Vége a töredezett hajvégeknek!

Töredezett, roncsolt, nehezen kezelhető, gubancolódó a hajad? Véglegesen vissza akarod állítani festett vagy szőkített hajad eredeti, egészséges állapotát? Akkor az OLAPLEX az, amit keresel!

Töredezett, roncsolt, nehezen kezelhető, gubancolódó a hajad? Véglegesen vissza akarod állítani festett vagy szőkített hajad eredeti, egészséges állapotát? Akkor az OLAPLEX az, amit keresel!

 

A töredezett és kezelhetetlen haj oka

A hajadban lévő diszulfid kötések a rendszeres hajszárítástól, hajsütéstől, fésülködéstől, UV-behatásoktól, valamint minden vegyszeres folyamattól – mint a festés, szőkítés és melír – sérülnek kisebb-nagyobb mértékben. Ha nem foglalkozol a hajkötéseiddel, idővel egyre több roncsolódott, felbomlott kötés lesz a hajadban, emiatt a szerkezete meggyengülhet. Pont, ahogy egy létra foka kettétörik, ugyanúgy szakad el a hajban lévő kémiai kötés is a vegyszeres, UV-, hő- vagy mechanikai hatásoktól.

 

Ez az, amitől szárazabb, fénytelenebb és egyre töredezettebb lesz a haj. DE VAN MEGOLDÁS!

bwnet olaplex

Az Olaplex No 3. a probléma okát kezeli

Nem táplál és nem is hidratál, hanem megsokszorozza a hajban lévő kötéseket, és összeköti a már felbomlott, sérült kötéseket, így a probléma forrását kezeli. Míg a drogériák polcain sorakozó számos hajápoló szer és balzsam nem képes a széttört kötések egyesítésére, és nem védi meg a hajad a további roncsolódástól sem. Az egyetlen módszer, amely a kötések újjáépítésével képes újra egészségessé változtatni hajad, az az Olaplex. Nemcsak segít megvédeni a haj kötéseit a károsodástól, de ha már roncsolódtak, akkor képes helyreállítani azokat, hogy a hajad újra szép és élettel teli legyen.

 

A hatás nem múlik el

Azért, mert a haj kötéseit nem lehet a hajból kimosni. Ellentétben a fehérjékkel, keratinokkal, aminósavakkal, hidrolizált növényi proteinekkel és a többi hatékony hidratáló anyaggal, amik nem hoznak létre kémiai kötéseket, így tartósan nem is tudnak a hajban maradni a bevitt plusz anyagok, és a mosások során idővel kimosódnak.

 

Kíváncsi lettél, hogyan működik, de még nem próbáltad?

RENDELD MEG OTTHONODBA AZ OLAPLEX No. 3 TERMÉKET!

stogel hargitai bea olaplex

dukai regina olaplex no3

szepsegkiralyno olaplex no 3

zimany linda olaplex no3

 

Csekkold le az Instragramon! Több mint 2 millió elégedett fodrász és vendég posztolt #olaplex alatt, hogy neked is megmutassa, milyen elégedettek a roncsolódásmentes és egészséges Olaplex hajélménnyel.

Próbáld ki te is! OLAPLEX a fodrászszalonokban is!

Kérd kedvenc fodrászszalonodban az eredeti OLAPLEX hajkötés-sokszorozó kezelést! Festés és szőkítés mellé pedig válaszd az OLAPLEX szabadalmaztatott adalékát, hogy a hajadon végzett vegyszeres munkák által okozott sérüléseket elkerüld, egyben a már korábbi sérüléseket is helyrehozd!

Szabadalommal védett formula, már az otthonodban is!

Az Olaplex szabadalommal védett formulája megtalálható az No.1, No.2 és No.3 lépésben is. Míg az első kettővel a kedvenc fodrászatodban találkozhatsz, az Olaplex No.3-as lépését haza is viheted, és rendszeres használatával nem kell tartanod többé a károsodástól. A No.3-at hajmosás után, balzsam helyett kell felvinni az igénybe vett hajra, majd pár óráig vagy akár egész éjjel fent hagyni, és reggel kimosni.

 

Csatlakozz a hollywoodi sztárok és elégedett vendégek sorához! Az Olaplex hazavihető kiszerelését most a bwnet.hu oldalán is megrendelheted! Vidd haza, és használd hetente 1X, hogy mindig varázslatosan szép legyen hajad!

 

MEGRENDELEM AZ OLAPLEX No.3 terméket

 

bwnet.hu

BWNet Magyarország