VIDEO: GKhair Juvexines hajfeltöltő kezelés lépésről-lépésre

A GKhair THE BEST Juvexines keratin hajfeltöltés minden makacs, nehezen kezelhető hajra megoldás, mely ragyogóvá és bársonyosan puhává varázsolja az igénybevett hajat.

Videónkban Pulya Misi bemutatásában láthatod a Juvexines keratin hajfeltöltés lépéseit, melyet a fodrász be is mutat és szemtanúja lehetsz a hajfeltöltés ámulatba ejtő eredményének.

A GKhair THE BEST Juvexines keratin hajfeltöltés minden makacs, nehezen kezelhető hajra megoldás, mely ragyogóvá és bársonyosan puhává varázsolja az igénybevett hajat.<br />
<br />
Videónkban Pulya Misi bemutatásában láthatod a Juvexines keratin hajfeltöltés lépéseit, melyet a fodrász be is mutat és szemtanúja lehetsz a hajfeltöltés ámulatba ejtő eredményének.

 

Forradalmi szolgáltatás egyenesen Amerikából

A Juvexines keratin hajfeltöltő kezelés a megoldás a makacs haj karbantartására, mely a kezelés után akár 5 hónapon keresztül visszanyerheti korábbi erejét és egészségesen ragyoghat. Személyre szabható formulájának köszönhetően, sokoldalú felhasználhatóságával változatos eredményeket biztosít a könnyen kezelhető és fényes haj érdekében. A szöszös, úgynevezett “frizzy” haj korszaka lejárt, a vendégek otthoni hajformázását nagy mértékben megkönnyítheted, amiért hidd el, hálásak lesznek.

 

A THE BEST Juvexines keratin hajfeltöltő kezelés tulajdonságai

 

gkhair termékek, the best hajfeltöltő kezelés, fodrász képzés, juvexines keratin hajfeltölő kezelés, bwnet.png

 

Hogyan működik a THE BEST Juvexines keratin hajfeltöltő rendszer?

A „The Best” a rugalmassági tényezőinek köszönhetően csökkenti a haj merevségét. Az így felpuhuló haj észrevehetően lágyabb érzetet kelt. Minél nagyobb koncentrációban van jelen a Juvexin, annál lágyabbá és tápláltabbá válik a haj. A Juvexin egészen a hajszálak mélyébe hatol, miközben számára nélkülözhetetlen kondicionáló és hidratáló tulajdonságokat szállít.

Növeli a haj lágyságát és csökkenti az egyenetlenségeket. Biztosítja a haj hőellenállását és a töredezettségét is csökkenti. A haj megnövelt síkosságának köszönhetően általánosan könnyebben kezelhetővé válik. Fésüléskor mind a nedves, mind a száraz hajon alkalmazva sokkal kezelhetőbb érzetű hajat biztosít, gubanctalanító hatásával a haj kezelhetősége jelentős mértékben javul.

Tudj meg többet a GKhair THE BEST hajfeltöltő kezeléséről ITT.

 

VIDEO: GKhair Juvexines hajfeltöltő kezelés lépésről-lépésre 

 

 

 

fodraszat budapest, fodraszat, fodrászkereső, bwnet, szalonszoftver, online időpontfoglalás

 

Kövess minket a Facebook is!

 

BWNet Magyarország