2018-10-30 09:48:21

VIDEO beszámoló: Barber Battle Budapest 2018

A Barber Battle Budapest fodrászverseny szervezői- a Beauty World Net és New School Barber Team- arra vállalkoztak, hogy csatába hívják Magyarország legjobb borbély és hajtetováló fodrászait. Az est házigazdái: Kiss Orsi /KISÓ/ és Győri Szabolcs voltak.

 

A CSATA 2019-BEN IS FOLYTATÓDIK

Itt a következő dátum! Barber Battle Budapest, az év borbély csatája 2019. október 12-én!

 

Teltház a Barber Battle Budapest döntőjén

A szépségipar jeles képviselői és rajongói a Barber Battle Budapest szuper izgalmas döntőjén gyűltek össze, ahol a tét kategóriánkként 500.000 forint volt és a dicsőség! A Barber Battle Budapest borbély eseményén az ország fodrászai exkluzív környezetben szurkolhattak kedvenc borbély és hajtetováló fodrászuknak.  A Barber Battle Budapest döntőjén közel 1200 vendég volt jelen 2018. október 6-án! Az év beauty-eseményén kiderült, ki 2018 barbere és hajtetoválója.  

 

A Barber Battle Budapest fodrászverseny döntősei, akik az ország legjobb borbély és hajtetoválói közé tartoznak: Kecskés Gabriella, Lányi Bianka, Máté Tóth Márta, Nagy Zsanett, Szabó Zsolt, Császár Dániel, Lázár Balázs, Magyar Tamás, Winkelbauer Ádám, Kiss Zoltán, Lukovics Dániel, Horváth Zoltán, Ábrahám Dávid, Csobán Sándor, Bódi József, Schneiker LillaBerki József, Lukács Alex, Mezei Béla, Pálmány Norbert.

 

A Barber Battle Budapest- év borbélya 2018 díjat kapta: Bódi József.

A Barber Battle Budapest- az év hajtetoválója 2018 díjat kapta: Pálmány Norbert, aki megvédte a korábbi évben szerzett címét! 

 

Mutatjuk az év borbély eseményéről készült videót! Győződj meg a lenyűgöző show-ról Te magad is:

 

Facebook album ITT

Még több kép az eseményről ITT

 

 

Kövess minket a Facebook is!