára is elérhető.

Waio Hair ® - egy új dimenzió a luxus póthajak világában!<br />
Ha eleged van a silány, vegykezelt, töredezett, szálfordult és nehezen fésülhető póthajakból, válaszd a legtisztább forrást, ahol a hajak még nem estek át szakszerűtlen, minőségében roncsoló vegy-és egyéb kezeléseken. A Waio Hair ® luxus minőségű póthajakat forgalmaz nemzetközi szinten és már a magyar fodrászok számára is elérhető. <br />
 <br />

 

Első osztályú póthajak, 100% Közép- és Kelet-európai emberi hajból

A Waio Hair ® olyan luxusminőségű emberi póthajakat kínál, amelyek megfelelnek a legmagasabb igényeknek és elvárásoknak.

A Waio Hair ®  újrateremti, újrafogalmazza a luxust és a minőséget a hajhosszabbítás világában, mindezt kíváló ár-érték arányban.

A márka célja, hogy valóban minőségi, kizárólag 100% emberi hajból és többszörösen ellenőrzött, gondosan válogatott, magas színvonalú póthajat kapjanak a fodrászok és vendégeik.

 

waio hair, bwnet, beauty world net, online időponfoglalás, póthaj olcsón póthaj copf, európai póthaj, póthaj árak szintetikus, csatos póthaj, póthaj jófogás, póthaj nagyker

 

Menj biztosra, dolgozz a Waio Hair ® póthajakkal

 

“Rengeteg olyan póthajjal találkozhatunk a piacon, ami fodrász és vendége számára is sajnálatos módon silány minőséget képvisel.

Ezzel szemben a  Waio Hair ® kizárólag európai hajakat forgalmaz. Az elmúlt évek munkáját a meglévő termékeink beszerzési forrásának felkutatására szántuk. Így lehetőségünk volt kiépíteni hajgyűjtő hálózati pontokat Közép- és Kelet- Európa több régiójában. “- árulta el Szécsényi Violetta, a márka forgalmazója.

 

 

Szívesen dolgoznál a termékekkel?

Tudj meg többet, kérj 24 órán belüli visszahívást a forgalmazótól!

 

Visszahívást kérek a Waio Hair ® póthajakkal kapcsolatban

 waiohair, waio hair, bwnet, beauty world net, európai póthaj, minőségi póthaj

Minden, amit a Waio Hair ® póthajakról tudnod kell

A Waio Hair ® luxus termékek megfelelnek a fodrászok és vendégeik legmagasabb elvárásainak. A szálirányos emberi póthajakat első osztályú kristálykeratin U-tip technikával készítik. Fényes, selymes tapintású, természetes hatásúak a  póthajak. A széles választékból minden fodrász megtalálja a számára legmegfelelőbb/legideálisabb eljárással elkészített póthajat, legyen szó :

 

Waio Hair ® póthajak dobozának tartalma: 100 gramm hajat tartalmaz egy doboz, ez átlagosan 90 tincset jelent, de valahol akár 100/110 tincs is lehet WAIO dobozban. Dúsításhoz egy doboz elegendő, de a tökéletes végeredmény eléréséhez két doboz Waio Hair ® ajánlott. A feltenni kívánt póthaj mennyisége függ a vendég saját hajának mennyiségétől és igényeitől.

Waio Hair ® póthajak színei: három standard szín a szőke, a barna és a fekete és ezeknek több árnyalata érhető el.

Waio Hair ® póthajak hosszúságai: 50/60/70 cm

 

Szívesen dolgoznál a termékekkel?

Tudj meg többet, kérj 24 órán belüli visszahívást a forgalmazótól!

 

Visszahívást kérek a Waio Hair ® póthajakkal kapcsolatban

 

waiohair, waio hair, bwnet, beauty world net, európai póthaj, minőségi póthaj

Arc a márka mögött: a Waio Hair ® Magyarországon  

Szécsényi Violettával, a márka magyarországi forgalmazójával beszélgettünk a történetről.

“Számos nő, velünk egyetemben küzd azon problémával, hogy vonzó, egészséges hosszú hajat növesszen.

Saját tapasztalataim inspiráltak, hogy elinduljak ezen a pályán, mivel természetes úton nem adatott meg, hogy hosszú és dús hajam legyen, így jómagam is felhasználója vagyok a póthajaknak már 10 éve.

Évekig azzal a problémával szembesültem, hogy sok hajkereskedő és hajhosszabbítással foglalkozó cég, nem a kívánt minőséget nyújtotta számomra. Sokszor rossz minőségű, száraz, szálfordult, ezáltal könnyen gubancossá váló hajat értékesítettek, ami nagyon sok kellemetlenséget okozott és a hozzá ajánlott hajápoló szerekkel együtt magas anyagi veszteséget okoztott, a kívánt eredmény mindig elmaradt.

Ennek köszönhetően alapítottam vállalkozásomat, amelyen keresztül partnereinket gondosan kiválogatott, prémium minőségű póthaj termékeinkkel látjuk el.

Célom, hogy minden nő gyönyörűnek és magabiztosnak érezze magát, ehhez szükséges egy elhivatott fodrász és remek anyag, mint a Waio Hair ® .

Velünk minden álom teljesül. “

 

waiohair, waio hair, bwnet, beauty world net, európai póthaj, minőségi póthaj

Emeld fodrászatod még magasabb szintre, ismerd meg a Waio Hair ® termékeit

A Waio Hair ® egyedülálló értéket képvisel a hajhosszabbítás, a termékek és a szolgáltatások terén. A márka arra összpontosít, hogy hosszú távú partnerkapcsolatokat alakítson ki a fodrászszalonokkal és fodrászokkal, hajhosszabbítókkal, akiknek hasonló elképzeléseik vannak a professzionális hajápolást, hajhosszabbítást illetően.

A termékek pár napos szállítási idővel megérkeznek. A nagykereskedelmi árak és személyre szabott ajánlatok folyamatosan elérhetőek az érdeklődők számára.

 

Szívesen dolgoznál a termékekkel?

Tudj meg többet, kérj 24 órán belüli visszahívást a forgalmazótól!

 

Visszahívást kérek a Waio Hair ® póthajakkal kapcsolatban

 

fodraszat budapest, fodraszat, fodrászkereső, bwnet, szalonszoftver, online időpontfoglalás

 

Kövess minket a Facebook is!

BWNet Magyarország