Top tippek pattanás ellen, mindig van megoldás!

Minden hétre jutnak meghatározó események, amikor a tökéletes megjelenésre törekszünk: legyen szó üzleti tárgyalásról, előadásról vagy épp nagy családirendezvényről. Ilyenkor mindig különösen kellemetlen a tükörben újabb és újabb pattanásokat felfedezni a reggeli arcmosás után. Azonnal feltörnek bennünk serdülőkorunk traumái, és nyomkodni, gyötörni kezdjük arcbőrünket, amivel sokszor többet ártunk, mintsem használunk. Ezen káros technikák elkerülése végett összegyűjtöttük Nektek a tuti praktikákat pattanás ellen.

Minden hétre jutnak meghatározó események, amikor a tökéletes megjelenésre törekszünk: legyen szó üzleti tárgyalásról, előadásról vagy épp nagy családirendezvényről. Ilyenkor mindig különösen kellemetlen a tükörben újabb és újabb pattanásokat felfedezni a reggeli arcmosás után. Azonnal feltörnek bennünk serdülőkorunk traumái, és nyomkodni, gyötörni kezdjük arcbőrünket, amivel sokszor többet ártunk, mintsem használunk. Ezen káros technikák elkerülése végett összegyűjtöttük Nektek a tuti praktikákat pattanás ellen.<br />

 

Kétségbeesésünkbe sokszor meggondolatlanul dönthetünk mindenféle készítmény mellett. Aranyszabály, hogy soha ne vessünk be egyszerre sokféle és agresszív terméket vagy kezelést, mert csak ronthatunk a helyzeten. Találjuk meg a számunkra leghatékonyabbat, és alkalmazzuk módjával. Mégis mikre figyeljünk, és milyen opciók közül választhatunk pattanás ellen?

 

Életmód újratervezés

Nem is gondolnánk pattanásaink megjelenését mennyi tényező befolyásolhatja, így mindenképp célszerű életmódunk átgondolásával kezdeni. A mindennapi stressz oldására végezzünk rendszeres testmozgást, válasszunk az elérhető meditációs és autogén tréningek közül! Állítsunk össze egy ésszerű és tartható étrendet, de fektessünk hangsúlyt az alkalmi méregtelenítésre is! Ez utóbbira kiváló módszer a szaunázás vagy a nyirokstimuláció.

 

Curiosa krém pattanás, Curiosa sebkezelő, pattanás kezelése, pattanások az arcon, bwnet online időpontfoglaló program

 

Hangsúlyos higiénia

Nagyon sokan hajlamosak vagyunk piszkos kézzel nekiesni az éktelenkedő foltoknak, ám ilyenkor még több káros anyagot juttathatunk az egyébként is érzékeny, sebes bőrbe. Ne kapkodjunk, végezzük el a nélkülözhetetlen nulladik lépést, fertőtlenítsük kezeinket! 

Ami az arctisztítást illeti, érdemes reggel és este is megtisztítani, illetve a smink eltávolítása során is ügyeljünk arra, hogy kifejezetten mitesszeres, pattanásos bőrre való készítményt használjunk. A könnyű, természetes ásványi anyagokat tartalmazó alapozók és gyógyhatású korrektorok nemcsak enyhítik a gyulladást, de védik a bőrt a felülfertőzéstől.

 

Curiosa krém pattanás, Curiosa sebkezelő, pattanás kezelése, pattanások az arcon, bwnet online időpontfoglaló program

 

A természet ereje pattanás ellen

Az anyagcserét fokozó pakolások nagyban járulhatnak hozzá a bőr szövetiben található salak- és gyulladáskeltő anyagok eltávolításához. A csípős paprika kivonata, vagy a szegfűszeg, rozmaring, gyömbér, fahéj illóolajok keringésfokozók, de túl gyakran és töményen nem szabad használni őket! Bevált módszerek az almaecet-tonik és a heti egy félcitrom-törzsölés is.

 

Curiosa krém pattanás, Curiosa sebkezelő, pattanás kezelése, pattanások az arcon, bwnet online időpontfoglaló program

 

Cink-hialuronát, a nélkülözhetetlen alkotóelem

A cink-hialuronát a bőr- és a kötőszövet természetes és elengedhetetlen összetevője, amely amellett, hogy biztosítja a bőr rugalmasságát és épségét, megfelelő környezetet teremt a gyulladás csökkentéséhez, és elősegíti a regenerálódást. A Curiosa gél cink-hialuronát tartalmának köszönhetően kiválóan építhető be a mindennapi arcápolási rutinba, és naponta többször is használható.

Ne feledjük, bőrünk védelme és ápolása Tőlünk függ, de abban mind egyetérthetünk, hogy hatványozottan megéri rászánni az energiát, hogy a nagy napokon se kelljen felsikítanunk a tükörben fogadott látvány és a pattanásig feszült idegek miatt!

 

Curiosa krém pattanás, Curiosa sebkezelő, pattanás kezelése, pattanások az arcon, bwnet online időpontfoglaló program

 

 

fodraszat budapest, fodraszat, fodrászkereső, bwnet, szalonszoftver, online időpontfoglalás

 

Kövess minket a Facebookon is!

BWNet Magyarország