VIDEO üzenet: az OSIS+ Made to Create fodrászverseny egyik nemzetközi győztesétől

A frizura styling a szenvedélyed és nem csak elméleti síkon, hanem a gyakorlatban is meg szeretnéd valósítani álmaid? Akkor az OSIS+ Made to Create fodrászverseny csak rád vár! Beke Balázs fodrásznak már sikerült, most rajtad a sor! Alkoss szabadon és légy Te Közép-Kelet Európa legjobb fordásza!

A frizura styling a szenvedélyed és nem csak elméleti síkon, hanem a gyakorlatban is meg szeretnéd valósítani álmaid? Akkor az OSIS+ Made to Create fodrászverseny csak rád vár! Beke Balázs fodrásznak már sikerült, most rajtad a sor! Alkoss szabadon és légy Te Közép-Kelet Európa legjobb fordásza!

 

Az OSIS+ Made to Create verseny célja a minél maibb és extrémebb frizura styling elkészítése. A fodrászok egy fotópályázat keretében mérettetik meg tudásukat három kategóriában. Az országos győztesek pedig a nemzetközi versenyen is részt vesznek.

2016-ban a nemzetközi döntőt Barcelónában rendezték, ahol a magyar nyertesek is részt vettek:  Czupár Estilla, Soós Violetta és Beke Balázs.

Elképesztő magyar fodrász siker! Beke Balázs a nemzetközi trófeát is elhódította, ő lett az OSIS+ Made to Create fodrászverseny férfi kategória nemzetközi nyertese, ami Közép-Kelet Európa legjobb fodrászai közé emelte őt. 

 

Most rajtad a sor, hogy megmutasd, ami a fejedben és a kezedben van!

Hódítsd meg először az országot, majd Közép-Kelet Európát! Beke Balázs sikersztorija igazolja, hogy sikerülhet megvalósítani az álmaid! 

"Mit adhat a versenyzés? Utat, amely rengeteg élményt tartogat. Kihívást, hogy ne rekedj meg. Büszkeséget, önbizalmat." - Beke Balázs

Mi sem tudunk mást tanácsolni, mint Balázs: Jelentkezz most, irány Berlin!
 

Nézd meg Beke Balázs fodrász felhívását az OSIS+ Made to Create fodrászversenyre!

 

 

Így jelentkezz az OSIS+ Made to Create fodrászversenyre

Az OSIS+ Made to Create fodrászversenyen három kategóriában indulhatsz: Session Label, Női és Avantgard.

1. Lépés

A fodrászversenyre való jelentkezés feltétele, hogy vásárolj egy OSIS+ Session Label kezdőcsomagot  és a vásárlást igazoló blokkot, illetve számlát őrizd meg! 

A kezdőcsomagért keresd fel a legközelebbi Schwarzkopf Professionel területi képviselőd.

2. Lépés

Regisztrálj néhány perc alatt az OSIS+ Made to Create fodrászverseny internetes oldalán ITT.

3. Lépés

Készüljön egy "előtte" fotó a modellről (Paraméterek:  min. 10 MP, 300 DPI, max. 5 MB.)

4. Lépés

Készüljön 3 kép a modellről, mindegyik különböző nézőpontból. 

Vedd igénybe profi fotós, sminkes és akár stylist segítségét!  

FONTOS: A képeken frizurának kell a fókuszban lennie és számítógépes utómunka nem végezhető, ez azonnali kizárással jár.

5. Lépés

Töltsd fel IDE a pályaművet, feltöltéskor jelöld meg a stylinghoz használt terméket.

 

A teljes pályamű leadási határideje: 2017. augusztus 30.

 

Még több részeletet és információt ITT talász.

Regisztrálj már ma az OSIS+ Made to Create fodrászversenyre!

 

férfi fodrász budapest, fodrász szalon budapest, fodrász szalon budapest, jó fodrász budapesten, fodrász szalon budapest, fodrászat budapest, bio fodrászat budapest, fodrászat budapest bejelentkezés nélkül, fodrászat 13. Kerület, fodrászat budapest 11. Kerület, fodrászat zugló, fodrász verseny 2017, fodrász bemutató 2017, fodrász verseny képek, fodrász rendezvények 2017, fodrász bemutató 2017, fodrász rendezvények 2016, fodrász verseny képek, fodrászverseny 2017, fodrász rendezvények 2017,  online időponfoglalás, online bejelentkezés, bwnet, osis+ made to create fodrászverseny, budapest fodrászverseny,

 

Beke Balázs az OSIS+ Made to Create férfi kategóriájának nemzetközi győztese - Hogyan jutott el idáig?

Balázs kategóriát választott az OSIS+Made to Create versenyén.

Megálmodta a koncepciót, profi csapata segítségével elkészítette azt, majd beküldte fotópályázatát a veresenyre.

Az elismert fodrászokból álló nemzetközi zsűri a három különböző kategóriában Czupár Estillát (női kategóriában), Soós Violettát (avantgárd kategóriában), Beke Balázst (férfi kategóriában) választotta, hogy képviseljék Magyarországot a nemzetközi döntőn.

A három fodrász Barcelonába utazott, ahol szakmai programokon és a nemzetközi döntőn is részt vettek.

 

Elképesztő magyar siker az OSIS+ Made to Create döntőjében: Beke Balázs meghódította Barcelonát. A tehetséges debreceni fodrászt választották az országos döntő után a férfi kategória nemzetközi győztesévé.

 

Balázsnak már sikerült, légy Te a következő nyertes! Alkoss szabadon és indulj a versenyen! 

 

A fodrászverseny, ami a hírnévtől is többet ad

Beke Balázs, debrecerni fodrász fődíja egy 4 napos szakmai szeminárium volt a SACO londoni Akadémiáján 2.000 Euro értékben. A képzésen színvonalas szakmai programokkal is várták Közép-Kelet Európa legjobb fodrászait. Ez idén sem lesz másképp, hiszen a fődíj egy ingyenes részvétel az egyik Schwarzkopf ASK Academy nemzetközi képzésen.

2016-ban a legtehetségesebb és legkreatívabb fodrászok Barcelonában találkoztak, idén pedig Berlinben fognak.

 

Regisztrálj már ma az OSIS+ Made to Create fodrászversenyre!

 

férfi fodrász budapest, fodrász szalon budapest, fodrász szalon budapest, jó fodrász budapesten, fodrász szalon budapest, fodrászat budapest, bio fodrászat budapest, fodrászat budapest bejelentkezés nélkül, fodrászat 13. Kerület, fodrászat budapest 11. Kerület, fodrászat zugló, fodrász verseny 2017, fodrász bemutató 2017, fodrász verseny képek, fodrász rendezvények 2017, fodrász bemutató 2017, fodrász rendezvények 2016, fodrász verseny képek, fodrászverseny 2017, fodrász rendezvények 2017,  online időponfoglalás, online bejelentkezés, bwnet, osis+ made to create fodrászverseny, budapest fodrászverseny, A hazai győztesek pályamunkái

 

fodraszat budapest, fodraszat, fodrászkereső, bwnet, szalonszoftver, online időpontfoglalás

 

Kövess minket a Facebook is!

 

BWNet Magyarország