Végleges vagy tartós a lézeres szőrtelenítés?- fény derült az igazságra

A szőrtelenítés mára mindennapi rutinná vált a nők és férfiak életében egyaránt. Mindenkinek vágya, hogy ne kelljen többet a szőrtelenítéssel foglalkozni. Erre tökéletes megoldás a lézeres szőrtelenítés. Azonban a nagy kérdés biztosan benned is felmerült már. Végleges vagy tartós? Balla Alexandra a Skin Laser Aesthetics szalon tulajdonosa elárulta nekünk az igazságot. Olvass tovább és tudd meg Te is!

A szőrtelenítés mára mindennapi rutinná vált a nők és férfiak életében egyaránt. Mindenkinek vágya, hogy ne kelljen többet a szőrtelenítéssel foglalkozni. Erre tökéletes megoldás a lézeres szőrtelenítés. Azonban a nagy kérdés biztosan benned is felmerült már. Végleges vagy tartós? Balla Alexandra a Skin Laser Aesthetics szalon tulajdonosa elárulta nekünk az igazságot. Olvass tovább és tudd meg Te is!

 

Új technológiás lézeres szőrtelenítő eljárás a Skin Laser Aesthetics szalonban 

Balla Alexandra már 2017 óta a Skin Laser Aesthetics lézeres szőrtelenítő szalon büszke tulajdonosa. A szalonban mindig a legújabb technológiás gépek és eljárások találhatóak.

 

Szalonunk kifejezetten elektrokozmetikával foglalkozik, nálunk hagyományos kozmetikai eljárásokkal nem találkoznak a vendégek. Mi az elektrokozmetikában hiszünk, mert tapasztalataink szerint a vendégek már sokkal "türelmetlenebbek", gyors és látványos eredményeket várnak, amelyre a hagyományos kozmetikai eljárások nem képesek pl: gyantázás, arcfiatalító kezelések. A lézeres szőrtelenítés mellett pigmentfolt halványító és bőrmegújító kezelésekkel is foglalkozunk. Szalonunkban a SharpLight Formax Plus DPC technológiás berendezését használjuk, amely a legújabb fejlesztésekkel rendelkezik pl: Contact Cooling Technlogy. Ez azt jelenti, hogy a kezelő fej, amely a vendég bőréhez ér, 5 Celsius fokra van hűtve, így a lövés pillanatában egyből tudja hűteni a kezelt területet, az égés érzetét kompenzálja. Nem használunk hűsítő géleket, mert nincs rá szükség. Kezelés után ellátjuk a bőrt a megfelelő ápoló termékekkel. - mondta Balla Alexandra, a Skin Laser Aesthetics lézeres szőrtelenítő szalon tulajdonosa.  

 

lézeres szőrtelenítés, végleges szőrtelenítés, tartós szőrtelenítés, Aesthetics végleges szőrtelenítés árak, Skin Laser Aesthetics, Bwnet online időpontfoglaló program

 

Végleges vagy tartós lézeres szőrtelenítés- melyik a helyes megnevezés?

Számos helyen szembejött már velünk a kérdés: végleges vagy tartós a lézeres szőrtelenítés?! Ahány ember, annyi vélemény. Most viszont szakértő segítségével választ kaptunk erre az igen fontos kérdésre.

 

A szó szoros értelemben vett "végleges szőrtelenítés" sajnos nem létezik. Nem a berendezés vagy gép miatt, hanem egyszerűen az emberi test/szervezet másképp van kódolva. A szervezet folyamatosan termeli a szőrzetet, hisz ezzel tudja védeni a bőrt, ezért a szőr véglegesen nem eltüntethető. Amit mi ígérünk és garantálunk, az a 90%-os tartós szőrtelenség. Aki végigjárja a lézeres szőrtelenítő kezeléseket (8-10 alkalom), annak a kezelés végére 90%-ban eltűnik a szőrzete, a maradék 10% pedig nagyon vékony, gyenge, lassan növő, pihe szőrszálak lesznek, amelyeket elegendő 2 havonta leborotválni. A vendégeknek azt javasoljuk, hogy fél évente térjenek vissza hozzánk egy kontroll kezelésre, ekkor már csak azt a pár foltban esetleg visszanővő szőrszálat kezeljük meg, mindössze egy kezeléssel, és így egy konstans szőrtelen állapot fenntartható. A mottónk is ennek jegyében íródott: ' A Szépségnek ápolás kell és érvényesülés"

 

Ennyi alkalom szükséges a tökéletes végeredmény érdekében

Természetesen a lézeres szőrtelenítés sem egyik pillanatról a másikra történik. Ahhoz, hogy elérjük a kívánt eredményt bizony több alkalommal el kell látogatnunk a szakemberhez kezelésre.

 

Szalonunk által 8-10 alkalom lézeres szőrtelenítés javasolt. Mi akkor tudunk 100% garanciát vállalni a munkánkra, ha valaki tényleg végig járja a kezelés sorozatot.

