TRINITY: Magyarország legújabb professzionális fodrászati márkája megérkezett

A TRINITY professzionális fodrászati márka, melynek gyökerei Svájcba nyúlnak vissza. Igen Svájcba, mely mindenki számára egyet jelent a megbízható minőséggel. A TRINITY valamennyi termékét svájci laboratóriumokban fejlesztik, és ezen receptúra alapján gyártják Európa szerte.

Valós értékek, igazán családias fodrászközösség. Környezetbarát csomagolással, környezetbarát összetevőkkel. MÁR A MAGYAR FODRÁSZSZALONOKBAN!

A TRINITY professzionális fodrászati márka, melynek gyökerei Svájcba nyúlnak vissza. Igen Svájcba, mely mindenki számára egyet jelent a megbízható minőséggel. A TRINITY valamennyi termékét svájci laboratóriumokban fejlesztik, és ezen receptúra alapján gyártják Európa szerte. <br />
<br />
Valós értékek, igazán családias fodrászközösség. Környezetbarát csomagolással, környezetbarát összetevőkkel. MÁR A MAGYAR FODRÁSZSZALONOKBAN!

 

TRINITY: a svájci professzionális fodrászati márka környezetbarát csomagolással és összetevőkkel

A TRINITY termékek csak és kizárólag fodrászatokban és fodrász nagykereskedésekben  találhatóak meg, így biztosítva a 100%-os szakavatott felhasználást és megőrizve azokat az értékeket, melyek a TRINITY márkát jellemzik. A márka a fodrászszalonok három legfontosabb elemére épít: színmegváltoztatás, ápolás, formázás.

 

 

trinity, trinity haircare, professzionális fodrászati márka, bwnet, beauty world net,

A TRINITY fodrászati márka valós családi értékeket közvetít

A mai felgyorsult világban a nagyvállalatok szerepe erőteljes, nincs ez másként a fodrászvilágban sem. Azonban egyre több fodrász kolléga vágyik valós kapcsolatra az általa használt márkával.

 

Mit jelent ez pontosan? Szeretjük ismerni honnan ered a márka, hol készülnek a termékek, milyen minőséget és biztonságot nyújt számunkra a gyártás.

 

Különleges kötődés, ha ismerhetjük a nemzetközi oktatót, aki nyitott a magyar fodrászok gondolataira, tapasztalataira, üzletmenetére.Így esett a választás a svájci TRINITY-re, ami közelebb hozza és megteremti a pozitív kapcsolatot a magyar fodrászok és a nemzetközi cég között.  Így a Glamour Team, mint forgalmazó felkutatta ezt a márkát.

bwnet, beauty world net, trinity, trinity haircare, professzionális fodrászati márka, online időpontfoglalás

Matej Bogataj a TRINITY nemzetközi oktatója Magyarországon

Matej Bogataj a TRINITY oktatófodrásza másodjára tett látogatást Magyaroszágon. A hazai márkakpviseletnek és oktató fodrászoknak tartott oktatást, illetve szalonlátogatásokat tett.

Matej számára a TRINITY azért különleges, mert:

“Egy család áll a brand mögött. Aminek én és mindenegyes kollegám részesének érezheti magát. A TRINITY a családi értékeket helyezi középpontba.”

A mottóról:

TRINITY - Quality, Passion, You

TRINITY - Szenvedély, Minőség, Te

 

Matej így fogalmazott:

“Minőség, ami minőségi termékekben nyilvánul meg.

Szenvedély a fodrászat iránt.

Te- nem számít, hogy fodrász vagy vendég, de a márka számára Te vagy a legfontosabb.”

A mottóról   TRINITY - Quality, Passion, You  TRINITY - Szenvedély, Minőség, Te    Matej így fogalmazott: “Minőség- a minőségi termékekben nyilvánul meg, Szenvedély - a fodrászatért, és Te- nem számít, hogy fodrász vagy vendég, de a márka számára Te vagy a legfontosabb.”

 

TRINITY- már a magyar fodrászatokban

 

"Hosszú hónapok óta teszteljük és végre a TRINITY svájci hajápoló termékei Magyarországon is elérhetőek. Nem titok, én már egyértelműen a TRINITY szerelmese vagyok.

Vendégeim frizuráját csakis a TRINITY termékeivel készítem.  Szerintem elképesztő!”- tudtuk meg Pulya Misi oktatófodrásztól.

 

Amennyiben szeretnél többet megtudni a TRINITY márkáról, termékeiről, oktatásairól, kattints ide, és Glamour Team értékesítési konzultánsod hamarosan felkeres.

 

Szeretnék további információt a TRINITY márkáról

(írj üzenetet ide: Neved, szaloncímed, telefonszámod megadásával)

trinity, trinity haircare, professzionális fodrászati márka, bwnet, beauty world net,

Pulya Misi és Judit munkája: Marosfalvi Hair.

