Vége a töredezett hajvágeknek!

Töredezett, roncsolt, nehezen kezelhető, gubancolódó a hajad? Véglegesen vissza akarod állítani festett vagy szőkített hajad eredeti, egészséges állapotát? Akkor az OLAPLEX az, amit keresel! Teszteltük az Olaplex kezelést, hogy te már biztosra mehess!

Töredezett, roncsolt, nehezen kezelhető, gubancolódó a hajad? Véglegesen vissza akarod állítani festett vagy szőkített hajad eredeti, egészséges állapotát? Akkor az OLAPLEX az, amit keresel! Teszteltük az Olaplex kezelést, hogy te már biztosra mehess!

 

Lássuk, miért van szüksége a hajunknak Olaplex-re!

A hajadban lévő diszulfid kötések a rendszeres hajszárítástól, hajsütéstől, fésülködéstől, UV-behatásoktól, valamint minden vegyszeres folyamattól – mint a festés, szőkítés és melír – sérülnek kisebb-nagyobb mértékben. Ha nem foglalkozol a hajkötéseiddel, idővel egyre több roncsolódott, felbomlott kötés lesz a hajadban, emiatt a szerkezete meggyengülhet. Pont, ahogy egy létra foka kettétörik, ugyanúgy szakad el a hajban lévő kémiai kötés is a vegyszeres, UV-, hő- vagy mechanikai hatásoktól. Ez az, amitől szárazabb, fénytelenebb és egyre töredezettebb lesz a haj.

olaplex, olaplex no 3, bwnet

Az Olaplex No 3. a probléma okát kezeli

Nem táplál és nem is hidratál, hanem megsokszorozza a hajban lévő kötéseket, és összeköti a már felbomlott, sérült kötéseket, így a probléma forrását kezeli. Míg a drogériák polcain sorakozó számos hajápoló szer és balzsam nem képes a széttört kötések egyesítésére, és nem védi meg a hajad a további roncsolódástól sem. Az egyetlen módszer, amely a kötések újjáépítésével képes újra egészségessé változtatni hajad, az az Olaplex. Nemcsak segít megvédeni a haj kötéseit a károsodástól, de ha már roncsolódtak, akkor képes helyreállítani azokat, hogy a hajad újra szép és élettel teli legyen.

 

A hatás nem múlik el

Azért, mert a haj kötéseit nem lehet a hajból kimosni. Ellentétben a fehérjékkel, keratinokkal, aminósavakkal, hidrolizált növényi proteinekkel és a többi hatékony hidratáló anyaggal, amik nem hoznak létre kémiai kötéseket, így tartósan nem is tudnak a hajban maradni a bevitt plusz anyagok, és a mosások során idővel kimosódnak.

olaplex, olaplex no 3, bwnet

Hogyan működik?

Miután hallottuk, miféle csodákra képes az OLAPLEX, úgy döntöttem, itt az ideje, hogy én is kipróbáljam. Megkértem fodrászomat, hogy a meleg középszőke hajamat változtassa át platina szőkére – és ő biztosított róla, hogy annak ellenére, hogy a tincseimre szőkítőt fog használni, a hajam mégis sokkal egészségesebb lesz, mint előtte volt.

 

A jelen helyzet szerint OLAPLEX kezelést csak szalonokban kaphatsz. Ez egy három lépéses folyamat volt: a fodrászom először összekeverte az OLAPLEXet a világosítóval, majd ezzel a keverékkel kente be a hajamat, ami addig hat, amíg kialakul a szín. Majd, miután a színezés befejeződött, még egy adaggal alkalmazott belőle. A hajam állapotának megőrzésére kaptam tőle az OLAPLEX No.3-at, amit otthon kell használni két kezelés között. Azóta heti egyszer hajmaszk gyanánt használom nedves hajra, samponozás előtt.

 

Szóval miután a hajamat Norbi kivilágosította, majd platina szőkére festette, szárítás után előbukkantak tincseim, amik soha nem voltak még ilyen lágyak, mégis erősek és egészségesek. Ráadásul valahányszor használom az otthoni OLAPLEXet, még egészségesebbnek érzem a hajam. Ezek után csak is olyan helyen fogom festetni a hajam, ahol OLAPLEXet használnak. Miért is roncsolnád mindenféle ártalmas eljárásokkal a hajad, ha nem muszáj?

Kíváncsi lettél, hogyan működik, de még nem próbáltad?

RENDELD MEG OTTHONODBA AZ OLAPLEX No. 3 TERMÉKET!

olaplex, olaplex no 3., olaplex bwnet, szarazhaj, toredezethaj

Csekkold le az Instragramon! Több mint 2 millió elégedett fodrász és vendég posztolt #olaplex alatt, hogy neked is megmutassa, milyen elégedettek a roncsolódásmentes és egészséges Olaplex hajélménnyel.

 

Próbáld ki te is! OLAPLEX a fodrászszalonokban is!

Kérd kedvenc fodrászszalonodban az eredeti OLAPLEX hajkötés-sokszorozó kezelést! Festés és szőkítés mellé pedig válaszd az OLAPLEX szabadalmaztatott adalékát, hogy a hajadon végzett vegyszeres munkák által okozott sérüléseket elkerüld, egyben a már korábbi sérüléseket is helyrehozd!

 

Csatlakozz a hollywoodi sztárok és elégedett vendégek sorához! Az Olaplex hazavihető kiszerelését most a bwnet.hu oldalán is megrendelheted! Vidd haza, és használd hetente 1X, hogy mindig varázslatosan szép legyen hajad!

 

MEGRENDELEM AZ OLAPLEX No.3 terméket

olaplex, olaplex no 3, bwnet

BWNet Magyarország