 

Lézeres szőrtelenítés főbb területei és szolgáltatás árak a szalonban

A Skin Laser Aesthetics szalon árlistája részletesen tartalmazza a különböző testrészek árait a weboldalukon www.skinlaser.hu/arak.

 

Hölgyeknél leggyakrabban intim területeket, hónalj területet kezelünk. Férfi vendégek pedig legtöbbször a hát kezeléseket választják.

bajusz- nőknek: 9000.- Ft  férfiaknak: 11.000.- Ft

teljes kar- nőknek: 27.000.- Ft  férfiaknak: 39.500.- Ft

hónalj- nőknek: 14.500.- Ft  férfiaknak: 15.500.- Ft

teljes bikini- nőknek: 22.000.- Ft

lábszár- nőknek: 37.500.- Ft  férfiaknak: 47.500.- Ft

teljes láb- nőknek: 68.000.- Ft  férfiaknak: 82.500.- Ft

has- nőknek:19.000.- Ft  férfiaknak: 24.500.- Ft

hát- nőknek: 31.000.- Ft  férfiaknak: 48.500.- Ft

 

lézeres szőrtelenítés, végleges szőrtelenítés, tartós szőrtelenítés, Aesthetics végleges szőrtelenítés árak, Skin Laser Aesthetics, Bwnet online időpontfoglaló program

 

Lézeres szőrtelenítés hátránya- milyen hosszútávú hatása van?

A lézeres szőrtelenítést egy viszonylag új technológiával alkalmazzák, ami leállítja a szőrtüsző működését. A speciálisan, erre a célra kifejlesztett céllézerek alkalmasak arra, hogy tartós eredményt érjünk el. A lézerrel kezelt szőrtüsző bizonyítottan nem termel többé szőrszálat. Ezáltal mindenkiben felmerül a kérdés, hogy vannak e esetleges hátrányai a lézeres szőrtelenítésnek, hiszen “veszélyesebb” eljárásnak tűnik, mint például a gyanta.

 

Az iparág valóban nem rendelkezik több 10 évre visszamenő feljegyzésekkel az eljárás esetleges hosszútávú hátrányairól, de eddigi tapasztalatok szerint nincs semmilyen negatív hatása, csak és kizárólag pozitív.

 

lézeres szőrtelenítés, végleges szőrtelenítés, tartós szőrtelenítés, Aesthetics végleges szőrtelenítés árak, Skin Laser Aesthetics, Bwnet online időpontfoglaló program

 

Lézeres szőrtelenítés- vendégvélemények a szalonban

Sok különböző véleményt hallani és olvasni a lézeres szőrtelenítésről… A Skin Laser Aesthetics szalon vendégei rendkívül elégedettek a szakemberek által nyújtott lézeres szőrtelenítő kezelésével. 

 

"Eddig 2 kezelésen vagyok túl, de az eredmény már most látszik. Igényes környezetben, barátságos, profi emberekkel együtt, garantáltan megéri az árát! "

"Fantasztikus.Vėgre nem kell a fájdalmas gyantázást elviselnem. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Ha február 14-ig jelentkeztek 30-% kedvezmėnyt kaptok."

"Csodaszép,igényes hely.Nagyon izgultam,hogy milyen lesz,minden elismerésem semmit se éreztem.Rendben volt minden tökéletesen ereztem magam. Örülök hogy rátaláltam erre a helyre bátran ajánlom mindenkinek."

 

BWNET online szalonmenedzser program a Skin Laser Aesthetics szalonba

A SkinLaser Aesthetics lézeres szőrtelenítő szalonban a kezdetektől fogva a BWNet online szalonmenedzser programot használják, amely mindig, mindenhol elérhető a szalon dolgozói számára. Balla Alexandra számára fontos, hogy bárhonnan elérhesse naptárát és a vendégek ne felejtsék el az időpontjukat. A BWNET rendszerével ez mind megvalósítható, hiszen automata értesítőt kapnak a lefoglalt időpontjukról.

 

Fontos, hogy a rendszerünk mindig, mindenhonnan elérhető legyen, hiszen minket is mindig, mindenhonnan elérnek a vendégek! Szerintem ez manapság magától értetődő, hogy egy igényes szalont bármikor hívhatnak a vendégek, vagy akár emailen keresztül 12 órán belül választ kapjanak!

Mi osztjuk be a bejelentkezéseket a rendszerben, mert a lézeres kezelések nem mindig kiszámítható időtartamúak, ez mindig vendég és kezelt terület függő, valamint legtöbbször a bejelentkezést sok kérdés előzi meg a vendég részéről, ami nagyon fontos, hogy mindig minden esetben megválaszolásra kerüljenek szakember által- mondta Balla Alexandra, a Skin Laser Aesthetics lézeres szőrtelenítés szalon tulajdonosa. 

 

 

fodraszat budapest, fodraszat, fodrászkereső, bwnet, szalonszoftver, online időpontfoglalás

 

Kövesd a Beauty World Net oldalát a Facebook is!

BWNet Magyarország