A szőkítési alapot Oxiblonde szőkítőporral + 6% os előhívóval 1:2 arányban fóliában készítettem! A tő rész 6/1 + 7/1 1:1 + 0/88 + 6% Közép rész 8/61+ 3% 1:1 Vég 10/06 + 9/61 1:1 + 1,9% 1:2

Silver Reflex ​S​amponnal mostuk és szerkezetjavító pakolást kapott ​a vendég, amit 10 percre hőkezeltünk. Ugyanis a TRINITY csak a színmeg​változtató folyamatoknál mellőzi a plusz hőhatást.

 

Mit kínál a TRINITY svájci professzionális fodrászati márka?

A termék portfólióról:

VDT - IGAZOLTAN BŐRBARÁT SZÍNMEGVÁLTOZTATÓ TERMÉKET

A VDT színmegváltoztató termékcsalád dermatológiailg tesztelt, így igazoltan bőrbarát készítmény. Gazdag színválasztékkal rendelkezik: több mint 135 egymással keverhető intenzív színárnyalat.

A Vibrant-Care-Complex megnyugtatja a hajat és fejbőrt, miközben 45%-kal nagyobb fényt biztosít, mindezt tökéletes fedés és hosszan tartó eredmény mellett.

A VDT festékek színelőhívó emulziói argánolajat tartalmaznak, mely még jobban fokozza a haj ápoltságát. Tartós hajfestékként és színezőként egyaránt alkalmazható a megfelelő színelőhívó alkalmazásával.

Kétféle Oxiblonde szőkítőpor és egy szőkítőpor segíti a fodrászok mindennapi munkáját hatékony, de de ugyanakkor kíméletes módon.

bwnet, onlinde időpontfoglalás, trinity, trinity haircare, professzionális fodrászati márka

TRINIPLEXX

Valamennyi professzionális vegyi szolgáltatás során, a haj állapotától függően TRINIPLEXX kötéserősítés alkalmazható: megakadályozza a haj esetleges sérülését, illetve új kötéseket hoz létre a haj cortex állományában, a meglevőket pedig megerősíti.

 

OXIBLONDE - SZŐKÍTÉS KÍMÉLETES DE HATÉKONY MÓDON

Kétféle Oxiblonde szőkítőpor és egy szőkítőkrém segíti a fodrászok mindennapi munkáját.

 

CRÉASOIN - ÁPOLÁS MAGAS FOKON

A CRÉASOIN termékek különböző kombinációjával hatékony ápoló szalon szolgáltatások ajánlhatóak a vendégeknek. Minden haj-és fejbőrtípusra megoldást nyújt: színvédő, hidratáló, volumen, hullám élénkítő, hajszerkezet javító termékvonalak és szolgáltatások, ezen felül a különböző fejbőr problémákat is hatékonyan kezeli.

 

Az egyes termékvonalakon belül a vendég- és hajtípusnak megfelelően intenzív, expressz és hajban maradó ápolók is megtalálhatóak, így minden vendég számára könnyen megtalálható az otthoni használatra javasolt megoldás. A különböző termékvonalak egymással kombinálhatóak.

 

A CRÉASOIN Argánolajas szolgáltatásai rendkívül népszerűek a vendégek körében, melyek hitelesített argánolajat tartalmaznak. Az Elixír kimagasló, 86%-os argánolaj tartalommal bír. A szőke haj szerelmeseinek is megoldást nyújtunk az Argánolaj Platinum Elixírrel, mely kifejezetten a szőkére festett, szőkített vagy melírozott hajak top ápolója.

trinity, trinity haircare, professzionális fodrászati márka, bwnet, beauty world net,

RELOAD

A RELOAD termékcsalád a formázás területén nyújt megbízhatóságot a fodrászoknak. Legyen szó rövid vagy hosszú, női vagy férfi, vékonyszálú vagy vastagszálú hajról, a Reload kínálatában biztosan megtalálod a megoldást a kívánt forma, textúra elérésére.

 

AKÁR AMMÓNIAMENTES ÉS GYÓGYNÖVÉNYES TARTÓS HULLÁMOSÍTÁS

A tartós hullámosítás ismét egyre népszerűbb a szalonokban. A SONARITY hajtípusnak megfelelően három különböző megoldást kínál: normál, színkezelt, ellenálló hajra. A SONARITY ammóniamentes változatban is elérhető.  A NATURAL WAVE egy gyengéd, gyógynövényes tartós hullámosító, vagyis a TRINITY ezen területen is többféle megoldást kínál.

 

Amennyiben szeretnél többet megtudni a TRINITY márkáról, termékeiről, oktatásairól, kattints ide, és Glamour Team értékesítési konzultánsod hamarosan felkeres.

 

Szeretnék további információt a TRINITY márkáról

(írj üzenetet ide: Neved, szaloncímed, telefonszámod megadásával)

 

 

fodraszat budapest, fodraszat, fodrászkereső, bwnet, szalonszoftver, online időpontfoglalás

 

Kövess minket a Facebook is!

 

BWNet Magyarország